Szantálfa

Nézet:
Sorrend:

A nyugat-indiai szantálfa (Amyris balsamifera) fakérgéből és gallyaiból vízgőz- vagy gőzdesztillációval előállított olaj gyulladáscsökkentő, nyugtató és lelki állapotot kiegyensúlyozó hatású.

  • Fontosabb alkalmazási területei: kozmetikai érbántalmak, hangulati zavarok.
  • Fontosabb felhasználási formái: masszázs- és fürdőolajok, bőrápoló kozmetikai készítmények, aromalámpás párologtatás.
2 060 Ft
Nézet:
Sorrend: