Probiotikum

Nézet:
Sorrend:

Mit kell tudnunk az E.P.I.D. FLU JUNIOR szirupról?

Az E.P.I.D.® Flu Junior szirup kifejezetten 3 éves kor feletti gyermekek számára ajánlott szirup, amely komplex összetétellel, gondosan válogatott természetes növényi kivonatokkal rendelkezik.

**Az acerola forrásból származó szerves C-vitamin hozzájárul az immunrendszer egészséges működéséhez
*a keskenylevelű kasvirág hozzájárul a felső légúti traktus egészséges működéséhez (nyugtató hatással van a torokra)


A terméket a lehető legjobb hatás érdekében eukaliptusz mézzel, acerolával és citrom esszenciális olajjal egészítettük ki. A folyékony formulának köszönhetően könnyen és egyszerűen adható a gyermekeknek, nem kell rágási, nyelési nehézségekkel szembe nézni, mint más formulák esetében. Ráadásul finom, fekete cseresznye ízvilágot biztosít, amit a gyerekek szívesen fogyasztanak.


Hosszú távon keresztüli alkalmazás esetén is biztonságos. Szabadalmaztatott kivonási technológiával, egészséges embereken tesztelt polifenol biohasznosulással rendelkező, hipoallergén EPID® propolisz kivonattal, glicerin hozzáadása nélkül! Ha érdekel a teljes, angol nyelvű cikk az EPID® propolisz biohasznosulásával kapcsolatban, kattints ide!


Mikor ajánljuk?

  • az immunrendszer rövid és hosszú távú támogatására
  • fáradtság, kimerültség érzése esetén
  • betegség utáni lábadozás esetén
  • hideg, hűvös, átmeneti időszakokban
  • az étrend megfelelő kiegészítésére
  • Laborvizsgálattal igazolt, garantált polifenol tartalom!

Mi is az a propolisz?

a növények - főleg nyárfafélék – rügyeiből, egyéb növényi nedvekből származik, melyet a méhek fertőtlenítő, ragasztó, tartósító céllal gyűjtenek, és használnak.
komplex összetétellel rendelkezik; több, mint 300 komponens azonosítható belőle, amelyből sok biológiailag aktív anyag.


5 310 Ft

A JutaVit Probium Kid Gyermekeknek + Inulin 

A készítményhez hozzáadott inulin cikória eredetű, a növény termesztése és feldolgozása az Európai Unió területén történik.

JutaVit Probium Kid Gyermekeknek + Inulin Lactobacillus acidophilus-t (DDS-1?), Bi­dobacterium lactis-t (Bf lactis UABla-12?), Streptococcus thermophilus-t (UASt-09?) és Inulint tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény kellemes, természetes vanília és karamell aromával és édesítőszerrel.

EAN kód: 5999887074554

Adagolás:Gyermekeknek három éves kortól és serdülőknek egy tablettát, felnőtteknek 2 tablettát elszopogatni vagy szétrágva lenyelni.

Kiszerelés: 30 db rágótabletta

Nettó tömeg: 12 g

2 700 Ft

Natur Tanya® SLIMBIOTIKUM – lactis 420 HOWARU® Shape testsúlycsökkentő probiotikum


Szabadalmazott testsúlycsökkentő probiotikum

Slimbiotikum termékünk egy szabadalommal védett, széleskörű dokumentációval rendelkező baktériumtörzset [Bifidobacterium animalis subsp. lactis B420TM ATCC SD6685] tartalmaz, mely a világhírű IFF cég fejlesztése, és a HOWARU® Shape néven szabadalmazott, tudományos kutatásokban vizsgált probiotikus testsúlycsökkentő. A testtömegcsökkentést célzó liofilizált élőflórát, szerves krómmal dúsítottuk és gyomorsav-ellenálló, növényi kapszulába csomagoltuk. Mindkét összetevő dokumentáltan jó hatással van a súlykontrollra, kifejezetten ajánlott a normál testsúlyt célzó életmódváltás támogatásához.

  • Kutatásokban bizonyított testsúlycsökkentő probiotikum
  • Kifejezetten testtömeg csökkentést célzó életmódváltáshoz
  • Fokozza a mikrobiom barát étrend eredményességét
  • 10 milliárd howaru® shape szabadalommal védett élőflóra
  • 40 mcg szerves króm a makrotápanyagok normál anyagcseréjéhez
  • Gyomorsav-ellenálló, növényi kapszulatok
  • Nem tartalmaz mesterséges színezéket, tartósítószert és aromát
  • Független, akkreditált laborban is bevizsgált termék
  • Vegán, glutén- és laktózmentes formula


Szakmai publikációkban szereplő testtömegcsökkentést célzó probiotikum

A szabadalommal védett HOWARU® Shape élőflóra szakmailag lektorált publikációkban és evidenciákon (bizonyítékokon) alapuló ajánlásokban egyaránt szereplő testsúlycsökkentő probiotikum. A törzs olyan 225 fős elemszámú, 6 hónapos követéses vizsgálatban is szerepelt, ahol nem volt szükség az étrend vagy a fizikai aktivitás megváltoztatására. A Bifidobacterium animalis subsp. lactis B420TM (ATCC SD6685) specifikus testsúlycsökkentő probiotikus törzs, melynek teljes genomtérképe feltárásra került, biztonságos és jól tolerálható.

  • A humán mikróbióta és az elhízás kapcsolata
  • A humán mikróbióta rendkívül sokszínű, és összetétele eltérő az egyes életkori szakaszokban. A humán gyomor-bél traktust elsőként kolonizáló domináns mikróbái közé tartoznak a bifidobaktériumok.

A mikróbióta megváltozhat olyan tényezők hatására, mint a táplálkozási magatartás vagy az életmódi sajátosságok. Jelentős eltérés mutatkozik egy elhízott és egy normál testtömegű egyén mikrobiótáját összehasonlítva, amely valószínűsíthetően, többek között a Bacteroidetes/Firmicutes arány eltolódásának is tulajdonítható (elhízásban a bélflórát a Firmicutes fajok dominálják, a Bacteroidetes törzs képviselői pedig szinte teljesen kiszorulnak).

Az elhízást kapcsolatba hozták a bél megnövekedett átjárhatóságával, az áteresztő bélszindrómával állat- (Brun et al. 2007) és humán klinikai tanulmányokban (Damms-Machado et al, 2017) is. A nyugati étrend és a magas glikémiás indexű szénhidrátok kapcsolatba hozhatók a bél mikrobióta megváltozásával, az alacsony szintű gyulladással, az inzulinrezisztenciával és a metabolikus betegségekkel.


Miért válasszák testsúlycsökkentéshez a howaru® shape probiotikumot?

A Howaru® shape az étrend és a mozgás mennyiségének változtatása nélkül is:

  • klinikailag releváns mértékben csökkenti a teljes testzsírt
    csökkenti a derékméretet
  • segít, hogy kevesebb kalóriát fogyasszanak
  • nem tartalmaz stimulánsokat, de a fogyasztó jól érzi magát
  • 10 milliárd CFU, szabadalmazott probiotikumot tartalmaz
  • biztonságos, hatékony és jól tolerálható
7 995 Ft
Nézet:
Sorrend: