Bio, teljes kiörlésű gluténmentes zabkása csokoládé darabokkal, magas koncentrációban (12%). Ez tényleg antioxidáns hatású.
A reggeli sietségben 1 perc alatt elkészítheted!
Klasszikus előkészítés 4 főre:
200 g keveréket 600 ml tejjel vagy vízzel egy serpenyőben, kevergetve lassan forraljuk 2-4 percig.Pároljuk amíg a zabkása el nem éri a kellő sűrűséget. Melegen fogyasszuk.
Gyors előkészítés 1 adaghoz:
4 evőkanál (kb. 50 g) keveréket keverjünk 125 ml forró vízzel vagy forrásban lévő (növényi) tejjel, és 2 percig állni hagyjuk
A zabkása tejszínnel, joghurttal, gyümölcsökkel vagy diófélékkel ízesíthető. Szükség esetén édesítsük cukorral, cukorsziruppal, mézzel, agave sziruppal vagy juharsziruppal.