Erbenobili mille abbracci étrendkiegészítő 150 ml

Erbenobili mille abbracci étrendkiegészítő 150 ml
Erbenobili mille abbracci étrendkiegészítő 150 ml
4 295 Ft
A vásárlás után járó pontok: 172 Ft

Lucfenyő és fekete ribizli alapú étrend-kiegészítő zabkivonattal, amely a mentális jólét, a pihenés és az alvás elősegítéséért felelős.


Támogatja az elalvást, csökkenti a túlzott agyműködést. Az inverziós szindrómát az elalvás nehézsége, a stressz, az ébredés fáradtsága és a koncentrálási nehézség jellemzi. Emellett nagyon gyakori probléma a vizuális fáradtság. Az elalvás érdekében vissza kell állítani az orto-szimpatikus és a paraszimpatikus reakciók közötti fiziológiai egyensúlyt, azaz- PNEI értelmében- enyhén orto-szimpatikus és ugyanakkor kissé paraszimpatikus hatást fejt ki, amely aztán visszatér a „üss vagy fuss” reakcióhoz.

Levendula
A virág száraz kivonata pihentető hatása miatt hasznos, köszönhetően az illóolajtartalmának, amely nagyon gazdag észterekben (55%), monoterpénekben és oxidokban. különösen az alvás összehangolására szolgál stressz esetén is, és elősegíti az általános relaxációt az alvás-ébrenlét ciklusának fiziológiai egyensúlya érdekében.

Zab
Különösen a fiziológiai mentális jólét elősegítése a békés alvás, az idegrendszer támogatása érdekében.

Fekete ribiszke és kolorádói jegenyefenyő
Szinergiában cselekszenek azokkal a kivonatokkal, amelyek tulajdonságait az alvás-ébrenlét ciklusának szintjén teljesítik, egy szabályos, zavartalan alvás érdekében, amelyet mind a stressz, mind a fáradtság, vagy a videoterminál túlterhelés megváltoztathat.