Gyerekeknek

Nézet:
Sorrend:

C-vitamint tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény édesítőszerekkel vadcseresznye ízben.

  • Laktózmentes.
  • Gluténmentes.
  • Mesterséges színezéket és aromát nem tartalmaz! 

 

A készítmény Acerola (barbadoszi cseresznye) kivonatot tartalmaz, mely természetes formában tartalmazza a C-vitamint. A C-vitamin hozzájárul az immun- és idegrendszer normál működéséhez, a fáradság és kifáradás csökkentéséhez, a normál pszichológiai funkció fenntartásához, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez. A C-vitamin fokozza a vas felszívódását. A C-vitamin hozzájárul a megfelelő kollagén képződéshez és ezen keresztül az erek, bor, fogak, fogíny, porcok, csontozat normál állapotának fenntartásához.

 

 

1 755 Ft

JutaVit Omega-3 Kid narancsízű lágykapszula halolajat (Omega-3, DHA, EPA), E- és D3-vitamint tartalmazó étrend-kiegészítő édesítőszerrel.

A kapszula alapanyagául szolgáló szardella (anchovy) halat, a Dél Csendes-Óceán tiszta és ipari területektől távoli területein halásszák. Az új generációs feldolgozó üzem közvetlenül a halászterületek közelében található, ezáltal a halolaj rendkívül rövid ido alatt feldolgozásra kerül, és zárt tartályokban jut el a JuvaPharma Kft. korszerű üzemébe, ahol megtörténik a halolaj kapszula gyártása. A termékben lévő halolaj természetes (TG) formában tartalmazza az omega-3 zsírsavakat. A DHA hozzájárul a normál agyműködés, és a normál látás fenntartásához. A kedvező hatás 250 mg DHA napi bevitelével érhető el. A gyermekek csontjainak megfelelő növekedéséhez és fejlődéséhez szükség van D-vitaminra.

 

1 960 Ft

A JutaVit Probium Kid Gyermekeknek + Inulin 

A készítményhez hozzáadott inulin cikória eredetű, a növény termesztése és feldolgozása az Európai Unió területén történik.

JutaVit Probium Kid Gyermekeknek + Inulin Lactobacillus acidophilus-t (DDS-1?), Bi­dobacterium lactis-t (Bf lactis UABla-12?), Streptococcus thermophilus-t (UASt-09?) és Inulint tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény kellemes, természetes vanília és karamell aromával és édesítőszerrel.

EAN kód: 5999887074554

Adagolás:Gyermekeknek három éves kortól és serdülőknek egy tablettát, felnőtteknek 2 tablettát elszopogatni vagy szétrágva lenyelni.

Kiszerelés: 30 db rágótabletta

Nettó tömeg: 12 g

2 700 Ft
Nézet:
Sorrend: