Lazacolaj készítmény

Nézet:
Sorrend:

?A lazacolaj a szervezet által elő nem állítható esszenciális zsírsavak forrása.


Az utóbbi években robbanásszerűen megnőtt az érdeklődés a természetes hatóanyagok és ezen belül az esszenciális zsírsavak iránt. 

Halolaj

A halolajban található Omega-3 zsírsavak többszörösen telítetlen zsírsavak. Ezeknek, a szív-és érrendszerre gyakorolt jótékony hatásuk már régóta ismert, bizonyítottan szükségesek a magzat agyának és szemének normális fejlődéséhez.

Az Omega-3 egyik összetevője létfontosságú az optimális idegi működéshez és az éleslátáshoz is. Ez a komponens az anyatejben található meg legnagyobb mennyiségben, azonban a legtöbb fejlett társadalomban az Omega-3 zsírsavakban szegény étrend miatt gondoskodni kell a pótlásáról.

Az omega-3 megőrzi az ízületek és kötőszövetek egészségét mégpedig azáltal, hogy csökkenti a gyulladásokat, és tisztán tartja a szöveteket. Ezen kívül az omega-3 az idegsejtek membránjainak legfontosabb építőeleme. A koleszterin-és trigliceridszint csökkentésével támogatják a szív-és érrendszer egészségét azzal, hogy optimalizálják a koleszterin szintet is egyaránt. 

 

3 595 Ft
Nézet:
Sorrend: