Kakaó

Nézet:
Sorrend:

A kakaóitalok és a csokoládégyártás legjobb minőségű alapanyagának, a holland kakaópornak töretlen sikere napjainkban is tart.

Világszerte készítenek belőle közkedvelt innivalókat ízesítőanyagok hozzáadásával, emellett fontos alapanyaga süteményeknek, desszerteknek, krémeknek.

A Nature Cookta Holland Kakaó a termékcsalád egy olyan minőségi, holland kakaópora, mely bársonyos lágy íze és kifogástalan aromája mellett további pozitív tulajdonságai közé sorolható, hogy különböző hőmérsékletű folyadékban elkeverve is könnyedén feloldódik.

A termék kitűnően alkalmazható paleolit édességek elkészítésénél is.

A kakaóvaj tartalom szerint többféle kakaót különböztetünk meg, melyek különböző zsiradéktartalommal és ph-értékkel rendelkeznek, ezáltal különböznek egymástól ízükben és színükben is.


770 Ft

A kakaóitalok és a csokoládégyártás legjobb minőségű alapanyagának, a holland kakaópornak töretlen sikere napjainkban is tart.

Világszerte készítenek belőle közkedvelt innivalókat ízesítőanyagok hozzáadásával, emellett fontos alapanyaga süteményeknek, desszerteknek, krémeknek.

A Nature Cookta Holland Kakaó a termékcsalád egy olyan minőségi, holland kakaópora, mely bársonyos lágy íze és kifogástalan aromája mellett további pozitív tulajdonságai közé sorolható, hogy különböző hőmérsékletű folyadékban elkeverve is könnyedén feloldódik.

A termék kitűnően alkalmazható paleolit édességek elkészítésénél is.

A kakaóvaj tartalom szerint többféle kakaót különböztetünk meg, melyek különböző zsiradéktartalommal és ph-értékkel rendelkeznek, ezáltal különböznek egymástól ízükben és színükben is.

A 20-22%-os kakaóvaj tartalmú Nature Cookta Holland Kakaó pedig még különlegesebb ízt nyújt, így növelve az ételek, italok élvezeti értékét. Minőségi sütemények, pékáruk, pudingok, forró csokoládék, szirupok elengedhetetlen hozzávalója.

865 Ft

A kakaóvaj minden csokoládé legfontosabb alapanyaga, ennek köszönhető, hogy a csokoládé az ember szájában szinte ?elolvad?. A kizárólag minőségi kakaóvaj hozzáadásával készített finomságokkal a nassolás is bűntudatmentes lehet!

A Nature Cookta Kakaóvaj enyhén kakaó ízű, természetes zsiradék, melyet a kakaó gyártása során nyernek ki a fa termésének magjából. Felhasználási lehetősége igen sokoldalú. Főzéshez, sütéshez, csokoládék, bonbonok készítéséhez is ajánlott.

A Nature Cookta Kakaóvajat nem csak édes ételekhez használhatjuk fel, hanem a sós finomságokhoz is. Elsőre furcsának tűnik a gondolat, hogy édes alapízű zsírral készítsük el sós ételeinket, de olyan lágyságot kölcsönöz azoknak, hogy mindig feledhetetlen ízélményben részesíti a kóstolóját. Ellentétben más zsírokkal kis mennyiség is elég belőle. A csokoládé alapízét szintén a kakaóvaj határozza meg. Kakaó hozzáadása nélkül fehér csokoládénak is kiváló.

Néhány bonbon, csokoládés sütemény elkészítésénél fontos, hogy a csokoládéréteg vékonyan kerüljön fel a desszertre, ezért ennek a legegyszerűbb módja, ha a megvásárolt jó minőségű csokoládét kakaóvajjal vegyítjük. Felhasználhatjuk zselatin alternatívájaként is. Az elkészített desszertek lágyak és nagyon ízletesek lesznek.

A kakaóvaj felhasználható csokoládé pasztákhoz, szirupokhoz, masszához és courverture készítéséhez is. A couverture kifejezést professzionális szakemberek kizárólag a magas minőségű, tükörfényes, krémesen lágy csokoládéra használják, mely nagyon könnyen elolvad az ember szájában.


865 Ft
Nézet:
Sorrend: