Hírlevél

Fizetési megoldás

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Olcsóbbat.hu

Keress minket a Facebookon

Akció

Házhozszállítás

Termékajánló

TOP termékek

5%-os állandó törzsvásárlói kedvezmény NetbioHónap kedvezmény 10%-40% kedvezmény
Újdonságok!
Dekorkozmetikumok Dekorkozmetikumok Dekorkozmetikum Dekorkozmetikum Dekorkozmetikumok

Termék részletekAlmawin Öko általános mosószer koncentrátum (36 mosásra elegendő) 2 kg

Almawin Öko általános mosószer koncentrátum (36 mosásra elegendő) 2 kg
 • Almawin Öko általános mosószer koncentrátum (36 mosásra elegendő) 2 kg
4 855 Ft

Ökotesten jó minősítést elért termék.Allergiásoknak és bőrérzékenyeknek A természetes növényi zsírokból és olajokból készült tiszta szappanon alapuló mosószer 30, 40, 60 és 95° C-on hatékony mosást biztosít. Kizárólag géntechnika mentes mikroorganizmusokból nyert géntechnika mentes enzimek (proteázok) felhasználásával.

Bőrgyógyászati teszteredményei alapján a termék allergiásoknak és érzékeny bőrű embereknek is kiválóan alkalmas. Öko-teszt minősítés 2005/07 ?jó? Az AlmaWin Ökomosószer koncentrátum mindenfajta textíliához megfelelő és minden hőmérsékleti tartományban alkalmazható. A természetes zsírokon és olajokon alapuló tiszta növényi szappan és a lágy cukortenzidek (burgonya, kukorica vagy cukornád ill. répacukor nyersanyagaiból és kókusz- és pálmamagolajból) és zsíralkoholszulfátok (kókusz- és pálmamagolajból) kiegyensúlyozott kombinációja kitűnő bőrgyógyá­szati tulajdonságokkal és kiemelkedő mosóerővel rendelkező általános mosószert eredményez.

Alkalmas fehér és színtartó tarka pamut, és pamuttal kevert textíliák mosására 30°C-tól 95°C-ig. 

 • Összetevők: cukortenzid, zsíralkoholszulfát, növényi szappan, rétegszilikátok, szóda, nátriumbikarbonát, nátrium­perkarbonát, poliaszparaginsav, rizskeményítő, citromsav, természetes proteázok, génmanipuláció-mentes TAED (Tetra Acetyl Ethylene Diamine), részben ellenőrzött ökotermesztésű illóolajok.

  Kiszerelés: 2 kg

  A csomagoló-anyagok újrahasznosítható papírból, a műanyag részek újrahasznosítható tiszta polietilénből készülnek. A termékek nagyhatású koncentrátumok, ezért sokkal kisebb mennyiségű csomagolóanyagot igényelnek.

  Alkalmas fehér és színtartó tarka pamut, és pamuttal kevert textíliák mosására 30°C-tól 95°C-ig.  Kitűnő mosóerő jellemzi erősen szennyezett textíliáknál is, ami a növényi szappanból és újratermelődő nyersanyagokból származó mosóaktív alkotórészekből álló öko-mosási rendszernek köszönhető. Aktív oxigénből álló mosóerő erősítőt tartalmaz, amely lehetővé teszi, hogy a makacsabb foltok is eltűnjenek és meggátolja, hogy a ?fehér mosás beszürküljön?. Ezáltal feleslegessé válnak és elmaradnak az optikai világosítók. Az AlmaWin Ökomosószer koncentrátum minden vízkeménységi fok mellett működik. Nagyon jó vízlágyító tulajdonsággal bír (a víz kalcium- és magnézium-ionjait megköti). Itt kell kiemelni az ökológiai előnyt is: a kiindulási anyagok a természetben könnyen hozzáférhetőek és a gyártási eljárás során nem keletkezik szennyvíz, vagy más, ökologiailag kritikus anyag. A hozzáadott citromsav (amely cukortartalmú melléktermékek, pl. a melasz fermentációja révén jön létre) biztosítja a vízlágyítást alacsony hőmérsékleti tartományban is.

  A mosott textíliák kellemes tapintását tiszta rizskeményítő hozzáadásával érjük el. A mosott holmik kellemes illata érdekében kizárólag természetes illóolajokat használunk. A finom és egészséges illatról ellenőrzött ökotermesztésű levendulaolajból, eukaliptuszolajból, narancsolajból, fahéjlevélolajból, rozmaringolajból és lucfenyőlevél-olajból álló kiegyensúlyozott keverékű kompozíció gondoskodik.

  Szükségtelen töltőanyagok és tartósítószerek az AlmaWin Ökomosószer koncentrátumban nem találhatóak. Minden mosóaktív anyag magától értetődően biológiailag lebomlik. Alkalmazási javaslatok: Kérjük, vegyék figyelembe a mosnivalók ápolási- és tisztítási utasításait. Előmosásra rendszerint nincs szükség. Makacs foltok kezelésére az AlmaWin Oxigénes fehérítő koncentrátumot ajánljuk, előkezelésre az AlmaWin szőnyeg-kárpit univerzális tisztítógél koncentrátumot vagy az AlmaWin folttisztító szappant / Marseille szappant.

  Allergiások számára fontos: Mindig öblítsünk alaposan, szükség esetén alkalmazzunk egy második öblítőprogramot is. Összetevők: cukortenzid, zsíralkoholszulfát, növényi szappan, rétegszilikátok, szóda, nátriumbikarbonát, nátrium­perkarbonát, poliaszparaginsav, rizskeményítő, citromsav, természetes proteázok, génmanipuláció-mentes TAED (Tetra Acetyl Ethylene Diamine), részben ellenőrzött ökotermesztésű illóolajok

  Összetevőkről: A rétegszilikátokra épülő Builder-rendszerünknek nincs szüksége sem foszfátokra, sem zeolitokra. Ezek a rétegszilikátok nem csak a mosási folyamathoz szükséges alkalitást (ezáltal a szóda arányának redukcióját) biztosítják, hanem a nátriumbikarbonáttal együtt gondoskodnak a pH-érték stabilitásáról és egyidejűleg hosszantartóan aktívan tartják a fehérítőként alkalmazott perkarbonátot. A poliaszparaginsav a mosólúgban is megakadályozza a mészkristályok képződését és ezzel együtt a mészlerakódásokat, valamint a poliaszparaginsav biológiailag lebomlik.

  Hogy a fehérítő hatás már az alsó hőmérsékleti tartományban meglegyen, TAED-et (Tetra Acetyl Ethylene Diamine) adnak a mosószerhez, mint fehérítőaktivátort. A csomagoló-anyagok újrahasznosítható papírból, a műanyag részek újrahasznosítható tiszta polietilénből készülnek. A termékek nagyhatású koncentrátumok, ezért sokkal kisebb mennyiségű csomagolóanyagot igényelnek.

  Adagolási javaslat: Az Ökomosószer nem alkalmas gyapjú és selyem, továbbá színérzékeny textíliák mosására. Az Ökomosószer alkalmas minden vízkeménység esetén (lásd az adagolási táblázatot a dobozon).

  Különösen kiadós, ami megmutatkozik a mosási adagok nagy számában:
  - 1,08 kg 19 mosási adagot tesz lehetővé (1 adaggal több, mint a Persilnél + Arielnél),
  - 2 kg 36 mosási adagot tesz lehetővé,
  - 5 kg 90 mosási adagot.

  Takarékos és olcsó a felhasználásban. Kíméletes a bőrhöz és a környezethez. A mosószer közvetlenül a ruhára is tehető, különösen gyenge víznyomás esetén.

  Az AlmaWin család környezetkímélő jellegénél fogva segít megteremteni a harmóniát az ember és környezete között.

  Mosóaktív anyagait növényi olajok és zsírok felhasználásával állítják elő.
  A termékek nem tartalmaznak tartósítószert. Illatanyagát természetes illóolajok adják.
  Az AlmaWin termékek természetes alapanyagaiknak köszönhetően megakadályozzák a bőrirritációt, amely a mosó- és tisztítószerek allergén anyagainak hatására keletkezhet. A legfontosabb tisztítókoncentrátumokat független német bőrgyógyászati intézet tesztelte. Az eredmény: minősítetten bőrbarát, bőrgyógyászatilag ajánlott.
  A tisztítókoncentrátumok olyan ökológiai szempontok alapján kifejlesztett termékek, amelyek a lehető legcsekélyebb mértékben károsítják a környezetet. Klór- és foszfátmentes készítmények, nem tartalmaznak töltőanyagokat, szintetikus szinezőanyagokat, optikai fehérí-tőt. A felhasznált mosóaktív anyagok biológiai úton teljesen lebomlanak (OECD módszer szerint).

 • Vonalkód
  4019555321023
  Minősítés
  Öko
  Termék
  Mosószer
  Várható szállítás
  1 héten belül
  Szállítási tömeg
  2 kg/db