Gyümölcslé

Nézet:
Sorrend:

A céklában található mélyvörös festékanyag, a betanin jótékony hatása. A cékla kalciumot, foszfort, vasat, nátriumot, káliumot, ként, magnéziumot, A-, B- és C-vitamint tartalmaz. Talán ez a zöldségféle a legismertebb, hiszen a hagyományos gyógyításban mindig fontos szerepet kapott. A cékla nagy mennyiségben tartalmaz jó vízkötő képességű pektint.
A cékla kiváló vérképző, és jól szabályozza a máj anyagcsere folyamatait. Egyes vizsgálatok szerint megakadályozza a daganatos sejtek szaporodását is.
Számos vizsgálat bebizonyította, hogy a céklalé segít a vörösvérsejtek regenerálásában és szaporodásában, ezért bizonyos helyeken kiegészítő gyógymódként ajánlják vérszegénység esetén. A cékla, A, B1, B2 és C- vitamint tartalmaz, ásványi anyagok közül pedig folsavat, foszfort, ként, nátriumot, káliumot valamint magnéziumot. Jelentős szerepe van a méregtelenítésben, és egyensúlyban tartja a szervezet sav-bázis egyensúlyát. Rendszeres fogyasztásával közérzetünk javulhat. A céklában található cukor könnyen hasznosítható, így gyors energiaforrást jelenthet a szervezetnek, és várandós anyák is bátran fogyaszthatják.
A szervezet a zöldségek közül a céklából tudja kinyerni a legtöbb vasat.

2 460 Ft

Pölz Bio Pirosszölőlé 1000 ml

Pölz BIO Pirosszőlőlé Németországban honos szőlőfajták teljes, eredeti ízét tartalmazza. A frissen szüretelt szőlők és a gondos feldolgozás megőrzi a gyümölcsös aromát és az érett gyümölcs értékes összetevőit. A kiváló minőségű gyümölcsök és a szigorú ellenőrzés garantálja az állandóan magas minőséget.

A Pölz BIO Pirosszőlőlé garantáltan nem tartalmaz színezéket vagy tartósítószert. Hígítás nélkül, de vízhez vagy más gyümölcsléhez keverve is fogyaszthatunk.

A pirosszőlőben jótékony hatást gyakorolhat a bélnyálkahártyára,  serkentheti a bélműködést, valamint antioxidáns tartalma miatt jótékony hatása van a szervezet számos működési területén, gyulladáscsökkentő és rákmegelőző hatással rendelkezhet.

  • Németországban, Bajorországban készült.

  • Pasztőrözött termék azonnali visszahűtéssel
    (az összetevők minőségének megőrzése érdekében).

2 350 Ft

Sárgarépalé, 1000 ml

A sárgarépalé alapanyagnövénye  fontos biológiai hatóanyaga a bétakarotin (más karotinokat is tartalmaz), amelynek egyébként a színét is köszönheti. A szervezet a bétakarotint szükség szerint A-vitaminná alakítja át. Az A-vitamin nélkülözhetetlen továbbá a jó látás és a nyálkahártyák egészsége szempontjából. A gyökér tartalmaz még flavonoidokat és illóolajat is. Alacsony energiaértéke miatt szívesen alkalmazzák különféle diétáknál, de fogyasztása ajánlott szív- és keringési betegségekben szenvedőnek is. Azért is érdemes tudatosan beiktatnunk táplálkozásunkba, mert karotinjai erősítik az immunrendszert, és egyes vizsgálatok szerint a daganatos betegségek megelőzésében is fontos szerepük lehet. A sárgarépa hatóanyagainak köszönhetően részt vesz a szabad gyökök károsító hatásának megakadályozásában is. A népi orvoslás vizelethajtóként is alkalmazza.

2 390 Ft

Zöldséglé ,1000 ml

Rostos zöldséglékeverék: (paradicsomlé*, sárgarépalé*, céklalé*, uborkalé*,zellerlé*, savanyúkáposztalé*, hagymalé*, citromlé*) tengeri só jódozott 5g/kg,

A zöldséglé kiváló méregtelenítésre és wellness napokra. Kalóriaszegény, ezért fogyókúrához, lékúrákhoz is kitűnő.
Biológiailag termesztett zöldségfélék ízletes leve. A kíméletes gyártási eljárás megőrzi a zöldségekben található vitaminokat és ásványi anyagokat.
A-vitamin provitaminjában, B1- és C-vitaminban igen gazdag.

2 175 Ft
Nézet:
Sorrend: