Kubeba

Nézet:
Sorrend:
-24%
Raktárkészlet:
1 db

Édes, fűszeres, gyümölcsös illata nyugtathat, felfrissíthet és harmóniát teremthet.

A ?nyugalom olajának? is nevezik, használata erőt és mentális tisztaságot biztosíthat. Tisztító és tonizáló hatású lehet, segíthet a bőrhibák és a zsíros bőr kezelésében

A kubebafa egy 6-8 méter magas örökzöld, trópusi növény. Nevezik faggyúfának és kínai borsnak is. Levelei és virágai kicsik és citromillatúak, gyümölcse borsszerű, innen a neve.

A népi gyógyászatból ismert lehetséges hatásai

  • nyugtató hatású
  • fertőtlenítő
  • baktériumölő
  • gombaölő
  • felső légutakat tisztító
  • bőrtisztító hatású
  • általános tonizáló
  • rovarriasztó
  • izzadásgátló

 

1 580 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
1 195 Ft
Akció időtartama:
Kezdete: 2024.03.04 - A készlet erejéig!

A kubeba vagy faggyúfa (Litsea cubeba) terméséből vízgőz- vagy gőzdesztillációval kinyert olaj idegrendszeri tonizáló, fertőtlenítő és antimikrobiális hatású.

  • Fontosabb alkalmazási területei: enyhe fokú depresszió, idegesség, aggódás és stressz. 
  • Fontosabb felhasználási formái: bőrápoló kozmetikai készítmények, aromafürdő és aromalámpás párologtatás.



1 620 Ft

Citromszerű, friss, de valamennyire fűszeres illatú olaj. Segíthet a stressz és fáradság leküzdésében.

Az illóolaj ajánlott:

Párologtatásra, légfrissítésre: kubeba-, rozmaring- és grapefruitolaj keverékéből cseppentsünk néhány cseppet az aromalámpa vízzel töltött részébe vagy párologtatóba. Jó idegrendszeri tonizálószer, stressz esetén is javasolt az alkalmazása.

Párologtatáshoz, levegő frissítéshez aromaterápiás céllal ajánljuk!

1 755 Ft

Kubeba a nyugalom illóolaj

Édes, fűszeres, gyümölcsös illata a citrusos jegyeivel nyugtat, felfrissít és harmóniát teremt. Ajánlott azoknak, akik erőteljes munkahelyi stressznek vannak kitéve, vagy a ?nem lehet kikapcsolni?  érzés még az otthoni pihenésüket is képes megzavarni. is nevezik.

A ?nyugalom olajának? is nevezik. Egyes leírások szerint meditáció vagy imádkozás előtt pár csepp olajat mandulaolajba keverve testápolásra használtak, amely így nyugalmat, erőt, és egyfajta mentális tisztaságot biztosított a szertartás alatt. A Kubeba illóolaj Frissítő stimuláló, de egyben ellazító tulajdonsága enyhíti a fáradtságot, a letargikus pszichológiai állapotot. Markáns fertőtlenítő, gombaölő, és vírusölő tulajdonságát fel lehet használni arra, hogy a megfázásos, köhögéses időszakot segítsen átvészelni.

Ez a tulajdonsága alkalmas még háztartási tisztítás, fertőtlenítés céljára -esetleg pár csepp teafaolajjal kombinálva- anélkül, hogy  az egész lakásban fertőtlenítőszer ?aroma? lenne.  

Rovarriasztó hatását a nyári hónapokban lehet kihasználni, hatásossága megegyezik az általánosan ismert indiai citromfű olajéval. 

Tegyél néhány cseppet a párologtatóba és máris úgy érezheted, kaptál egy kis pozitív energiát.  

Jó idegrendszeri tonizáló szer, ezért enyhe fokú depresszió, idegesség, aggódás és stressz esetén használható. A kubeba illóolaj felemelő, lelkesítő hatású antidepresszáns. A nyugtató hatás elősegítésére keverhető Medinatural római kamilla illóolajjal vagy MediNatural levendula illóolajjal
Párologtatva Frissítő stimuláló, de egyben ellazító tulajdonsága enyhíti a fáradtságot, a letargikus pszichológiai állapotot. Tegyél néhány cseppet a párologtatóba és máris úgy érezheted, kaptál egy kis pozitív energiát. 

 ?  aromalámpába
 ?  masszázsolajba
 ?  fürdővízhez adva.

Frissítő illatos kubeba illóolajos aromafürdő

4 csepp illóolajat egy evőkanál tejben vagy mézben keverj el, majd ezt add a fürdővízhez. Javasolt fürdési idő: 10-15 perc.  Jóleső érzést vált ki a bőrnél! 

Medinatural bőrápoló olajban elkeverve használd    

?  zsíros  vagy vegyes arcbőrre
?  pattanásos, problémás arcbőrre
?  bőrgombára
?  izületi gyulladásokra
?  izületi reumára
?  illatosítására

A Kubeba illóolaj összehúzó fertőtlenítő tulajdonsága miatt, alkalmas a zsíros, pattanásos bőr kezelésére.

Frissítő tonik zsíros, pattanásos bőrre

üvegbe töltött, 2 dl desztillált vízbe tegyél 8 csepp kubeba illóolajat. Alaposan rázd össze, majd átnedvesített vattakorongokkal az arc és a nyak bőrét gyengéden töröld át. Szembe, szem közvetlen környékére, nyálkahártyára ne kerüljön! Minden használat előtt újból felrázandó! Elkészítés után tartsd hűtőszekrényben

1 680 Ft
Nézet:
Sorrend: