Gyertya

Nézet:
Sorrend:

Jó hatásfokkal fül-, légúti panaszok, megfázás, fejfájás, rossz közérzet esetén kiegészítő terápiaként. A Jó hatásfokkal fül-, légúti panaszok, megfázás, fejfájás, rossz közérzet esetén kiegészítő terápiaként. A MediNatural kamillaolajos méhviasz fülgyertya hatóanyag a kamillaolaj: gyulladásgátló és görcsoldó, antibakteriális hatású olaj, amely segít oldani a feszültséget.

A fülgyertya ajánlható általánosságban bárkinek aki:

?   sokat dolgozik a szabadban
?   poros környezetben tartózkodik
?   sokat repül, vízi sportokat űz
?   krónikus fülbetegségeknél (fülzúgás, fokozott fülzsír termelődés)
?   melléküreg-gyulladásban szenved
?   allergiás, náthás, megfázott 
?   A fülgyertyázás nyugtató, ellazító élménye hozzájárulhat a stresszes panaszok enyhítéséhez, a kikapcsolódáshoz, relaxációhoz. 

Hogyan hat a méhviasz fülgyertya

A fülgyertya használata közben hőhatás, és enyhe vákuum keletkezik, amely átterjed a fül belsejére.
A fülgyertya meggyújtásakor a hatóanyagokban gazdag meleg füst először spirálvonalban lefelé halad, bejut a külső hallójáratba, és ott fellazítja a lerakódott fülzsírt, valamint elernyeszti a hallójárat falát.

A meleg levegő azonban felfelé száll, ennek köszönhető a szívóhatás, ezáltal a fül belsejében vérbőség alakul ki, nő a véráramlás sebessége, segítve ezzel a salakanyagok eltávozását. A fülgyertya égése során a láng mozgása által kiváltott vibrációs hullámok olyan hatással bírnak, mint egy gyengéd dobhártyamasszázs, stimulálva ezzel a hallójárat mélyén elhelyezkedő, más módszerekkel nehezen elérhető fülakupunktúrás pontokat.

975 Ft
Nézet:
Sorrend: