Vitamin-készítmények

Nézet:
Sorrend:
-10%

NetbioHónap 2024.04.28-ig 10% kedvezménnyel

A megfelelő felszívódás és stabilitás biztosítása érdekében RSPO-minősítéssel is rendelkező pálma- és kókuszolajból nyert MCT-olajban oldva tartalmazza hatóanyagait természetes formájukban, azaz K1-vitamint és a K2vitamin bioaktív MK-7-es változatát, amely virágesszenciaolaj-komponensekből, és nem szójából van előállítva.

 

3 090 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
2 780 Ft
Akció időtartama:
Kezdete: 2024.04.01 - Vége: 2024.04.28
Akcióból hátralévő idő:

Nagy dózisú C-vitamint és annak felszívódását és újrahasznosulását segítő növényi kivonatokat tartalmaz bioflavonoidokkal együtt. A benne lévő vörös szőlőhéj- és mag-kivonatok szintén segítik a szervezet védekezőképességét, erős antioxidánsok, és a szívre, erekre, látásra kifejtett hatásuk miatt is előnyösek.


E termék a C-vitamint a természetben is megtalálható formájában tartalmazza, szinergikus hatású növényi kivonatok mátrixában.

A feketebors egy szabadalmaztatott kivonata, a BioPerine a felszívódást segíti. A citrusbioflavonoid-komplex és a vörös szőlő héjának és magjának kivonatai pedig olyan természetes hatóanyagokat tartalmaznak, amelyek a természetben is gyakran fordulnak elő C-vitaminban dús élelmiszerekben, nem véletlenül.

 

5 000 Ft

Kókuszolaj-kivonatban oldottunk természetes D3-vitamint, így annak adagolását termékünk nagy dózisban, kapszulák nélkül lehetővé teszi. Íze nincs, ételbe is cseppenthető, így gyermekeknek is könnyen adható.

Egyre több kutatás és szakember hívja fel a figyelmet a D3-vitamin korábban kevéssé ismert előnyeire és jelentőségére. Többek közt kiderült, milyen fontos szerepet tölt be az immunrendszer működésében is.

Termékünkben a D3-vitamin RSPO- minősítéssel is rendelkező pálma- és kókusz- olajból nyert MCT-olajban oldva található meg a megfelelő felszívódásért és stabilitásért. A stabilitásról továbbá természetes tokoferolokkal (E-vitamin) is gondoskodtunk.

3 805 Ft

Vegyes tokoferolokból származó E-vitamin tartalmú étrend-kiegészítő cseppek

E-vitaminként az alfa-tokoferolt használják széles körben, azonban a természetben ez így önmagában nemigen található, mindig vannak mellette béta-, gamma- és delta-tokoferolok is, amelyek jelentőségével egyre több kutatás foglalkozik.

Termékünk az E-vitamint a 4 féle tokoferol komplex keverékeként tartalmazza, úgy, ahogy azok a természetben is előfordulnak, együtt.

Hordozóanyagként csupán ún. magas olajsavas napraforgóolajat alkalmazunk, amelyet egy olyan (nem génkezelt) napraforgómag fajtából préselnek, ami omega-6 zsírsavakból nem 20-30%-ot tartalmaz, mint a hagyományos, hanem mindössze 1-2%-ot. Ettől nem csupán stabilabb lesz, de szervezetünk omega-6 / omega-3 arányán sem ront.

A felhasznált tokoferolok napraforgómagból, és nem szójából vannak kivonva.

 

5 120 Ft

Termékünk a megfelelő felszívódás és stabilitás biztosítása érdekében RSPO-minősítéssel is rendelkező pálma- és kókuszolajból nyert MCT-olajban oldva tartalmazza hatóanyagait természetes formájukban, azaz K1-vitamint és a K2vitamin bioaktív MK-7-es változatát, amely virágesszenciaolaj-komponensekből, és nem szójából van előállítva.



 

5 840 Ft

A GAL Multivitamin termékünket a legújabb kutatások fényében fejlesztettük ki, szem előtt tartva a természetességet és életszerűséget, hogy minden vitamint, ásványianyagot, nyomelemet ideális formában, mennyiségben és arányban tartalmazzon, nem eltérve attól, ahogyan ezekhez állandó tápanyagdús, változatos táplálkozással juthatnánk.

Ahol előnyös, a vitaminok és ásványok részben organikus termesztésből származó (bio) gyógy- és fűszernövények kivonatából származnak. A mennyiségek esetében végig fontosnak tartottuk, hogy a napi adag biztosan tartalmazza a hatásosnak talált dózist, de semmi esetre se lépje túl az életszerű mennyiségeket, azaz azt a mennyiséget, amit táplálkozással már nem is lehetne fedezni sehogyan sem. Emellett rendkívül fontos, hogy a gondosan válogatott alapanyagok mellett ne lábatlankodjék semmi, ami nem odavaló. A termékünkben ilyesminek nyomát sem találja.

 

9 660 Ft
Nézet:
Sorrend: