Arcápolás

Nézet:
Sorrend:

Ha az arcodon zavaró enyhe értágulatokat (couperosa), a szem környékén pedig apró grízességet észlelsz, bátran kezdd el használni a Nr. 4-es natúr Schüssler krémet! Vegán!

  • bio sheavajjal, argánolajjal és jojoba olajjal
  • kőolajszármazék- és parabénmentes
  • hipoallergén illat

 

A Nr. 4-es Schüssler natúr krém kifejezetten hajszálér tágulatos (couperosis) és grízes bőr kezelésére alkalmas!

A Nr. 4. Kalium chloratum ásványi só a Schüssler-féle terápiás rendszer 4. sója, szépészeti szempontból is jelentős ásványi anyag.


Hiánya esetén a leggyakoribb elváltozás a tágult erek megjelenése az arcon. Kevésbé gyakori, viszont annál kellemetlenebb az arcbőr tejfehérré válása, gyakran foltok formájában, mely többek között szintén arra utal, hogy szervezeted hiányt szenved e létfontosságú ásványi anyagból.


Szintén jellemző az arcbőr vagy felkar grizessé válása, mely elsőként a szem körül jelentkezik.


Szervezetünk különbözőképpen reagál a Kalium chloratum hiányára, vagyis vannak, akiknél a grízesség, másoknál pedig a tágult erek lehetnek jellemzőek.


Szerencsére, ha ezeket a bőrproblémákat észleled, bátran elkezdheted használni ezt a natúr krémet, és bőröd meghálálja majd a törődést!


A Schüssler Nr. 4-es (kalium chloratum) natúr krém a tágult hajszálerek (couperosis) megjelenésekor lehet segítségünkre. Ezen ásványi só hiányakor a következőket tapasztalhatjuk: tejfehér színű arcbőr, szemzug környéki grízesség. A Schüssler-féle ásványi só segítheti a hajszálerek regenerálódását, ezzel csökkentve a továbbterjedést. Az egyéb értékes növényi olajok a természet erejével táplálják a sejteket, ezzel biztosítva a bőr egészséges egyensúlyának fenntartását.

4 785 Ft

A kipirult, érzékeny bőr nyugalmáért felel a 3-as natúr krém.

Bármilyen irritáló esemény után segíti a bőrt a regenerálódásban. Akár szőrtelenítés, napozás után is kiváló ápoló a mindennapokban. Vegán!

  • bio sheavajjal, argánolajjal és jojoba olajjal
  • kőolajszármazék- és parabénmentes
  • hipoallergén illat


A Nr. 3-as Ferrum phosphoricum a Schüssler ásványi sók közül az úgynevezett ?elsősegélyszer?.


Az érzékeny, irritált bőrt nyugtathatja, oxigenizáló hatása pedig serkentheti a bőr anyagcsere folyamatait. Jótékony hatással lehet a kipirosodott, pattanásos bőr kezelése esetén. Ez a natúr krém gyorsan felveszi a harcot a bőrünket érintő káros hatásokkal, legyen szó leégésről, csalánkiütésről, rovarcsípésről vagy akár szőrtelenítésről. Használatával visszaállíthatjuk megviselt bőrünk természetes állapotát!

4 655 Ft

Finom textúrájú krém. Ideális választás a száraz, vízhiányos bőr mindennapos ápolására. Kellemes, hidratált, feszes bőr nap, mint nap natúr hatóanyagokkal.

A Natrium chloratum Schüssler-féle ásványi só bőrünk vízháztartásának egyensúlyát állíthatja helyre, így szöveti szinten kezeli a vízhiányt. Igazi mélyhidratáló kezelés, mely azonnal beszívódik és ásványi só tartalmának köszönhetően hosszantartó hidratálást és védelmet nyújt a bőrnek. Gazdag növényi összetevői ápolják és táplálják a száraz bőrt. Ez a natúr krém a tág pórusú, T-vonalban zsíros arcbőr mindennapos kezelésére is ajánlott.

Ez a csodás natúr összetevőkben gazdag alapkrém a természet ajándékaival, az organikus shea vajjal és az argán olajjal hidratálják bőrödet egész napon át. Enyhíti a nehezen eltüntethető fényléseket, megszünteti a viszketést, tökéletes smink alatt is.

 

4 655 Ft

A calcium fluoratum Schüssler-féle ásványi só elsődleges szerepe a szervezetben a kötőszövetek rugalmasságának biztosítása, melynek hiányállapota esetén a bőr korábban öregszik és ráncosodás jelei figyelhetők meg.

A Schüssler Nr.1-es krém serkenti a kollagén termelést, melynek köszönhetően bőre rövid időn belül teltebb, simább és tömörebb lesz, a ráncok csökkennek, bőre visszanyeri feszességét. A Schüssler-féle ásványi só jótékony hatásával minden bőrtípusra ajánlott bőrregeneráló krém, mely puhítja a berepedezett bőrt a test bármely felületén.


Ez a Schüssler alapkrém újra feszessé teheti arcbőrödet!

Organikus összetevői a bőrápolás új dimenzióját nyújtják Neked. Bársonyos puhaságot nyújtó hatását olyan értékes összetevőknek köszönheti, mint például az organikus shea vaj, mely intenzíven hidratál és selymessé teszi bőrödet, a jojoba-, és az argán olaj mely rendkívül gazdag antioxidáns vitaminokban.

  • bio sheavajjal, argánolajjal és jojoba olajjal
  • kőolajszármazék- és parabénmentes
  • hipoallergén illat

 

 

4 655 Ft

Ez a Nr.9 Schüssler natúr arckrém pattanásos bőrre segít enyhíteni a pattanásos, gyulladt bőr kellemetlen tüneteit. Nem tartalmaz komedogén összetevőket, könnyed textúrájú, kellemes felszívódású!


Zsíros, pattanásos, aknés bőr esetén javasolt. A szervezet sav-bázis egyensúlyának felborulásakor jelentkezhetnek ezek a kellemetlen tünetek, azonban a Nr. 9-es Schüssler-féle ásványi só segíthet annak visszaállításában. Az értékes növényi olajok a természet erejével táplálják a sejteket.


A Natrium phosphoricum a szervezet elsavasodásának megakadályozásában játszik szerepet. Napjainkban a szervezet ph értékének savas irányba billenése népbetegségnek számít. Ha szervezetünk sav- bázis háztartása nincs rendben, levertté, kimerülté válunk, pattanások, mitesszerek jelennek meg, bőrünk zsírossá, vagy érdessé válik. A Nr.9 Schüssler natúr krém értékes sheavaj tartalmával táplálja a bőrt, és enyhíti a gyulladást.

4 655 Ft

Az olyan pigmentációs eltérések, mint pl. a szeplő, májfolt, illetve a vitiligo, a szervezetben lévő kalium sulfuricum ásványi só egyensúlyának a felbomlására utalhatnak.

A Schüssler Nr.6 -os natúr krém segítséget nyújthat a szervezetünk méregtelenítésében, ezért hatékonyan kezelheti a pigmentációs zavarokat a mindennapi bőrápolás mellett. A szem alatti és a szemzug belső részénél megjelenő barnás elszíneződés is a kalium sulfuricum hiányára utalhat, melyre ez a krém szintén megoldást nyújthat.

Ez a termék ún. magnesium ascorbyl phosphate-ot tartalmaz, amely egy vízben oldódó, nem irritáló C-vitamin féle! Hatékony antioxidáns, segíti a bőr kollagéntermelését és a C-vitaminok közül ennek van a legjobb bőrvilágostó hatása, így hatásosos összetevő lehet fakó, élettelen bőrre.

 

4 655 Ft

A kor előrehaladtával a szem körül szarkalábak, mimikai ráncok, a homlok területén redők, majd a hajtő és a fül környékén mélyebb ráncok figyelhetők meg. A silicea ásványi só szabályozhatja a kollagén szintézist, újraaktiválhatja a bőr anyagcseréjét, helyreállítva az optimális szintű hidratálást és tömörséget. A Nr.11-es Schüssler natúr krém mindennapos használatával bőre visszanyeri feszességét, vitalitását!

A Silicea ásványi só szabályozza a kollagén termelést és helyreállíthatja a bőr hidratáltságát. Ez a Schüssler natúr krém revitalizálja a bőrt és így visszanyeri fiatalos feszességét. A Nr. 11-es Schüssler natúr alapkrémet a mimikai ráncok ellen vesd be.

A Siliceát nem hiába nevezik szépítő kovasavnak: a bőr, a haj és a köröm egészséges megjelenéséért felelős legfontosabb ásványi anyag.


Törékeny, benőtt körmök kezelésére is szintén hatásos natúr krém. Nr. 11-es natúr alapkrém a sheavaj, az argánolaj természetes összetevők mellett szőlőmagolaj kivonatot is tartalmaz az intenzív hidratálás érdekében.


A Silicea Schüssler-féle ásványi só olyan hígításban kerül a termékbe, hogy a szervezetben található idegentestekre nincs hatással, így nyugodtan használhatod!

4 655 Ft

A Schüssler Age Protection éjszakai natúr krém egy olyan ránctalanító hatású arckrém, amely kis molekulájú hyaluronsavat és különleges növényi őssejtet tartalmaz, így nagymértékben elősegíti a bőr regenerálódását az éjszaka során.

Ásványi sóval és növényi őssejttel gazdagított éjszakai ránctalanító natúr krém.

Az éjszakai arckrémben található Dr. Schüssler-féle Nr.1-es Calcium fluoratum ásványi só serkenti a bőr kollagéntermelését, ezzel csökkentve a ráncosodás jeleit. A Nr.8-as Natrium chloratum Schüssler só a szervezet vízháztartásáért felel és hosszan tartó hidratálást biztosít a bőrnek szöveti szinten. Az intenzív ránctalanító hatású arckrém további hasznos ásványi só össztevője a Nr. 5. Kalium phosphoricum is, mely az agy természetes energiaforrásaként ismert Schüssler-féle só: hiánytünete a fakó arcszín, így arcbőröd újra megtelhet vitalitással. Organikus shea vajat és argánolajat tartalmaz, melyek együttesen csodásan hidratálják és táplálják a bőrt az éjszaka során!

Egy további különleges hatóanyagot - Syn-Coll?-t - tartalmaz, amely egy szabadalmaztatott tripeptid, ami segíti a bőröregedési folyamat lassulását. A szervezet saját mechanizmusát utánozva serkenti a kollagéntermelést. Már egy hónapos használat után látványos eredmény érhető el a ráncok és a vonások csökkentése terén. A Syn?-Coll továbbá segít megemelni és formázni a bőr megjelenését, valamint finomítja a pórusokat a simább, fiatalosabb bőrért.

A körömvirágból és máriatövisből készült növényi őssejt kombináció szintén hatékonyan segít a szép, feszes, hidratált és egészséges bőr kialakításában.

Illata finom, elegáns és hipoallergén!

Extra Tipp: Használd éjszakára akár dekoltázsod ápolására! Jól masszírozd be lefekvés előtt a bőrödbe és hagyd, hogy kifejtse reggelig hatását.

9 110 Ft

A Schüssler Age Protection nappali arckrém rendkívül gazdag összetétele olyan értékes és korszerű hatóanyagokat tartalmaz ? a Schüssler biokémiai sók mellett ? mint az EPS Seafill? tengerialga-kivonat, növényi őssejtek, kis molekulájú hialuronsav és egyéb organikus növényi olajok.

Mindezek együttesen képesek egész napon át táplálni, hidratálni az arcbőrt, szembeszállnak a bőröregedéssel és védik az arcbőrt a káros környezeti hatásokkal szemben. Használatát ajánljuk anti-aging, tehát bőröregedést megelőző jelleggel és a már érett bőr mindennapos ápolására egyaránt.


A kihagyhatatlan schüssler-féle ásványi sók

A Schüssler Age Protection natúr arckrémben található egyedülálló hármas Schüssler ásványisó-kombináció (a Nr.1+ Nr.8 + Nr.11-es) hatékony megoldást jelent az érett bőr természetes egyensúlyának visszaállításához.

A Calcium fluoratum Schüssler-féle só feszesítő hatása miatt került a formulába, hiszen ez az, amely a kötőszövetek rugalmasságáért felel. Serkenti a kollagéntermelést, így hatékonyan feszesít. Emellett nyugtatja az érzékeny bőrt, és gyógyírt jelenthet a bőrön megjelenő berepedések, bőrkeményedések, sárgás elszíneződésekre is.

A Natrium chloratum Schüssler só az egyik leghasznosabb, ha bőrápolásról, sőt, a bőr egészségéről van szó: szuperhatékonyan, a bőr mélyebb rétegeiben hidratál, szabályozza a sejtek és a szövetek közti folyadékellátást.

A Silicea Schüssler só egy ránctalanító jolly joker. Age Protection nappali arckrémünkben is a ráncokkal veszi fel a harcot. A Silicea elsődlegesen a bőr kötő-, és támasztószövet-struktúrájának kialakításában vesz részt ( de a csont és porcok felépítésében is fontos szerepet játszik). Ennek az ásványi sónak a hiányállapota esetén bőrünk veszít feszességéből, és intenzívebb ráncképződéssel találkozunk, az erek rugalmassága csökken.


Age protection nappali arckrémünket ajánljuk mindazoknak, akik:

  • egy sokoldalú, teljeskörű ránctalanító-tápláló nappali arckrémet keresnek,
  • bőre érett, és dehidratált,
  • szeretik a könnyű textúrájú nappali arckrémeket,
  • akik hatékony megoldást keresnek a ráncok kezelésére,
  • bőre tónusát vesztett, megereszkedett,
  • bőrén még nincsenek mély ráncok, de hatékony anti-aging hatású nappali krémre vágynak.

 

9 110 Ft

Élvezd az organikus hatóanyagok, az őssejt és a Schüssler-féle ásványi sók jótékony hatásait minden nap, hiszen a bőröd a legjobbat érdemli!

Ez a Schüssler Age Protection szemránckrém speciálisan a szemkörnyék területre kifejlesztett natúr krém.

Különleges ásványi sókkal segít megszüntetni a reggeli szem körüli puffadást és a szemkörnyéki szarkalábakat. Könnyű állaga miatt gyorsan beszívódik és friss érzést hagy a bőrön. Mivel a szemkörnyék vékony bőre gyorsabban kiszárad, könnyebben megnyúlik, a szárazság okozta ráncok jobban láthatóvá válnak. Ez a terület kevesebb kollagént és elasztikus rostot tartalmaz, ami megőrizhetné a feszességet és a rugalmasságot.

A speciálisan szemkörnyéki területre kifejlesztett prémium krém Nr.10-es (Natrium sulfuricum) ásványi sót tartalmaz, ami természetes vízhajtóként segít a szem körüli puffadás és a reggeli szem alatti táskák megszüntetésében. A Nr.11-es (Silicea) ásványi sót a ?szépség sójaként? is szokták aposztrofálni, mert a bőr természetes kollagéntermelését serkenti és szöveti szinten hidratálja és feszesíti a bőrt.

Egy további különleges feszesítő hatóanyagot is tartalmaz, ami az EPS Seafill?. Ez egy tengeri alga kivonat, mely klinikailag igazoltan stimulálja a kollagén és elasztin termelést, ezáltal gyorsan és látványosan csökkenti a ráncok mélységét.


Elegáns, hipoallergén illattal!


Tipp:
Használd nyugodtan a szád környékén lévő pici mimikai ráncok halványítására is!

7 025 Ft
Nézet:
Sorrend: