Logona samponok

Nézet:
Sorrend:

A hajat természetesen felépítő formula bio koffeinnel goji bogyóval, gránátalmával és természetes betainnel - volument és rugalmasságot ad a hajnak.

Növényi kovasav erősíti, növényi összetevők gyengéden tisztítják a hajat.
A hajat természetesen felépítő formula bio koffeinnel goji bogyóval, gránátalmával és természetes betainnel - volument és rugalmasságot ad a hajnak. Növényi kovasav erősíti, növényi összetevők gyengéden tisztítják a hajat.

BDIH és NATrue által minősített. Vegán.


3 495 Ft

Ideális ápolás a növényi anyagokkal színezett, valamint a természetes vörös és barna haj számára.

Különösen gyengéd növényi eredetű hatóanyagokkal kíméletesen tisztítja a hajat. A természetes ápolókomplexum és a színező kivonat élettelivé, intenzívvé varázsolják hajszínét, élénk csillogást, lendületet és rugalmasságot ajándékoz a hajnak.

A sampon fitokozmetikai ápoló összetétele henna, nyírfalevél és körömvirág kivonatot, búzakorpát és selyemproteint tartalmaz.

Mindennapos használatra is alkalmas.

"BDIH" által ellenőrzött természetes kozmetikum. Ökológiai termesztésből származó olajok és gyógynövények felhasználásával.

Nem tartalmaz: mesterséges tartósítószert, illatanyagot és színezőanyagot.

Bőrgyógyászatilag tesztelt.

3 495 Ft

Célzottan az irritált, gyorsan zsírosodó fejbőr különleges igényeinek megfelelően kifejlesztett sampon.

A gyengéd tisztító hatóanyagok és a növényi betainból, selyemproteinből, és búzakorpa kivonatból álló bőrnyugtató ápoló komplexum gyengéden megszabadítják a hajat és a fejbőrt a felesleges faggyútól, és kíméletesen helyreállítják a bőr természetes egyensúlyát.

A fitokozmetikai hatóanyag komplexum a citromfű és a búzakorpa természetes nedvességmegtartó hatásával széppé, ápolttá és illatossá varázsolják a hajat.

Mindennapos használatra.

BDIH? által ellenőrzött természetes kozmetikum. Ökológiai termesztésből származó olajok és gyógynövények felhasználásával. Ű

Nem tartalmaz: mesterséges tartósítószert, illatanyagot és színezőanyagot. 100%-ban természetes illatok, esszenciális olajok által. Bőrgyógyászatilag tesztelt.

3 495 Ft

Ideális ápolás a növényi anyagokkal színezett, valamint a természetes barna és fekete haj számára. Különösen gyengéd növényi eredetű hatóanyagokkal kíméletesen tisztítja a hajat.

A természetes ápolókomplexum és a színező kivonat élettelivé, intenzívvé varázsolják hajszínét, élénk csillogást, lendületet és rugalmasságot ajándékoznak a hajnak. A sampon fitokozmetikai ápoló összetétele körömvirág és nyírfalevél kivonatot, búzakorpát és selyemproteint tartalmaz.

Mindennapos használatra is alkalmas.

?BDIH? által ellenőrzött természetes kozmetikum. Ökológiai termesztésből származó olajok és gyógynövények felhasználásával.

Nem tartalmaz: mesterséges tartósítószert, illatanyagot és színezőanyagot. Bőrgyógyászatilag tesztelt. 

3 495 Ft
Nézet:
Sorrend: