Gyógytea

Nézet:
Sorrend:

Instant gyógynövény keverék Echinacea purpurea (bíbor kasvirág) és torma felhasználásával.


A bíbor kasvirág (Echinacea purpurea) segít fenntartani a szervezet természetes védekező rendszerének működését, a felső légutak egészségét, valamint hozzájárul az alsó húgyúti szervek egészségének megőrzéséhez.


A torma hatóanyagai hozzájárulnak a légutak egészségének fenntartásához.


A hagyományos kínai orvoslás is előszeretettel alkalmazza, főként esős, hűvös, megfázásos időszakban a légúti rendszer megnyugtatására és védelmére.

 

 

 

2 260 Ft

Aromazáró csomagolásban
A TCM kompatibilitás elve alapján összeállított receptúra. A fahéj és a gyömbér számos kutatásban hasznosnak bizonyult az egészséges vércukorszint fenntartásában.


A fahéj és a gyömbér segítenek megőrizni az egészséges vércukorszintet. A gyömbér támogatja az emésztőrendszer egészségét, segít fenntartani az immunrendszer, és hasonlóan a fahéjhoz, támogatja a légutak egészségét. A cékla jelentős mennyiségű sötétvörös flavonoid színanyagot tartalmaz, elsősorban a szív meridiánra van hatással.

 

 

1 460 Ft

A fehér teát a növény legfiatalabb, még kicsit szőrös hajtásaiból készítik, melyek polifenol tartalmuknál fogva, kitűnő antioxidánsok. Megvéd a sejtkárosító szabadgyökök ellen, védi a sejteket és a szöveteket az oxidatív károsodástól. Segíthet a test védekező rendszerének az erősítésében, segít a szív egészségesen tartásában.

1 315 Ft

Megfelelő vérkeringés, jó emésztőrendszer


A galagonya (Crataegus pinnatifida) Kínában már évszázadok óta a mindennapi étkezés része. A karotinban, vitaminokban, flavonoidokban, szacharidokban, glikozidokban, proteinben gazdag galagonyát a távol-keleti népgyógyászatban a lép energiájának a növelésére, így az emésztés normalizálásának a segítésére használják, főként a sok húst fogyasztók. Továbbá a galagonya támogatja a szív és keringési rendszer egészségét, a tudatos szívbarát életmód elérését.

1 235 Ft

A szellemi teljesítmény fenntartásához, a keringési rendszer egészségéhez

 

A Ginkgo biloba és a Panax ginseng összekeverve különleges elixírt alkot. A Ginkgo biloba (magyarul páfrányfenyő) ősi magvas faj, hatóanyagai antioxidáns hatásúak, elősegítik a sejt védelmét a szabadgyökök okozta egyes károsító hatásokkal szemben.

A ginsenggel társítva különleges teát kapunk. Hatóanyagainak köszönhetően mozgósítja a szervezet energiatartalékait, támogatja az immunrendszert, valamint jó hatással van a szellemi teljesítményre és a koncentráló képességre, segít fenntartani a megfelelő memóriát.

 

1 470 Ft

Ginseng és zöld tea, A szellemi felfrissülésért

A ginsenggyökér legalább 5 éven át szívja magába és raktározza el a Föld energiáját, hogy majd fogyasztójának átadja azt. A távol-keleti gyógyászat szerint 30 éves kor után fokozatosan gyengül szervezetünk. Ennek ellensúlyozására jó szolgálatot tesz a természet végtelen patikájából a ginseng. Kínában már évszázadok óta használják a ginseng gyökér és a zöld tea felhasználásával készült teakeveréket, mely szervezetünk számára szükséges revitalizáló hatóanyagokat tartalmaz. A ginseng támogatja a normális vérkeringést, mely összefüggésbe hozható a szellemi teljesítőképességgel és az agyi aktivitással, valamint energiával tölt fel, hogy megfeleljünk a kihívásoknak. Erősíti, élénkíti az idősödő szervezetet. Támogatja az immunrendszert, a gyakori fáradtság és kimerültség kiváló ellenszere.

 

 

1 320 Ft

Az emésztés támogatására, a jó közérzetért.

A gyomormeridián szereti a meleget, a folyékony ételeket és a rendszeres étkezést. A teakeverék tartalmaz pirított árpát, galagonya gyümölcsöt, papayát és zöld teát.

A Hagyományos Kínai Orvoslás (TCM) 5 elem tanítása szerint a sárgára pirított árpa főleg a gyomormeridiánra hat. A kellemes, aromás meleg ital elősegíti az emésztést. A galagonya és a papaya hatóanyagai hozzájárulnak a gyomor meridián komfortjához.

Különösen javasolt nehéz, zsíros ételek fogyasztását követően.

Felhasználás: egy teafiltert öntsön le 2,5-3 dl (csészényi) forrásban levő vízzel, hagyja állni 15-20 percig. Naponta 2-3 csésze tea elfogyasztása javasolt.

1 600 Ft

A memória erősítéséért


Ha hiszünk a bölcseknek, úgy hinnünk kell a ginkgófa gyógyerejében. A páfrányfenyő ősi magvas fafaj.

A ginkgo hatóanyagai, a flavonoidok hozzájárulnak a keringési rendszer normál működéséhez (agyi és perifériás ? végtagi ? keringés), a megfelelő véráramláshoz, ezáltal a sejtek oxigénnel és tápanyaggal való ellátásához. Keringésre gyakorolt hatásának köszönhetően támogatja az időskori agyműködés megfelelő szinten tartását, javasolt szellemi munkát végzők számára és tanulási időszakban.

 

2 090 Ft

Granulált frissesség a szellemi és fizikai aktivitás érdekében


Kínában az idős korhoz közeledve szinte mindenki rendszeresen fogyaszt ginsenget.

Támogatja a szervezet természetes védekező rendszerét, antioxidánsként védi a sejteket a káros szabad gyökökkel szemben. Segít a fáradtság enyhítésében, stressz esetén és lábadozási időszakban. Hatóanyagainak köszönhetően támogatólag hat a vérkeringésre, ezáltal serkenti az agyi teljesítményt, a memóriát, a szellemi és fizikai aktivitást, valamint a vitalitást. Az egészséges életmód részeként jó hatással lehet a normál vércukor szint fenntartásában.

 

 

2 090 Ft

A gyömbér tradicionálisan használt fűszer- és gyógynövény, az emésztésre gyakorolt kedvező hatása révén segíti az émelygéses állapotok elkerülését akár kismamák esetén, akár utazások alkalmával. Antioxidánsként támogatja a sejteket a káros szabad gyökökkel szembeni védelemben, támogatja az immunrendszer megfelelő működését, segít fenntartani a légúti rendszer egészségét.

 

 

 

2 050 Ft

A gyengélkedő gyomor erősítésére
 

Távol-keleti gyógyítók szerint a gyomorpanaszok nagy részének kialakulása rendszeres és helyesen megválasztott étrenddel megelőzhető. Rohanó, stresszes világunkban, valamint a helytelen táplálkozás miatt a gyomor fala érzékennyé válik, a gázok és a gyomorsav felhalmozódnak a gyomorban és az emésztőrendszerben. E kiváló távol-keleti tea hatóanyagai segítenek az egyensúly helyreállításában.

Kerüljük a hideg, nehezen emészthető, csípős ételek fogyasztását. Hasznos a meleg, folyékony ételek pl.: levesek, könnyen emészthető étkek és a meleg tea rendszeres fogyasztása.

Dr. Chen patika a pekingi kínai hagyományos orvoslás kutatóintézetének szakembereivel együttműködve a tradicionális gyógynövény elmélet, valamint a modern tudományos eszközök felhasználásával fejlesztette ki ezt a teát, mely sok ember számára igazi kinccsé lett.


2 560 Ft

A lúgosító tea zöld növény és gyógynövény hatóanyagaival segíti a szervezet sav-bázis egyensúlyának fenntartását. Hatóanyagainak köszönhetően alkalmazható a szervezetre ható külső és belső káros savasító hatások ellensúlyozására. A természetes növényi rostok segítik a felhalmozódott salakanyagok távozását. A teakeverék nyolc természetes növényi alapanyag áldásos hatásait ötvözi.

A lúgos szervezet egészséges és ellenálló a betegségekkel szemben. 

 

 

 

1 235 Ft

A szív és a keringési rendszer támogatásához


A jól ismert teakeverék megváltozott összetételben, de ugyanolyan hatásosan áll a teakedvelők rendelkezésére, mint elődje. A zöld tea, csalánlevél, akácvirág, kukoricabibe, komlóvirág filterezett teakeveréke a keringési rendszer támogatását segíti.

A Luobuma teának magas flavonoid és mikroelem (cink, szelén és germánium) tartalma van.

A zöldtea antioxidáns hatása révén hozzájárul a szervezetet károsító szabad gyökök semlegesítéséhez, az immunrendszer támogatásához, amely segít fenntartani a szív és a keringési rendszer egészségét, a megfelelő koleszterin szintet.

A komlóvirág támogatja az egészséges koleszterinszint fenntartását, és az idegrendszer kiegyensúlyozott működését.

A kukoricabibe hozzájárul a vizeletkiválasztó rendszer, ezáltal a szív egészségének fenntartásához.

 

1 600 Ft

Holisztikus szemlélettel összeállított gyógynövény keverék a máj egészségének támogatásához


A Shizandra ötízű gyümölcse az öt meridiánra hat, amelyből a savanyú íz a máj meridiánra ható. Az édesgyökér flavonoidjai és egyéb hatóanyagai támogatják az idegrendszer egészségét. A hibiszkusz C-vitaminban gazdag. A fahéj hozzájárulhat a szervezet szénhidrát-cukor egyensúlyának fenntartásához és az egészséges vércukor szinthez. A meridiánokon keresztül számos szerv és testrész összeköttetésben van egymással, ezzel magyarázható, a máj és a stresszes vagy nyugodt lelkiállapot kapcsolata.

 

 

 

 

1 600 Ft

A fodrosmályva (Malva verticellata) természetes és kíméletes fogyasztószer.


Hatóanyagai fokozzák az anyagcserét, megszüntetik a székrekedést, amely számos betegség okozója, és egyszersmind rengeteg energiát von el a szervezettől. Méregtelenítő hatásához párosul még gyulladáscsökkentő és nyugtató hatása, amely segít leküzdeni a testsúlycsökkenés által okozott szorongást. Rendszeres fogyasztása segít az optimális testsúly elérésében.

 

 

2 670 Ft
 
Nézet:
Sorrend: