Sportoláshoz, testmozgáshoz

Nézet:
Sorrend:
-10%

NetbioHónap 2024.03.27-ig 10% kedvezménnyel

A normál izomműködés fenntartásához.

A MagnExpress Forte étrend kiegészítő kapszula magnéziumot és B6-vitamint tartalmaz.
A magnézium hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, valamint a normál izomműködéshez.
A B6-vitamin részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban és hozzájárul az idegrendszer normál működéséhez.

A MagnExpress Forte magas magnéziumtartalmának köszönhetően hatékony megoldást kínál a magnéziumpótlásra. Már egyetlen kapszula 100%-ban képes fedezni egy felnőtt ember átlagos napi magnézium szükségletét.

1 995 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
1 795 Ft
Akció időtartama:
Kezdete: 2024.03.01 - Vége: 2024.03.27
Akcióból hátralévő idő:

A világ minden tájáról származó, 110 féle növény ereje egyetlen olajban! A növények leveléből, gyökeréből, terméséből és más részeiből sajtolt természetes olaj Aloe vera hozzáadásával.

Felhasználási javaslatok: 

  • csökkenti a fejfájást, valamint az ízületi reumás fájdalmakat. 
  • frissítésre, testszagok elkerülésére: reggel és este a mellet, nyakat, hátat, végtagokat 2-4 csepp olajjal dörzsöljük be. 
  • kimerültség ellen: 2-4 csepp olajat dörzsöljünk a halántékra, fejbőrre, homlokra, tarkóra 
  • sportolás előtt: annak előestéjén a kart a lábat, lábfejet pár csepp olajjal masszírozzuk meg. A sportolás befejezése után ismételjük meg a fenti massszázst. 
  • a termék kiválóan alkalmazható masszírozáshoz, de felhasználható fürdésre, tusoláshoz is. 
  • bőrápolás: jótékony, nyugtató hatású ápolószer. 
  • száj- és fogápolás: öblögetéshez 2 csepp olajat keverejünk el egy pohár vízhez. Ecseteléshez is kiválóan alkalmas. 
  • lakásban egy pár csepp olaj vízzel teli csészében elkeverve folyamatosan üde levegőt biztosít 
2 510 Ft

Basica Bázikus Sport Italpor

300 g bázikus sportitalpor 50 darab 6g-os praktikus tasakos kiszerelésben.

Vízben gyorsan oldódó hipotóniás italpor sportolók számára. Szénhidrát-elektrolit oldat ásványi anyagokkal és vitaminokkal. Friss citrus ízű. A Basica Sport speciális formulája sportolás előtt, alatt és után biztosítja a teljesítményhez szükséges tápanyagokat egyetlen sportitalban. Fogyasztása optimális, nagyon gyors hidratációt eredményez.

Egy adaghoz 5 tasak (30 g) italpor tartalmát 0,5 liter vízben kell elkeverni. 

11 175 Ft

A csontozat megfelelő szerkezetének fenntartásában szerepet játszó vitaminokat, ásványi anyagokat és nyomelemeket tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény.

  • kevés tejterméket fogyasztóknak, vagy a tejtermékeket bármilyen ok miatt kerülőknek (kalciumban szegény étrend miatt),
  • fiatal felnőtt korban az egészséges csontozat fenntartásához,
    megnövekedett kalciumszükséglet esetén:
  • várandós és szoptató édesanyáknak,
  • hölgyeknek a változókor (menopauza) alatt és azt követően
  • az ülő, vagy mozgásszegény életmódot folytatóknak,
  • a gyakorta fogyókúrázóknak (hiányos táplálkozás).

Komplex készítmény: 7 fontos összetevővel (vitaminokkal, ásványi anyagokkal és nyomelemekkel) az egészséges csontokért

  • 800 mg kalcium 2 filmtablettában D3-vitamin-tartalom ? amely hozzájárul az egészséges csontozat és vér normál kalciumszintjének fenntartásához (1500 NE D3-vitamin 2 filmtablettában)
  • Osteokinon formula
  • K1? + K2-vitamin

5 280 Ft

Fiatalok és idősek, az aktív életvitelt élők, a sportolást kedvelők számára egyaránt ajánlott hatóanyagok.

A készítmény kapszulánként 500 mg l-karnitint tartalmaz kiegészítve krómmal és cinkkel.

  • A króm részt vesz a makrotápanyagok normál anyagcseréjében és hozzájárul a normál vércukorszint fenntartásához, emellett a cink is részt vesz a makrotápanyagok, a zsírsavak, a szénhidrátok normál anyagcseréjében, a fehérjeszintézisben. 
  • A cink további előnyös hatása még, hogy hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, az immunrendszer megfelelő működéséhez, a megfelelő szellemi tevékenység fenntartásához. Szerepet játszik a sejtosztódásban, a csontozat, a haj, a bőr és a köröm megfelelő állapotának fenntartásában.






 

3 415 Ft

"Az ampullába zárt erő"

Két fő összetevője a keleti orvoslás egyik alappillére, a ginseng; és a vitaminokban gazdag méhpempő. A távol-keleti népgyógyászat előkelő helyen említi a ginsenget, mint az "élet gyökerét", mely segíti a szellemi és fizikai frissesség megőrzését, a szervezet védekező képességének támogatását (lásd Európai Szakhatóság: EFSA állításai).

A méhpempő vitamintartalma kiemelkedő, természetes B1-, B2-, B6-, C- és E-vitamint, pantoténsavat és folsavat tartalmaz. Hosszú betegség után történő lábadozás esetén, megerőltető munkát végző sportolóknak, vizsgaidőszakban, de akár egészségmegőrzés céljából is ajánlható a készítmény fogyasztása.

2 240 Ft

Aktív, rendszeres testmozgással kombinált fogyókúrához


A SZŰZTEA CLA MAX lágyzselatin kapszula, a zöldtea már jól ismert jótékony hatásai CLA-val és L-karnitinnel, valamint kalcium-piruváttal kombinálva. A TCM holisztikus szemléletének megfelelően a CLA Max a hatóanyagok kombinációja révén komplex hatást fejt ki.
Az L-karnitin és CLA (konjugált linolsavak) fogyasztása ajánlható fogyókúrás étrend kiegészítéséhez, illetve rendszeresen sportolók számára.

 

 

 

3 095 Ft

Tiszta benső ? formás külső. Természetes támogatás fogyókúrázóknak


Ahhoz, hogy a testsúlyvesztés ne járjon hátrányos következményekkel, fokozatos és alapos méregtelenítésre van szükség. A gyógynövénykeverékben található zöld tea polifenolok hozzájárulnak a sejtek szabad gyökök elleni védelméhez ? amelyek roncsolják a sejtfal szerkezetét és felelősek az oxidációs eredetű öregedési folyamatokért ?, és biztosítják a fogyókúra eredményességét és fokozatosságát anélkül, hogy a szervezet energiatartalékai hirtelen kimerülnének. 

 

 

 

3 630 Ft

A Karotta olaj szervezetünk sokhasznú biokémiai roborálószere.

Fő hatóanyaga az A vitamin provitaminja (Béta karotin), az E és F vitamin.
Ásványi hatóanyagai: Foszfor, Cink Kálcium és Vas. Ezek együttes hatása széleskörű felhasználást tesz lehetové.

A Karotta olaj jó hatással van a bőr és nyálkahártyákra, különösen a szem kötőhártyája állapotának erősítésére, gyulladások megelőzésére, a haj és a körmök állapotának javítására. Napozáskor történő használata védi bőrünket a gyulladást, leégést okozó UV-B sugaraktól, és segíti egyenletes barnulásunkat.

A Karotta olaj fogyasztása  -évtizedes megfigyelések szerint- kiemelkedő hatású az érrendszer-, szív és a daganatos megbetegedések megelőzésében, idegrendszerünk normális működésének segítésében. Vitaminjai és ásványi anyagai erősítik immunrendszerünket, - szervezetünk ellenállóképességét a hüléses fertőzésekkel szemben. Rendszeres fogyasztása elősegíti a kiemelkedő sportteljesítmények elérését, és növeli a férfiak életerejét.

2 390 Ft

A teljesítőképesség fenntartásához, a méregtelenítő folyamatok támogatásához


A Magyarországon több mint 10 éve forgalomban lévő teakeverék nagy népszerűségnek örvend kellemes íze és az egészséges életmódot elősegítő hatása miatt.

A zöld tea támogatja a testsúly kontrollt, miközben antioxidánsként védi a sejteket a károsító hatású szabad gyökökkel szemben. Míg a mályva támogat minket a test formálásában, addig a ginseng energiával tölti fel a szervezetet. A három komponens harmóniája kiváló zamatú és hatású teakeveréket eredményez.

 

1 495 Ft

A Zöldvér green mix 18 zöld növényi keverék c-vitaminnal msm por hatásai lassítja az öregedési folyamatokat, lúgosító hatású, támogatja az immunrendszer normális működését, intenzív sportolás után segíti az izomtónusokat karban tartani, illetve növelni.

A terhes kismamáknak ajánlott, hogy az édesanya testében minden olyan anyag rendelkezésre álljon, ami egy egészséges gyerek megszüléséhez szükséges.

A C-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, a normál pszichológiai funkció fenntartásához, az idegrendszer normál működéséhez.

A C-vitamin fokozza a vas felszívódását, hozzájárul a megfelelő kollagén képződéshez és ezen keresztül az erek, a bőr, a fogak, a fogíny, a porcok és a csontok normál állapotának fenntartásához.

6 395 Ft

?Zöld keverék? C-vitaminnal és magnéziummal; étrend-kiegészítő kapszula
Borsmenta nélkül! Homeopátiás kezelésben részesülők is használhatják!


A C-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.


A Magnézium részt vesz a normál csontozat és a fogazat, a normál izomműkődés fenntartásában. A C-vitaminnal együtt hozzájárul az idegrendszer normál működéséhez, a fáradtság és kifáradás csökkentéséhez.

 

5 290 Ft
Nézet:
Sorrend: