Medinatural Illóolaj Geránium 10 ml

Medinatural Illóolaj Geránium 10 ml
Medinatural Illóolaj Geránium 10 ml
3 095 Ft
A vásárlás után járó pontok: 124 Ft

Geránium illóolaj  Intenzív virágillatú, 100%-ban tiszta különlegesség 

Könnyed, lágyan rózsás édes illatával enyhítheti a szorongást, félelmet és a feszültséget. Nyugtató és antidepresszáns hatásai révén pedig, jókedvre derít és energikussá tesz.

Elősegíti a bőr regenerálódását, és egyensúlyban tartja a fagygyútermelődést, így MediNatural bőrápoló olajban elkeverve sikerrel alkalmazható a pattanásos vagy a száraz bőr kezelésére is, és cellulitisz ellen. Minden bőrtípus számára kiegyensúlyozó hatással bír, mivel szabályozza a faggyúmirigyek működését, ránctalanító és sebgyógyító hatású.

A geránium illóolaj a leghatásosabb harmóniateremtő illóolaj.

Párologtatásra, légfrissítésre
  ?  Oldja a feszültséget, nyugtató, kiegyensúlyozó hatású.
  ?  Rovarűző hatású! (a geránium illóolaj a természetes hatóanyagtartalmának köszönhetően Geraniol, Citronellol?) 
Természetes rovarűző vagyok ? Hess legyek, szúnyogok és kullancsok
Bőrápolásra 
  ?  MediNatural bőrápoló olajhoz adva kiegyensúlyozza a faggyúmirigyek működését, megszünteti a bőr túlzott zsírosságát és segíti a sebek, illetve pattanások hegesedését.
  ?  Érett, száraz bőr esetén minden testápolóhoz ,illetve a bőrtípusnak megfelelő krémhez adhatsz  pár csepp MediNatural geránium illóolajat.
Aromaterápiás fürdő
  ?  készíthetsz ekcéma elleni fürdőt  4-6 csepp geránium illóolajat tejbe, mézbe vagy más olajba keverve ted a fürdővizedhez,.
?  ?  Relaxáló aromafürdő: 2-6 csepp MediNatural geránium illóolajat egy evőkanál tejben vagy mézben keverj el, majd ezt ad a fürdővizedhez. Javasolt fürdési idő: 10-15 perc.

Extra Tipp ? 
1 kanál MediNatural édesmandula bőrápoló olaj a fürdővízhez a bársonyos pihe- puha bőrért.