Narancs

Nézet:
Sorrend:
-23%
Raktárkészlet:
2 db

Kellemes gyümölcsös illatával enyhítheti a szorongást és javíthatja a keringési rendszer működését

Stimulálhatja az agyműködést és energizálhatja a testet

Akár levendulával keverve akár önmagában is segítheti a pihentető alvást


Az édesnarancs fa kisebb, örökzöld, alacsony termetű (kb. 6 méteres). Levelei fényes zöldek, virágai fehérek és különösen illatosak. Gyümölcsei sárgás-narancsos színekben tündökölnek.


Az édesnarancsot gyakran alkalmazzák az élelmiszeriparban ízesítésre. De az aromaterápiában is igen elterjedt- és széles körű a használata. A gyümölcs magas koncentrációban tartalmaz különféle vitaminokat. Védi és stimulálja a szervezetet, javítja a hangulatot. A gyümölcs hasznos szövetségesünk egész évben az immunrendszerünk stabilizálásában, erősítésében.

A népi gyógyászatból ismert lehetséges hatásai

  • antibakteriális
  • fertőtlenítő
  • bőrápoló
  • cellulitisz elleni
  • bőrön lévő gyulladások (pl.: ekcéma) kiegészítő kezelésére
  • megfázásos betegségek kiegészítő kezelésére
  • elűzi a rossz hangulatot és felvidít
  • élénkítő
  • szerelmi vágykeltésre

 

1 160 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
895 Ft
Akció időtartama:
Kezdete: 2024.03.04 - A készlet erejéig!

A Kínában őshonos, örökzöld fa (Citrus sinensis, syn.: Citrus aurantium var. dulcis) gyümölcsének külső terméshéjából préseléssel, vízgőz- vagy gőzdesztillációval kinyert olaj közérzetjavító és fertőtlenítő hatású.

  • Alkalmazási területei: légtér fertőtlenítés és frissítés; nyugtalanság, szorongás, alvászavarok; bőrproblémák kozmetikai kezelése. 
  • Alkalmazási formái: aromafürdő; inhaláció; masszázs- és fürdőolajok, aromalámpás párologtatás.
1 620 Ft

A keserűnarancs (Citrus aurantium) termésének héjából préseléssel, vízgőz- vagy gőzdesztillációval előállított olaj fertőtlenítő, emésztést javító és görcsoldó hatású.

  • Fontosabb alkalmazási területei: emésztési zavarok, szorongás és stressz, valamint lakóterek és munkahelyek levegőjének fertőtlenítése, frissítése.
  • Fontosabb felhasználási formái: kivonatok, gyomorerősítők, masszázs- és fürdőolajok, aromalámpás párologtatás. 
1 620 Ft

Ha jó kedvre vágysz - Bio Édes Narancs illóolaj

MediNatural Bio Édes Narancs illóolaj ellenőrzőt ökológia gazdaságból a napsütötte Itáliai Narancs ligetekből származik. Az éghajlati adottságok és a Bio gazdálkodás együttese biztosítja, hogy az Édes Narancs héjából kímélő hidegen sajtolással, hatóanyagokban igen gazdag és kiváló minőségű vegyszermentes illóolajat zárhasunk a kis barna üvegcsébe és adhassunk át Neked! Fantasztikus intenzív átható illata miatt mindenképpen ki kell próbálnod!

Szorongás és stressz oldására kiválóan alkalmazható

Ha jobb kedvre vágysz, vagy csak fáradt vagy. Tekerd le a Bio Édes narancs illóolaj kupakját, hunyd le a szemed és szívd mélyen magadba a friss édes gyümölcsös aromáját. Meglátod, hogy hamar eloszlanak a viharfelhők a fejed fölül és mosolyra fakadsz.
Tipp: A Bio Édes Narancs illóolajjal illatosított fürdő nyugtat, jó közérzetet teremt, így kitűnő gyógyír szorongás, depresszió és levertség esetén. Mindenképpen tegyél az aromafürdőhöz MediNatural argán bőrápoló olajat, hogy ne csak a lelked ,de a bőröd is kényeztetve legyen!

A Nyugodt, pihentető alvásért

A Bio édesnarancs illóolaj elbűvölő illatával melegséggel teli hangulatot teremt a légkörben, ezért ideális választás hálószobába párologtatni, elősegíti az ellazulást a nyugodt alvást.
Gyerekszobában is párologtatható!?

Szemránc STOP

Szemránc elleni olaj a feszes arcbőrért, pár csepp Bio édes narancs illóolaj és MediNatural sárgabarackmag bőrápoló olaj keveréke hatékony megoldást kínál a szem körüli ráncok kisimításara. Fiatalosan frissé varázsolja a bőrödet, valamint erősíti a kötőszöveteket.
Ne hagy ki többi kényes részt sem Arc, nyak- és dekoltázs is kapjon az illatos bőrápoló olajból. Gyengéden masszírozd a bőrödbe. A szem környékén - a gyűrűs ujjaddal oszlasd el az olajat, nagyon vékony rétegben. A gyűrűs ujjaddal fejted ki a legkisebb nyomást az érzékeny területen, ezért javasoltam így a felvitelt.
Vigyáz! A szemedbe ne kerüljön belőle! Az eredmény önmagáért fog beszélni.

Simább bőr, nagyobb önbizalom

A narancsbőr tüneteinek mérséklésére készits bedörzsölő bőrápoló olajat 1 teáskanál édesmandula- vagy jojoba bőrápoló olajban 2 csepp MediNatural BIO Édes Narancs illóolajat keverj el, majd masszírozd át az érintett területet. Élénkíti a bőr anyagcseréjét.
Az anti cellulitisz olaj hatékonyságát fokozza, ha a bedörzsölés előtt puha, természetes sörtéjű kefével masszázst végzel. Javítja a testfelszín vérellátását, ezért a narancsbőr (cellulitis) gyógyulását is előmozdítja. kiegészítésére és jó atmoszféra teremtésére.

Narancsbőr esetén jó eredményt érhetünk el, ha az érintett bőrfelületet naponta bedörzsöljük erre a célra elkészített Bio Édes Narancs illóolajos bőrápoló olajjal.

1 890 Ft

Citrusoss Frissítő természetes illóolaj keverék -  citrusfélék és egy csipet menta egyedi és harmonikus keveréke

A benne levő citrusféléknek köszönhetően a stresszoldásban segít, felvidít, tiszta, könnyed légkört teremt, felemelő illattal tölti be a teret és a természet erejével fertőtleníti a levegőt. 

Használhatod otthon és a munkahelyeden is, leginkább párologtatva vagy az üvegből megszagolva. Aktiváló hatású fáradtság esetén, alkotómunka vagy tanulás közben segíthet a szellemi frissesség fokozásában. Kitűnő választás autó illatosítóként az éberség fokozására!

Citrusoss Frissítő természetes illóolaj keverék -frissítően tiszta citrom, narancs vidámságával és egy csepp harmatos mentával vérpezsdítő atmoszférát teremt bárhol.

Használd   

?  tanulás közben segíthet a szellemi frissesség fokozásában
??  autó illatosítóként az éberség fokozására
?  kimerültség és túlterheltség esetén
?  depresszió esetén
?  stresszes időszakban
?  feszültség, görcsök oldására
?  Tökéletes megoldás a konyha vagy a fürdőszoba fertőtlenítésére, tisztítására.
?  Fantasztikus szauna olaj

Citrusoss Frissítő természetes illóolaj keverék -Használhatod az edzőteremben vagy futásközben

Az edző teremben 1-2 csepp a törölközőre és időnként szippants bele erőt meríteni. Bőrápoló olajban elkeverve 1-1 cseppet kenhetsz a fülcimpára, csuklóra is, lehet belőle masszázsolajat készíteni.

2 140 Ft

Narancs illóolaj - Boldogság a levegőben Vidám illatával derűt, frissességet és melegséget visz  az otthonodba 

Jobb kedvre vágysz, vagy csak fáradt vagy. Szívd mélyen magadba a friss édes gyümölcsös citrusos aromáját. Meglátod, hogy eloszlanak a viharfelhők a fejed fölül és mosolyra fakadsz. 

A házi- és a natúrkozmetika előszeretettel használja arcápolók és krémek hatóanyagaként frissítő, összehúzó, bőrregeneráló, ránctalanító és tonizáló hatása miatt. Összetevőként bármely bőrtípus ápolására szánt kozmetikai készítménybe alkalmas különösen a zsíros, vegyes, eltömődött arcbőrre. 

Ne görcsölj annyit! Narancs illóolaj a stressz ellen 

Kellemes hangulatot varázsolhatsz vele az otthonodban és közben frissít is. Kínában a narancs a boldogság és a siker szimbóluma. Ajánlatos akkor használni, mikor úgy érzed, hogy igencsak lemerült vagy nincs kedved semmihez, vagy úgy egyáltalán nem tudsz már feltöltődni

A Narancs illóolaj álmatlanság ellen is segíthet. Cseppents 5-7 cseppet a párologtatóba. 
Tipp - ha egykedvű, depressziósnak érzed magad vagy nehezen alszol el Keverd egy pár csepp levendula illóolajjal  a narancs illóolajat, így egy csodálatos harmonikus keveréket kapsz

MediNatural bőrápoló olajban elkeverve használd 

?  bármely bőrtípusra alkalmas
?  zsíros, vegyes, eltömődött arcbőrre -visszaállítja a  bőr egyensúlyát
?  illatos, magával ragadó alkotórészeként masszázsolajhoz
?  halványítja a bőrön lévő foltokat-az íntenzívebb hatás érdekébben ajánlott mediNatural csipkebogyó bőrápoló olaj használata
?  lágyítja az érdes bőrt- ajánlott MediNatural bőrápoló olajok: avokádó bőrápoló olaj, édesmandula bőrápoló olaj
?  a szem körüli apró ráncok, szarkalábak és a finom mimikai vonalak halványítására

Szemránc STOP!

Készíthetsz szemránc elleni arcolajat a feszes arcbőrért, pár csepp Medinatural narancs illóolaj és MediNatural sárgabarackmag bőrápoló olaj keveréke hatékony megoldást kínál a szem körüli ráncok kisimításara. Fiatalosan frissé varázsolja a bőrödet, valamint erősíti a kötőszöveteket.

Arc, nyak- és dekoltázsápolás: 20ml MediNatural Sárgabarack bőrápoló olajban 8 csepp MediNatural Narancs illóolajat keverj el, majd az elbűvölően illatos értékes keverékből pár cseppet gyengéden masszíroz a bőrödbe. A szem környékén - a gyűrűs ujjaddal oszlasd el az olajat, nagyon vékony rétegben. A gyűrűs ujjaddal fejted ki a legkisebb nyomást az érzékeny területen, ezért javasoltam így a felvitelt. Vigyáz a szemedbe ne kerüljön belőle! Az eredmény önmagáért fog beszélni.

Anti cellulitisz olaj - Simább bőr, nagyobb önbizalom!

Narancsbőr esetén jó eredményt érhetsz el, ha az érintett bőrfelületet naponta bedörzsölöd narancs illóolajos bőrápoló olajal

20 ml MediNatural avokádó bőrápoló olajhoz(egész üveg) 
8 csepp MediNatural grapefruit illóolaj

1 570 Ft

XXL Narancs illóolaj - - praktikus, gazdaságos kiszerelésben, amivel pénzt takarítasz meg!

Jobb kedvre vágysz, vagy csak fáradt vagy. Szívd mélyen magadba a friss  édes gyümölcsös citrusos aromáját. Meglátod, hogy eloszlanak a viharfelhők a fejed fölül és mosolyra fakadsz. 

A házi- és a natúrkozmetika előszeretettel használja arcápolók és krémek hatóanyagaként frissítő, összehúzó, bőrregeneráló, ránctalanító és tonizáló hatása miatt. Összetevőként bármely bőrtípus ápolására szánt kozmetikai készítménybe alkalmas különösen a zsíros, vegyes, eltömődött arcbőrre.

Ne görcsölj annyit! Narancs illóolaj a stressz ellen 

Kellemes hangulatot varázsolhatsz vele az otthonodban és közben frissít is. Kínában a narancs a boldogság és a siker szimbóluma. Ajánlatos akkor használni, mikor úgy érzed, hogy igencsak lemerült vagy nincs kedved semmihez, vagy úgy egyáltalán nem tudsz már feltöltődni.

A Narancs illóolaj álmatlanság ellen is segíthet. Cseppents 5-7 cseppet a párologtatóba. 
Tipp - ha egykedvű, depressziósnak érzed magad vagy nehezen alszol el Keverd egy pár csepp levendula illóolajjal  a narancs illóolajat, így egy csodálatos harmonikus keveréket kapsz

MediNatural bőrápoló olajban elkeverve használd   
?  bármely bőrtípusra alkalmas
?  zsíros, vegyes, eltömődött arcbőrre -visszaállítja a  bőr egyensúlyát
?  illatos, magával ragadó alkotórészeként masszázsolajhoz
?  halványítja a bőrön lévő foltokat-az íntenzívebb hatás érdekébben ajánlott mediNatural csipkebogyó bőrápoló olaj használata
?  lágyítja az érdes bőrt- ajánlott MediNatural bőrápoló olajok: avokádó bőrápoló olaj, édesmandula bőrápoló olaj
?  a szem körüli apró ráncok, szarkalábak és a finom mimikai vonalak halványítására

Szemránc STOP!

 Készíthetsz szemránc elleni arcolajat a feszes arcbőrért, pár csepp Medinatural narancs illóolaj és MediNatural sárgabarackmag bőrápoló olaj keveréke hatékony megoldást kínál a szem körüli ráncok kisimításara. Fiatalosan frissé varázsolja a bőrödet, valamint erősíti a kötőszöveteket.

Arc, nyak- és dekoltázsápolás: 20ml MediNatural Sárgabarack bőrápoló olajban 8 csepp MediNatural Narancs illóolajat keverj el, majd az elbűvölően illatos értékes keverékből pár cseppet gyengéden masszíroz a bőrödbe. A szem környékén - a gyűrűs ujjaddal oszlasd el az olajat, nagyon vékony rétegben. A gyűrűs ujjaddal fejted ki a legkisebb nyomást az érzékeny területen, ezért javasoltam így a felvitelt. Vigyáz a szemedbe ne kerüljön belőle! Az eredmény önmagáért fog beszélni.

3 025 Ft

MediNatural Nyugi Stresszűző illóolaj keverék- Stresszcsökkentés természetesen  

Akármennyire is igyekszünk, a hajtás, a határidők, a stressz életünk részei. Nem mindegy azonban, hogyan kezeljük! Fontos időt szakítani egy kis pihenésre, adj időt magadnak és időnként töltsd fel a tested-lelked egyaránt 

MediNatural Nyugi Stresszűző illóolaj keveréket kizárólag természetes illóolajokból úgy állítottuk össze, hogy egymás hatását erősítve hatékony segítőid legyenek az aromaterápia világában.  Jótékonyan hat a feszültséggel teli mindennapokban, stresszes életmód esetén. Elősegíti az ellazulást, a napi stressz legyőzését. Vidám illatával jó hatással van a lelki egyensúlyra és az idegrendszerre. 

Vidám citrusos virágos illatában a levendula, Narancs

Mandarin a kamilla és ilang-ilang harmonizáló táncot jár, amely kitűnően pihentet és oldja a feszültséget.    

A MediNatural Nyugi Stresszűző illóolaj keverék a következő 100%-os Medinatural illóolajokból komponáltuk meg számodra! 

Narancs illóolaj
 békét, boldogságot, örömöt okoz az agynak, a testnek és a szívnek. Lelki támogatást nyújt depresszió esetén.

Levendula illóolaj
 nyugtat, csökkenti a depressziót és enyhíti az izgalom érzését. Segít relaxálni, megnyugodni, megbékélni különböző helyzetekkel.

Mandarin illóolaj
 a stresszoldásban segít, felvidít, felüdít, serkent, motivál, élénkít, mosolyt csal az arcunkra : )

Római kamilla illóolaj
 nyugtató, relaxáló, izomgörcsöket csökkentő hatású, megnyugtatja a lelkünket, idegeinket.

Ilang-ilang illóolaj
önbizalmat, békét ad, megnyugtat.,harmonizálja az érzéseinket, csökkenti a lelki görcsöket.

2 085 Ft

MediNatural Virágos romantika természetes illóolaj keverék - egy verőfényes nap, friss virágokkal teli levegőjének illata  

A MediNatural Virágos romantika természetes illóolaj keverék illata egyszerűen mennyei! Édes narancs és rózsa illatú geránium romantikus harmóniája az eleven és mégis megnyugtató levendula virág frissességével.
A MediNatural Virágos Romantika természetes illóolaj keverék a következő 100%-os Medinatural illóolajokból komponáltuk meg számodra! 

Narancs (Citrus Aurantium Dulcis Peel Oil), 

Geránium (Pelargonium odorantissimum oil), 

Levendula (Lavandula angustifolia oil)

Romantikus hangulat a hálószobában  

Te hogyan kedveskedsz annak, akit a legjobban szeretsz? Bármi is a terved, az illóolajok segítségével igazán elbűvölő romantikus aláfestést tudsz biztosítani egy szép estéhez.

 Romantikus környezetet teremt, felemelő illattal tölti be a teret. A benne lévő természetes illóolajok eszenciájának erejével. Ideális hangulatfokozó.

Dobd fel az esti fürdőt-romantika a habok között   

Szeretnél egy kis romantikát csempészni a hideg, téli hétköznapokba? Akkor lepd meg a kedvesed egy igazán romantikus fürdővel. Egy romantikus illatos fürdő jól bevált módszer, hogy ébren tartsátok a tüzet a kapcsolatotokban.  A tökéletes fürdő elkészítéséhez ideális választás a MediNatural Virágos Romantika illóolaj keverék

Eressz egy kád vizet és készíts egy romantikus aromafürdőt. A fürdővízbe csepegtess 3-5 csepp MediNatural Virágos romantika illóolaj keveréket, oltsd le a villanyt, és inkább néhány mécsest vagy gyertyát tégy a kád mellé! Ha fokozni szeretnéd a romantikus fürdő hatásait, kapcsolj be valamilyen kellemes romantikus zenét, készíts a kád mellé egy pár csokiba mártott epret, pezsgővel kísérve.

Természetesen, amit nem szabad elfelejtened egy romantikus esti fürdő tervezésénél az az érintés. Legyen kéznél MediNatural bőrápoló olaj, hogy felajánlhass egy finom masszázst kedvesednek. 

2 085 Ft
Nézet:
Sorrend: