Összetevők: búzafehérje, növényi rost, teljes kiőrlésű búzaliszt,növényi zsír, tömegnövelőszer: polidextróz, burgonyapehely,zsíros tejpor, stabilizátor: guar-gumi, xanthan, étkezési sav:tejsav, enzimek, lisztkezelőszer: aszkorbinsav, só
Átlagos tápérték 100 g termékben:
- energia: 294 Kcal/ 1233 KJ
- fehérje: 23,3 g
- szénhidrát: 35,5 g
- Zsír: 6,5 g
Kiszerelés: 500 g
Felhasználási javaslat:
- 500 g Dia-wellnessburgonyás lángospor
- 4-4,4 dl víz
- 2 dkg élesztő
Az élesztőt kevés langyos tejben felfuttatjuk. Az összetevőket összegyúrjuk, tésztává dagasztjuk. 30 percig 30 C kelesztjük. 15 dkg-os adagokra szaggatjuk, tetejét olajjal vékonyan megkenjük, konyharuhával letakarva 30 percig újrakelesztjük. A megkelt tésztadarabokat bő olajban mindkét oldalán aranybarnára sütjük.