Mosópor általános mosáshoz

Nézet:
Sorrend:
  • 30°/60° és 95°C-on hatékony mosást biztosít
  • Ecocert által minősített öko mosószer.
  • Bőrgyógyászatilag sikeresen tesztelt.
  • Vegán.


Adagolás: lágy, közepes, vagy kemény víz esetén lásd a dobozon lévő táblázatot. 

Használati utasítás: Tegye a mosószert a mosógép adagolórekeszébe, vagy a dobba, közvetlenül a ruhákra. Kérjük, vegye figyelembe a ruhákon található tisztítási útmutatót! Foltok előkezelésére használja az AlmaWin folttisztító szappant.

Bőrallergiában szenvedők alaposan öblítsék át a ruhákat, akár második öblítőprogram is javasolt. További hasznos tippeket a honlapunkon talál.

19 075 Ft

Ökotesten jó minősítést elért termék.Allergiásoknak és bőrérzékenyeknek A természetes növényi zsírokból és olajokból készült tiszta szappanon alapuló mosószer 30, 40, 60 és 95° C-on hatékony mosást biztosít. Kizárólag géntechnika mentes mikroorganizmusokból nyert géntechnika mentes enzimek (proteázok) felhasználásával.

Bőrgyógyászati teszteredményei alapján a termék allergiásoknak és érzékeny bőrű embereknek is kiválóan alkalmas. Öko-teszt minősítés 2005/07 ?jó? Az AlmaWin Ökomosószer koncentrátum mindenfajta textíliához megfelelő és minden hőmérsékleti tartományban alkalmazható. A természetes zsírokon és olajokon alapuló tiszta növényi szappan és a lágy cukortenzidek (burgonya, kukorica vagy cukornád ill. répacukor nyersanyagaiból és kókusz- és pálmamagolajból) és zsíralkoholszulfátok (kókusz- és pálmamagolajból) kiegyensúlyozott kombinációja kitűnő bőrgyógyá­szati tulajdonságokkal és kiemelkedő mosóerővel rendelkező általános mosószert eredményez.

Alkalmas fehér és színtartó tarka pamut, és pamuttal kevert textíliák mosására 30°C-tól 95°C-ig. 

8 475 Ft
Nézet:
Sorrend: