Étrendkiegészítő

Nézet:
Sorrend:

Organiqa Ashwagandha Kapszula 500mg 60 db

Ashwagandha 10:1 kivonatot (500 mg) tartalmazó gyógynövényes étrend-kiegészítő az idegrendszer támogatására. Neked ajánljuk, ha ingerlékenységgel, hangulatingadozással küzdesz, szorongásos problémáid vannak vagy ha az idegrendszered és a hormonrendszered (női és férfi) szeretnéd szelíden támogatni.

Kapszula formája miatt könnyen fogyasztható, íze nem zavaró. Bármilyen itallal bevehető. Napi adag: 2 x 1 kapszula

Összetevők:

100% ashwagandha 10:1 kivonat 500mg/kapszula

Származási hely: India

A napi adag (2 kapszula) tartalma

  • ashwagandha 10:1 kivonat: 1000 mg

Cukor-, szója-, glutén- és laktózmentes összetevőkből készült
Nem tartalmaz adalékanyagot, aromát, egyéb mesterséges anyagot
Tiszta, egyszerű formulák komplex problémákra - magas hatóanyag tartalommal

4 675 Ft

Gyógynövényes étrend-kiegészítő kapszula a női hormonrendszer támogatására

Neked ajánljuk, ha...

 fájdalmas, erős a menstruációd, ingerlékenységgel, hangulatingadozással küzdesz, rendszertelen a ciklusod, klimax kellemetlen tüneteit tapasztalod: alvásproblémák, hőhullámok. Szintén jó választás lehet, ha babát terveztek és a prolaktin-szintet szeretnéd természetes módon egyensúlyba hozni.


A barátcserje (vitex vagy vitex agnus castus néven is találkozhatsz vele) a női lét egyik legfontosabb támogató gyógynövénye. A nővé éréstől egészen a változókor végéig segíti a nők mindennapjait egyensúlyba hozni, a folyamatos hormonális változások okozta testi és lelki tüneteket csökkenti.

Európában és Ázsiában is őshonos növény, így mindkét kontinensen rengeteg népi megfigyelés és tapasztalat gyűlt össze a használatáról az elmúlt évszázadokban. A beszámolók szerint a barátcserje csökkenti a menstruáció előtti kellemetlen PMS tüneteket, orvosolja a hormonális bőrproblémákat, megszünteti a hormonális ciklus változásaihoz kapcsolódó aknét.

  • Cukor-, szója-, glutén- és laktózmentes összetevőkből készült
  • Nem tartalmaz adalékanyagot, aromát, egyéb mesterséges anyagot
  • Tiszta, egyszerű formulák komplex problémákra - magas hatóanyag tartalommal

 



4 465 Ft

Természetes potencianövelő gyógynövények keveréke a férfi test egészségéért és a termékenység fokozásáért. 

Neked ajánljuk, ha...
fizikailag és szellemileg is aktív életet élsz és szeretnéd életed minden területén a legtöbbet kihozni magadból. Kitűnő segítség lehet a termékenység fokozásában is.

  • Ashwaganadha (indiai ginzeng): immunerősítő, gyulladáscsökkentő, nyugtató hatást tulajdonítanak neki, segít megbirkózni a napi stresszel.
  • Tribulus terrestris (királydinnye): természetes tesztoszteron növelő, libidót erősítő gyógynövény, a sportolók a teljesítményük fokozása miatt kedvelik
  • Musli természetes afrodiziákumként ismert, javíthatja a spermiumok minőségét és növelheti számukat, fokozhatja az erőnlétet
  • Panax ginseng immunrendszert erősítő hatású, ajánlott a nehéz szellemi vagy fizikai munkát végzőknek, mert javítja a teljesítményt és energiával tölt fel, segít a vágyfokozásban
  • Fűszerpálma (saw palmetto néven is ismerheted) a prosztata egészségét támogatja, segíthet a prosztata megnagyobbodás kezelésében
    Maca a dél-amerikai népi gyógyászatban évszázadok óta nagy sikerrel alkalmazzák a férfi termékenységi problémák kezelésére, impotencia, erekciós zavarok megszüntetésére
    Shilajti fiatalító hatásáról ismert fekete, gyantaszerű adaptogén anyag

 

5 685 Ft

Organiqa Hangulatjavítás Kapszula 500mg 60 db

Az Organiqa Balance Hangulatjavítás gyógynövényes kapszula természetes úton javítja kedélyállapotod, fokozza a boldogsághormonok termelését. Az általános jó közérzetet a gondosan összeválogatott idegrendszert támogató növények biztosítják.

Összetevők: 

aranygyökér kivonat (rhodiola rosea), orbáncfű kivonat, bengáli bársonybab por, szent bazsalikom por, édesgyökér por, panax ginseng kivonat, citromfű kivonat, növényi cellulóz (kapszula) - 60 db vegán kapszula

Cukor-, szója-, glutén- és laktózmentes összetevőkből készült.

Nem tartalmaz adalékanyagot, aromát, egyéb mesterséges anyagot.

Tiszta, egyszerű formulák komplex problémákra - magas hatóanyag tartalommal.

A napi adag (2 kapszula) tartalma

  • Aranygyökér 10:1 kivonat 400 mg
  • Orbáncfű 10:1 kivonat 100 mg
  • Bengáli bársonybab por 100 mg
  • Szent bazsalikom por 100 mg
  • Édesgyökér por 100 mg
  • Ginzeng 10:1 kivonat 100 mg
  • Citromfű 10:1 kivonat 100 mg.
5 315 Ft

Te is fájdalommentes, kiegyensúlyozott mindennapokra vágysz? Szeretnéd végre megtapasztalni a sokszor hallott testi-lelki harmóniát? Nem kell tovább keresgélned! Már pár hét szedés után jelentős pozitív változásokról fogsz te is beszámolni. Éld meg nőiséged boldogan és fesztelenül, sugározd környezted felé is ezt a pozitív energiát!

Az Organiqa Balance Hormonegyensúly gyógynövényes kapszula életkortól függetlenül támogatja a női hormonháztartás egyensúlyát.

Neked ajánljuk, ha...
menstruációs gondjaid vannak (rendszertelen, erős, ritka, hosszabb ideig kimarad stb.), ha hangulatingadozásokkal és más PMS tünetekkel küzdesz, változókori hőhullámok, alvási nehézségek estén.


Kitűnő természetes segítség lehet a termékenységi problémákkal küzdőknek is. Idegi kimerültségre, hormonális bőrproblémákra is jótékony hatással lehet.


Ez a termék 4 gyógynövény kombinációja, melyek az ősi indiai orvoslás legfontosabb, leggyakrabban használt gyógynövényei a női ciklus harmonizálására. Minden életkorban segítik a női test ciklikus változásait.

5 315 Ft

Ájurvédikus gyógynövények keveréke a könnyed anyagcsere és az optimális emésztés támogatására. Összetevők: haritaki kivonat, triphala por, gyömbér por, édeskömény por, kurkuma por

Nekes ajánljuk, ha...
puffadás, hasi fájdalom, teltségérzet, fokozott bélgázképződés, székrekedés, lelassult anyagcsere vagy más hasonlóan kellemetlen emésztési problémával küzdesz.

  • A Haritaki (indiai cserzőgubacs) béltisztító hatásával segíti az optimális emésztést, segít lebontani a zsír lerakódásokat és a felhalmozódott méreganyagokat a belekben, és szabályozza az anyagcserét. A haritaki segíti a tápanyagok, vitaminok felszívódását és beépülését.
  • A Triphala 3 őshonos indiai növény gyógynövényes kombinációja. ezek: az amalaki (indiai egres), bibhitaki és a haritaki (indiai cserzőgubacs). Ez a keverék segíti a belső tisztítást és támogatja az immunrendszert. Jótékony hatással van az idegrendszerre, a szív- és érrendszerre és a húgyúti rendszerre. Javítja a bélmozgást, és a haritakihoz hasonlóan segíti a tápanyagok, vitaminok felszívódását és beépülését.
  • A Gyömbér segít az olyan emésztési panaszoknál, mint a kellemetlen érzés a gyomorban egy zsírosabb étel után vagy reflux esetén, amikor a gyomor savas tartalma visszaáramlik a nyelőcsőbe.
  • Az Édeskömény támogatja az egészséges emésztést, friss leheletet biztosít étkezések után.
  • A Kurkuma segít a test méregtelenítésben és csökkentheti a derékméretet.
5 245 Ft

Organiqa Ideális Vércukorszint Kapszula 60 db

Az Organiqa Balance Ideális vércukorszint gyógynövényes kapszula hatékonyan javíthatja az inzulin rezisztenciát, természetes úton segíti az egészséges vércukor egyensúlyt, a glükóz metabolizmusát, és csökkentheti az elhízást.

Hatóanyagok 2 kapszulában:

  • a gurmar 10:1 kivonata: 400 mg
  • gyömbérpor: 100 mg
  • görögszénapor: 200 mg
  • a máriatövis 10:1 kivonata: 100 mg
  • a keserűdinnye 10:1 kivonata: 200 mg

Összetevők:

Gurmarkivonat, gyömbérpor, görögszénapor, máriatövis-kivonat, keserűdinnye-kivonat, növényi cellulóz (kapszula).

5 465 Ft

Organiqa Májtisztítás Kapszula 500mg 60 db

Ájurvédikus gyógynövények keveréke a máj egészségének támogatására. Neked ajánljuk, ha hormonális problémával küzdesz, rendszeresen gyógyszert szedsz vagy alkoholt fogyasztasz, túlsúlyod van, emésztéssel kapcsolatos panaszaid vannak, állandóan fáradtnak érzed magad, nehezen tudsz aludni éjszaka, gyakran küzdesz fejfájással, vagy egyszerűen nagyvárosi környezetben élsz és évente 1-2 alkalommal tisztítókúrát tartanál.

Összetevők: 

máriatövis kivonat, zöld tea kivonat, édesgyökér por, kurkuma por, fokhagyma por, gyömbér por, ginzeng kivonat - 60 db vegán kapszula

Cukor-, szója-, glutén- és laktózmentes összetevőkből készült.

Nem tartalmaz adalékanyagot, aromát, egyéb mesterséges anyagot.

Tiszta, egyszerű formulák komplex problémákra - magas hatóanyag tartalommal.

A napi adag (2 kapszula) tartalma

  • Máriatövis 10:1 kivonat: 400 mg
  • Zöld tea kivonat 10:1: 100 mg
  • Édesgyökér por: 100 mg
  • Kurkuma por: 100 mg
  • Fokhagyma por: 100 mg
  • Gyömbér por: 100 mg
  • Panax ginseng gyökér 10:1 kivonat: 100 mg
5 315 Ft

Organiqa Ragyogó Bőr Kapszula 500mg 60 db

Az Organiqa Balance termékcsalád tagjaként a Ragyogó bőr gyógynövényes kapszula javítja bőröd állapotát, természetes úton, belülről fokozza ragyogását. Neked ajánljuk, ha elégedetlen vagy bőröd állapotával, mert gyakran vannak mitesszereid, pattanásaid, bőröd fakó, élettelen hatást kelt, esetleg enyhébb gyulladásokkal küzdesz és kedvenc kozmetikai termékeid mellett belülről is szeretnéd segíteni a megújulást és tisztulást.

Ajánlott napi adag: 2 x 1 kapszula Az Organiqa Balance étrend-kiegészítők az ájurvédikus orvoslás legfontosabb gyógynövényeit és azok kivonatait felhasználva készülnek, melyek jótékony hatásait évezredes tapasztalatok igazolják.

Nem tartalmaznak semmilyen adalékanyagot, így alkalmasak a vegán, cukor, szója, glutén- és laktózmentes étrendet követők számára is. Összetevők: amla por, shankhpushpi por, brahmi (gotu kola) kivonat, ginseng kivonat, szent bazsalikom (tulsi) kivonat, giloy por, neem por, kurkuma por, brahmi por, növényi cellulóz (kapszula) 60 db vegán kapszula

5 530 Ft

Organiqa Stresszoldás & Nyugodt Alvás Kapszula 60 db

A természet megnyugtató erejével a stressz és alvásproblémák ellen. A készítmény olyan értékes gyógynövények kivonatát tartalmazza, mint a valeriána, az ashwagandha, a golgotavirág és az orbáncfű.

A készítmény az európai és keleti hagyományos orvoslás régóta használt és jól bevált gyógynövényeinek kivonatát tartalmazza. Ezeket a növényeket kifejezetten a szorongás, idegeskedés enyhítésére vagy álmatlanság ellen szokták használni, hatékonyságukat a modern vizsgálatok is igazolják.

A valeriána (orvosi macskagyökér) a népi gyógyászatban az egyik legrégebben használt növény, amelyet alvásproblémákra és feszültség ellen is ajánlanak. A valeriána feszültségoldó hatása nemcsak mentális szinten érvényesül, sokszor izomfeszülésre, izomgörcsre is alkalmazzák.

Az ashwagandháról az ajurvédikus orvosok azt tartják, hogy páratlanul hatásos stressz ellen, mozgósítja a mentális energiákat, és segít az alvási problémákon is. Nem véletlen, hogy az ashwagandhát álombogyónak is hívják. A levendula, kamilla, golgotavirág és orbáncfű nyugtató vegyületei támogatják a valeriána és ashwagandha pozitív hatásait, a kurkuma pedig természetes gyulladásgátlóként járul hozzá a szervezet stressz-szintjének csökkentéséhez.

5 245 Ft
Nézet:
Sorrend: