Édesítő, cukorhelyettesítő

Nézet:
Sorrend:

Az agávészirup egy növényi nedvkoncentrátum, amit az agávé növényből nyernek ki. A növény főként trópusi és szubtrópusi területeken található meg.

  • 100% Bio
  • Nem génmaipulált
  • Laktózmentes
  • Vegán

 

Felhasználása: cukor és méz helyettesítésére. Édesítésre, keksz, müzli szelet, sütemény, szószok, joghurtok, szója alapú tej és desszert, fagylaltok, szörpök, italok készítésre.

Jó tudni: a növényi szirupok az emberi szervezet számára a legkedvezőbb édesítőszerek.

5 250 Ft

 

  • 100% Bio
  • Nem génmaipulált
  • Laktózmentes
  • Vegán

 

Felhasználása: cukor és méz helyettesítésére. Édesítésre, keksz, müzli szelet, sütemény, szószok, joghurtok, szója alapú tej és desszert, fagylaltok, szörpök, italok készítésre.

Jó tudni:
 a növényi szirupok az emberi szervezet számára a legkedvezőbb édesítőszerek.

1 855 Ft
Nézet:
Sorrend: