Goji bogyó

Nézet:
Sorrend:

A kínai gyógyászat "csodaszere": immunerősítő, látásjavító, májvédő aszalt rágcsálnivaló.

A líciumgyümölcs vagy farkasbogyó néven is ismert narancsszínű gyümölcs Kína, Tibet és Mongólia területén terem. A növény magassága elérheti az 1-3 métert is. Narancsos piros, édeskés gyümölcsét szüretkor leginkább lerázzák a bokrokról, hogy kevésbé sérüljenek a bogyók. A hagyományos kínai gyógyászat már több száz éve használja, immunerősítőként, májvédőként és keringésjavítóként tartják számon. Ismert még ezeken kívül látásjavító, anyagcsere fokozó hatásairól is, csökkenti a vérnyomást és a koleszterinszintet, lassítja az öregedési folyamatokat. 
18 aminosavat (köztük mind a 8 esszenciális aminosavat) és 21 nyomelemet, 21 ásványi anyagot tartalmaz.

2 135 Ft

Az ördögcérnaként és farkasbogyóként is ismert goji bogyót Kínában, Tibetben és Mongóliában évszázadok óta ismerik, és a hagyományos népi gyógyászatban előszeretettel alkalmazzák.

A goji bogyó az egyik olyan gyümölcs, amely a legnagyobb mennyiségben tartalmaz C-vitamint.

A goji fogyasztható nyersen, teaként, valamint levesekbe, befőttekbe főzve.

 

780 Ft
Nézet:
Sorrend: