Argán

Nézet:
Sorrend:

NaTrue által minősített biokozmetikum.

Extra minőségű védő, ápoló és bázisolaj. A Bio argánolaj különösen alkalmas az igényes, érett bőr ápolására.

Ideális önmagában, masszázsolaj-keverékekhez és házi készítésű kozmetikumokhoz.

Magas E-vitamin tartalmával hatékony szabadgyökfogó, véd a korai öregedéstől, és támogatja a sejtregenerációt. Selymessé és simává varázsolja a száraz, érdes tapintású bőrt. 

A Bio argánolaj zsírsavkészlete a pattanásos, problémás bőrre is kedvező hatást gyakorol.

 

 

4 775 Ft

A Marokkóban őshonos argánfa gyümölcsének magvából hidegen sajtolt argánolaj méltán kapta a ?folyékony arany? elnevezést.

Legfontosabb tulajdonságának a kiváló bőrfiatalító hatását tartják, gazdag E-vitaminban és esszenciális zsírsavakban. Halványítja a bőrcsíkokat és az öregedési foltokat. A karotinoidok és antioxidánsok fokozzák egészségvédő hatását. A bőr vízháztartását helyreállítva megszünteti a száraz bőr okozta kellemetlen tüneteket.

Többféle bőrbetegség kezelésére is használják pl. rosacea, cellulit, bőrgyulladások, dermatitisz-ek, fekélyek, pikkelysömör, ekcéma, bárányhimlő és száraz bőr, pattanások, ráncosodás kezelésére.

Használatával elkerülhető a terhességi csíkok megjelenése. Zsíros bőr ápolására is alkalmazható, hiszen több más olajjal ellentétben nem tömíti el a pórusokat.

Az argánolaj, értékes, jótékony hatású zsírsavakat tartalmazó növényi bázisolaj.

 

1 855 Ft
Nincs raktáron

Segíti megelőzni a korai öregedést, védi a bőrt a károsító szabad gyökökkel szemben. Megelőzi a bőr korai öregedést. Támogatja a sejtek megújulását, javítja a bőr a nedvességmegtartó képességét. Gazdag alfa-tocopherolban, véd a kiszáradástól és bőröregedéstől, bőrproblémáknál. 

  • Milyen bőrtípusra ajánlott? – száraz és problémás bőrre 

 

Botanikus neve: Argania spinosa

 

3 835 Ft
Nézet:
Sorrend: