Tészta alakor

Nézet:
Sorrend:

100% alakor ősbúza száraztészta, a világ legtisztább búzájából.

Az egész Európában egyedülálló termékcsaládunk tagja a sodrott csiga.

Meglepően kellemes íz, teljes értékű ősbúzából. Az emberiség első gabonájából készített különleges minőségű száraztészta varázslatossá teszi ételeinket, megnyugtatja lelekünket. Egy új márka születése, a minőségi, és tudatos táplálkozásért.


Tojásmentes tészta.

1 140 Ft

Meglepően kellemes ízű, teljes értékű ősbúza tészta.

Az emberiség első gabonájából készített különlegesség hiánypótló testi- és szellemi eledel. 100% alakor ősbúza száraztészta, a világ legtisztább gabonájából.

Főzési idő: 8-10 perc

Mi a helyzet gluténérzékenység esetén?

Mivel ez az ősi gabona oly sok tekintetben különbözik a mai búzáktól, sokakat foglalkoztat a kérdés, hogy vajon gluténérzékenység esetén fogyasztható-e. Tanulmány bizonyítja, hogy bár az alakor nem minősül gluténmentes gabonának, az alakor búza genotípusainak gluténtartalma jelentősen kisebb, mint a vizsgált kenyérbúza fajtáké. Az alakorban található glutén szerkezetét, és az emberi szervezetre gyakorolt hatását azonban csak további kutatások tudják megállapítani.


Tojásmentes tészta.

 

1 085 Ft

100% alakor ősbúza száraztészta, a világ legtisztább búzájából.

Ez az egész Európában egyedülálló termékcsaládunk legújabb tagja az orsó, vagy spirál tészta. Kellemes ízű, a gabona magas karotintartalma miatt jellegzetesen sárga színű tésztakülönlegesség.

Hiánypótló testi- és szellemi eledel. Érdemes megismerkedni vele, hiszen sokkal több egy átlagos tészánál!

Főzési idő: 6-8 perc

Mi a helyzet gluténérzékenység esetén?

Mivel ez az ősi gabona oly sok tekintetben különbözik a mai búzáktól, sokakat foglalkoztat a kérdés, hogy vajon gluténérzékenység esetén fogyasztható-e. Tanulmány bizonyítja, hogy bár az alakor nem minősül gluténmentes gabonának, az alakor búza genotípusainak gluténtartalma jelentősen kisebb, mint a vizsgált kenyérbúza fajtáké. Az alakorban található glutén szerkezetét, és az emberi szervezetre gyakorolt hatását azonban csak további kutatások tudják megállapítani.


Tojásmentes tészta.

 

1 085 Ft

Egyedülálló ízek, páratlan értékek.

Az emberiség első gabonájából készített különleges minőségű száraztészta varázslatossá teszi ételeinket, megnyugtatja lelkünket. Csak pár perc, és már tálalható is! Gondolja újra a megszokott ízeket, dobja fel kedvenc ételeit ezzel a finom, és utánozhatatlan gabonával.

Mi a helyzet gluténérzékenység esetén?

Mivel ez az ősi gabona oly sok tekintetben különbözik a mai búzáktól, sokakat foglalkoztat a kérdés, hogy vajon gluténérzékenység esetén fogyasztható-e. Tanulmány bizonyítja, hogy bár az alakor nem minősül gluténmentes gabonának, az alakor búza genotípusainak gluténtartalma jelentősen kisebb, mint a vizsgált kenyérbúza fajtáké. Az alakorban található glutén szerkezetét, és az emberi szervezetre gyakorolt hatását azonban csak további kutatások tudják megállapítani.


Tojásmentes tészta.

 

1 085 Ft

A legnépszerűbb tészta, a legősibb gabonából.

Nagyon jól használható számtalan kedvelt tésztaételhez. A máshoz nem fogható kellemes íz minden ínyencet megragad, a belső értékei minden tudatos fogyasztót elvarázsolnak.

250g-os száraztészta, 100% valódi alakor ősbúzalisztből a finom, cukor- és tojásmentes, alacsony gluténtartalmú ételek készítéséhez ajánljuk.


Főzési idő: 8-10 perc

 

Mi a helyzet gluténérzékenység esetén?

Mivel ez az ősi gabona oly sok tekintetben különbözik a mai búzáktól, sokakat foglalkoztat a kérdés, hogy vajon gluténérzékenység esetén fogyasztható-e. Tanulmány bizonyítja, hogy bár az alakor nem minősül gluténmentes gabonának, az alakor búza genotípusainak gluténtartalma jelentősen kisebb, mint a vizsgált kenyérbúza fajtáké. Az alakorban található glutén szerkezetét, és az emberi szervezetre gyakorolt hatását azonban csak további kutatások tudják megállapítani.


Tojásmentes tészta.

 

 

1 085 Ft

Az Alakor Sütőferment? Direktstarter az Alakor Sütőferment? továbbfejlesztett változata, melyet közvetlenül a liszthez, vagy lisztkeverékhez keverhetünk és azonnal alkalmas arra, hogy friss kenyeret süssünk vele.

A kovász rendkívül kedvező élettani hatású, segít lebontani a gabonában lévő glutént, és gondoskodik a kenyér sütés közbeni térfogat növekedésről. Ez a fermentálási folyamat egyben pozitívan befolyásolja a kenyér ízét, állagát és eltarthatóságát.
A fermentáció egy egyedi erjedési folyamat, mely a kenyér összetevőin kívül elsősorban a szobahőmérséklettől, illetve a környezet mikrobakteriális klímájától függ. A kenyér belső szerkezete és a külső megjelenése ezért mindig eltérő lehet és így a sütés valódi kreatív élménnyé válik.

Glutént tartalmaz ? Vegán ? Laktóz mentes ? GMO mentes

Tárolása: jól lezárva, száraz és hűvös helyen.

855 Ft

Meglepően kellemes ízű, teljes értékű ősbúza tészta.

Az emberiség első gabonájából készített különlegesség hiánypótló testi- és szellemi eledel. 100% alakor ősbúza száraztészta, a világ legtisztább gabonájából.

Főzési idő: 8-10 perc

Mi a helyzet gluténérzékenység esetén?

Mivel ez az ősi gabona oly sok tekintetben különbözik a mai búzáktól, sokakat foglalkoztat a kérdés, hogy vajon gluténérzékenység esetén fogyasztható-e. Tanulmány bizonyítja, hogy bár az alakor nem minősül gluténmentes gabonának, az alakor búza genotípusainak gluténtartalma jelentősen kisebb, mint a vizsgált kenyérbúza fajtáké. Az alakorban található glutén szerkezetét, és az emberi szervezetre gyakorolt hatását azonban csak további kutatások tudják megállapítani.


Tojásmentes tészta.

 

1 085 Ft
Nézet:
Sorrend: