Összetevők: TL50 liszt, lisztkoncentrátum (búza- és kukoricarost,búzafehérje, növényi zsír, BL 55 liszt, szójafehérje, enzimek, térfogatnö-velőszer: Na-bikarbonát, Na-pirofoszfát, sürítöanyag: cmc), tojás, víz Használata:a tésztát ötszörös mennyiségű forró, lobgó,sós vízbe tesszük, és óvatosan keverve 6-10 percalatt puhára főzzük. Vagy: újraforrástól számítva 2 percig főzzük, majd lefedve, levéve a tűzről, puhára duzzasztjuk. Tápérték 100 g termékben: energia: 241 Kcal/1014 KJ fehérje: 15,2 g szénhidrát: 33,9 g Zsír: 5,0 g
Tápérték /100 g:
- Energia: 241 Kcal / 1014 KJ
- Fehérje: 15,2 g
- Szénhidrát: 33,9 g
- Zsír: 5,0 g
- Élelmi rost: 33,0 g
Kiszerelés: 250 g
A fotó csak illusztráció!