Ecet

Nézet:
Sorrend:

Hagyományos málna ecet, zöld salátákhoz.

  • 100% szerves összetevők


Fűszerezett szerves málna koncentrátummal

Az organikus málna ecet remekül ízesíti a friss levélsalátakkal, például cikória és bárány saláta. Ezenkívül különösen alkalmas a vad és bárány ételek finomítására.

 

5 605 Ft

Aceto Balsamico di Modena, a balzsamecet a finom mediterrán konyha rajongói számára nélkülözhetetlen íz. Eredete évszázadokra nyúlik vissza mely idő alatt egy spezialítássá fejlesztették ki.

Ez a fajta ecet kizárólag az éjszakolaszországi Modena tartományban készül.
A kiegyensúlyozott édes-savanyú íz, a jellegzetes aroma a Balzsamecet fő karakterisztikája. Az Aceto Balsamico kivállóan alkalmas salátákhoz (pl.: paradicsom-mozzarella saláta bazsalikommal) mindenfajta meleg hús- ételhez, de finom hideg előételek ízesítéséhez is. Olaszországban előszeretettel használják édességek krémek és szószok elkészítéséhez is.

3 730 Ft

Premium minőségű fehérborecet, mely könnyed, friss ízével ideális nyári salátákhoz, húspácoláshoz. Ez a fanyar, savanykás íz nem hiányozhat egyetlen konyhából sem.
A bor melyből ez a kiválló minőségű ecet készült, organikus termesztésből származik, a napsütötte osztrák dűlőkről, olyan szőlősgazdáktól akik magas minőségű bio bort készítenek már sok éves tapasztalattal.

A szőlőt kézzel szüretelik. Bár ez egy sokkal idő- és munkaigényesebb feladat összehasonlítva a gépi szüreteléssel, ugyanakkor sokkal gyendgédebb úgy a gyümölcshöz mint majd a leendő borhoz...
A szőlőből előbb kimagaslóan jó minőségű asztali bor készül, majd ebből állítják elő erjesztéssel a Byodo ecetet.

A cég számára fontos hogy a magas minőségű alapanyagokat használjon, ellentétben sok más borecettel melyeket speciálisan ecetnek való alacsonyabb minőségű szőlőből készítenek.
A szüretelési technikának köszönhetően, - valamint annak hogy külső hőhatás nélkül érik el az erjedést, és hogy semmilyen kénes adalékot nem adnak hozzá - előfordulhat, hogy az ecet az idő elteltével zavaros lesz, mely nem jelent minőségbeli romlást. Mindezek a tényezők biztosítják az eredeti termék tisztaságát, és minőségét.

2 540 Ft

Premium minőségű vörösborecet, mely erős ízével ideális az őszi salátákhoz, pácoláshoz, vadételekhez. Az erős testes íz nem hiányozhat egyetlen konyhából sem.
A bor melyből ez a kiválló minőségű vörösborecet készült, organikus termesztésből származik, a napsütötte osztrák dűlőkről, olyan szőlősgazdáktól akik magas minőségű bio bort készítenek már sok éves tapasztalattal.

A szőlőt kézzel szüretelik. Bár ez egy sokkal idő- és munkaigényesebb feladat összehasonlítva a gépi szüreteléssel, ugyanakkor sokkal gyendgédebb úgy a gyümölcshöz mint majd a leendő borhoz...
A szőlőből előbb kimagaslóan jó minőségű asztali bor készül, majd ebből állítják elő erjesztéssel a Byodo vörösborecetet.
A cég számára fontos hogy a magas minőségű alapanyagokat használjon, ellentétben sok más borecettel melyeket speciálisan ecetnek való alacsonyabb minőségű szőlőből készítenek.

A szüretelési technikának köszönhetően, - valamint annak hogy külső hőhatás nélkül érik el az erjedést, és hogy semmilyen kénes adalékot nem adnak hozzá - előfordulhat, hogy az ecet az idő elteltével zavaros lesz, mely nem jelent minőségbeli romlást. Mindezek a tényezők biztosítják az eredeti termék tisztaságát, és minőségét.

2 540 Ft
Nézet:
Sorrend: