Méregtelenítés esetén

Nézet:
Sorrend:

Chlorella a méregtelenítés nagymestere

Az egyetlen méregtelenítő készítmény, amely még a nehézfém lerakódásokat is hatékonyan eltávolítja a szervezetből és a méreganyagokat még a sejtekből is szinte eltávolítja

A termék tulajdonságai: Méregtelenítő, nehézfém méregtelenítő, Fehérje pótlására, jó a cukorbetegség ellen. Reuma ellen, ízület tisztító, surgázás mellékhatását csökkenti, Imunerősítő hatású, Emésztés javító hatású, Magnézium pótló hatású, Testsúly csökkentést segítő, Lúgosító, IBS ellenes hatás

5 385 Ft

Chlorella a méregtelenítés nagymestere

Az egyetlen méregtelenítő készítmény, amely még a nehézfém lerakódásokat is hatékonyan eltávolítja a szervezetből és a méreganyagokat még a sejtekből is szinte eltávolítja

A termék tulajdonságai: Méregtelenítő, nehézfém méregtelenítő, Fehérje pótlására, jó a cukorbetegség ellen. Reuma ellen, ízület tisztító, surgázás mellékhatását csökkenti, Imunerősítő hatású, Emésztés javító hatású, Magnézium pótló hatású, Testsúly csökkentést segítő, Lúgosító, IBS ellenes hatás

4 860 Ft

A gyengélkedő gyomor erősítésére
 

Távol-keleti gyógyítók szerint a gyomorpanaszok nagy részének kialakulása rendszeres és helyesen megválasztott étrenddel megelőzhető. Rohanó, stresszes világunkban, valamint a helytelen táplálkozás miatt a gyomor fala érzékennyé válik, a gázok és a gyomorsav felhalmozódnak a gyomorban és az emésztőrendszerben. E kiváló távol-keleti tea hatóanyagai segítenek az egyensúly helyreállításában.

Kerüljük a hideg, nehezen emészthető, csípős ételek fogyasztását. Hasznos a meleg, folyékony ételek pl.: levesek, könnyen emészthető étkek és a meleg tea rendszeres fogyasztása.

Dr. Chen patika a pekingi kínai hagyományos orvoslás kutatóintézetének szakembereivel együttműködve a tradicionális gyógynövény elmélet, valamint a modern tudományos eszközök felhasználásával fejlesztette ki ezt a teát, mely sok ember számára igazi kinccsé lett.


2 560 Ft

A szervezet sav-bázis egyensúlyának fenntartásához

A cink részt vesz a szervezet normál sav-bázis egyensúlyának fenntartásában. Számos tényező, a stresszes életvitel, a kiegyensúlyozatlan táplálkozás, a mozgásszegény életmód felboríthatja szervezetünk sav-bázis egyensúlyát, fokozhatja a savas gyökök felhalmozódását.
A hozzáadott gyógynövények zöld színüket klorofill tartalmuknak köszönhetik, mely hasonló felépítésű vegyület, mint a vérben az oxigént szállító hemoglobin. A máriatövis gyümölcs kivonat támogatja a máj egészséges működését, így segíti a máj megfelelő méregtelenítő munkáját.

 

3 115 Ft
Nincs raktáron

A káposztaleves + almaecet + króm kapszula kúra segítheti az aktív anyagcserét, méregtelenít és gyorsítja a zsírlebontás folyamatát, valamint megakadályozhatja a zsírlerakódást.

A króm a szénhidrát anyagcserében vesz részt. Hozzájárulhat az éhségérzet csökkenéséhez, így fontos résztvevője lehet a testtömeg-csökkentő étrendnek.


Javasolt adagolás: naponta 3×1 kapszula főétkezések előtt, bő folyadékkal, szétrágás nélkül.
Ajánlott adagolással 2 heti adag (50 kapszula/napi 3*1 kapszula)

2 680 Ft

Dr. Steinberger Bio Zöldbúzafű koktél:

A természet csodája. Zöldbúzafű levéből (45%), zöldteából, almaléből, agavesűrítményből készül, spirulina mikroalga hozzáadásával. A búzafű friss levében vitaminok, enzimek, fehérjék és klorofil, valamint több, mint 90-féle ásványi anyag és nyomelem található. Vasból a parajban lévő mennyiség tízszeresét tartalmazza. 

Dr.Steinberger Bio Zöldséglé:

Kalóriaszegény. Biológiailag termesztett zöldségek ízletes leve. A kíméletes gyártási eljárás megőrzi a zöldségekben található vitaminokat és ásványi anyagokat. A paradicsom íze mellett jól kivehető a zeller, a lestyán és a cékla zamata is. Tartalmaz még sárgarépát, uborkát, savanyú káposztát, hagymát, paprikát, kaprot, citromlevet, bazsalikomot, köményt és petrezselymet. Kalóriaszegény, ezért lékúrához is kitűnő. Salátaöntetként is finom. Melegítve ? de nem forralva ? ízletes levesként is fogyasztható. 

Dr. Steinberger Ananászlé:

Direktlé, nem koncentrátumból készül. A Dr.Steinberger Ananászléhez válogatott érett ananászt dolgoznak fel. Az ananászt meghámozzák és a teljes gyümölcsöt kíméletesen feldolgozzák. Ennek következtében az Ananászlé tartalmazza a gyümölcs értékes alkotóelemeit, így magát a gyümölcs húsát is. Különlegesen frissítő hatású. Lékúrához is ajánlott. Cukor hozzáadása nélkül készült. 

Dr.Steinberger Bio Céklalé:

A természet ajándéka.  A cékla kalciumot, foszfort, vasat, nátriumot, káliumot, ként, magnéziumot, A-, B- és C-vitamint tartalmaz. Régóta ismert a céklában található vörös festékanyag, a betanin. A zöldségek közül talán a cékla a legismertebb, hiszen a hagyományos táplálkozásban fontos szerepet kapott. A biológiai termesztés biztosítja, hogy a Dr.Steinberger Céklalé a növény valamennyi hasznos alkotóelemét hiánytalanul tartalmazza. Lékúrához is kiváló.

Dr.Steinberger Bio Sárgarépalé:

Biológiai termesztésű zöldség értékes leve. A frissen szedett répát különleges eljárással, kíméletesen préselik. A bétakarotint a szervezet a répaléből jobban fel tudja venni, mint magából a zöldségből. Már 100 ml fedezi a napi bétakarotin-szükséglet egészét, amelyből a szervezet A-vitamint állít elő. A sárgarépában található még számos ásványi anyag, B-komplex, C-, E- és K-vitamin.

 

11 615 Ft

Immunerősítő és méregtelenítő, eredeti aloe vera gélt tartalmaz, melyet az aloe héjának eltávolítása után a növény egész leveleiből nyernek.

Eredeti Aloe Vera Ital 93%-ban valódi egész leveles Aloe Vera gélt, valamint 6,8% valódi áfonya sűrítményt tartalmaz. Az ital tiszta és megőrzi mindazon tápanyagokat, amelyet az élő Aloe növény a természetben tartalmaz, melyek a következők: poliszaharidok, ásványi anyagok, vitaminok, valamint számos enzim és aminosav.

Mindezeknek köszönhetően az Aloe Vera immunerősítő, gyulladáscsökkentő, méregtelenítő hatású, betegségek esetén elősegíti az általános gyógyulást, regenerálódást. Segíti a szervezetbe bevitt C- és E vitaminok felszívódását. Az áfonya gyümölcs igen sok vitamint tartalmaz, többek között C, B1, B2, B6, illetve A- vitamint. Magas a csersav és foszfortartalma, kitűnő vértisztító és méregtelenítő hatású. Az áfonya régóta ismert gyógyszere a vese és hólyag-problémáknak, a mirigyekre pedig regeneráló, élénkítő hatást gyakorol. Az Eredeti Aloe Vera tiszta, mentes alointól és emodintól. A gondos feldolgozásnak köszönhetően ez a termék egyáltalán nem tartalmaz hozzáadott vizet, színezoanyagokat, illetve ízfokozókat.

Adagolása: napi adagja egészségmegőrzés céljából 30?60 ml reggel és este étkezés előtt, betegségek esetén az adagok 2x100 ml-ig emelhetők. Gyermekeknek 1x30 ml ajánlott.

5 380 Ft

Immunerősítő és méregtelenítő, 99,5 % -ban eredeti aloe vera gélt tartalmaz, melyet az aloe héjának eltávolítása után a növény egész leveleiből nyernek.

Aloe Vera Nektár 99,5%-ban valódi Aloe Vera gélt tartalmaz, melyet az Aloe növény egész leveléből nyernek. Az Aloe Vera nektár frissítő, kellemes ízű, mely az Aloe Vera Barbadensis Miller növény friss leveleiből szigorú minőségi előírások alapján készül. Így a nektár megőrzi mindazon tápanyagokat, amelyet az élő Aloe növény a természetben tartalmaz, melyek a következők: poliszaharidok, ásványi anyagok, vitaminok, valamint számos enzim és aminosav.

Kifejezetten ajánlott a napi tápanyagbevitel kiegészítéséhez, gyomor-és bélpanaszok, anyagcsere problémák esetén, méregtelenítésre, valamint általános immunrendszer-erősítőként. Segíti a szervezetbe bevitt C- és E-vitaminok felszívódását. Az Eredeti Aloe Vera tiszta, mentes alointól és emodintól. A gondos feldolgozásnak köszönhetően ez a termék egyáltalán nem tartalmaz hozzáadott vizet, színezőanyagokat, illetve ízfokozókat. A termék megfelel a Nemzetközi Aloe Tudományos Tanács (IASC) szabványainak.

Adagolása: napi adagja egészségmegőrzés céljából 30-60 ml reggel és este étkezés előtt, betegségek esetén az adagok 2x100 ml-ig emelhetők. 
Gyermekeknek 1x30 ml ajánlott. 
Fogyasztható magában, vagy ízlés szerint gyümölcslével keverve. 

5 125 Ft

Ezerjófű parazita tinktúra 50 ml

A haritaki segít megszabadulni a parazitáktól.
Vizes-alkoholos gyógynövénykivonat
Alkoholtartalom: 36 V/V %
fekete bors parazitaellenes tulajdonságaival és mikrobaölő hatásával segíti és támogatja az immunrendszert.
haritaki erősíti a bélfalat, támogatja az emésztést és a méregtelenítő funkciókat. Segít megszabadítani az emésztőrendszert a parazitáktól.
Napi adag: 2 ml (2 g) kivonatnak felel meg, mely 400 mg gyógynövény drogból készül.
Felhasználási javaslat: naponta 2×20 csepp étkezés előtt fél órával. Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl!
Tárolás: fénytől védve, szobahőmérsékleten, 25 °C alatt. Az esetleges üledék kiválás a készítmény minőségét nem befolyásolja. Használat előtt felrázandó!
4 475 Ft

Ezerjófű Tinktúra Nehézfém 50 ml

A koriander segít a méreganyagok kiválasztásában.
Vizes-alkoholos gyógynövénykivonat
Alkoholtartalom: 36 V/V %
koriander gátolja a bélgáz kialakulását, megakadályozza a felfúvódást.
chlorella alga segít eltávolítani a szervezetből a nehézfémeket, pektinnel olyan kombinációt alkot, mely elősegíti a cukor és a koleszterinszint szabályozását, ezáltal támogatja az emésztést. Jótékonyan befolyásolja az epehólyag, a máj és a vese működését. Segíti a természetes méregtelenítési folyamatot testünkben. Támogatja az anyagcserét és az emésztőrendszert.
csipkebogyó magas pektintartalmú, hozzájárul a húgyhólyag és a vese egészségéhez.
Napi adag: 2 ml (2 g) kivonatnak felel meg, mely 400 mg gyógynövény drogból készül.
Felhasználási javaslat: naponta 2×20 csepp étkezés előtt fél órával. Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl!
Tárolás: fénytől védve, szobahőmérsékleten, 25 °C alatt. Az esetleges üledék kiválás a készítmény minőségét nem befolyásolja. Használat előtt felrázandó!
4 355 Ft

Sok millió évvel ezelőtt, amikor az Indiai kontinens Ázsiának ütközésével létrejött a Himalaya, az ott lévő ősdzsungel biomasszaként konzerválódott a Himalaya mélyén. Ez a shilajit, amit az indiai, tibeti és számos ősi gyógyászat évezredek óta nagy becsben tart fiatalító, erősítő és méregtelenítő hatása miatt.

Termékünkben a ma élő neves shilajit kutató, Dr. Shibnath Ghosal és kutatócsoportja által fejlesztett, számos szabadalommal védett PrimaVie? shilajit-kivonatot használjuk, amit kizárólag víz alkalmazásával kivonatolnak, megőrizve az összes hatóanyagot és azok eredeti arányát, méghozzá sokszoros koncentrációban. Számos klinikai kutatás bizonyítja e kivonat hatását.

7 630 Ft

Magas hatóanyagtartalmú kurkumin: 1 kapszula 500 mg kurkuma kivonatot (kurkumint) tartalmaz.

Támogathatja az immunrendszert normál működését.

Elősegítheti a test természetes gyulladásos reakciójának helyreállítását.

Hozzájárulhat a megfelelő anyagcseréhez.

Erősítheti és javíthatja az emésztést, támogatja az egészséges bélflórát.

Biztosíthatja az egészséges májműködést, méregtelenítést, fiatalíthatja a májsejteket.

Erős antioxidáns.

A kurkuma több, mint 5000 éve az egyik legismertebb, legszélesebb körben és leggyakrabban használt ajurvédikus fűszer, melyet az "élet fűszereként" tartanak számon. A kurkumint, kurkumából készített kivonatot magas hatóanyagtartalmának és számtalan egészségügyi előnyének köszönhetően étrend-kiegészítőként is használják.

5 550 Ft

Ezek az Indiából származó 100%-ig természetes eredetű készítmények megfelelnek a magas minőségű követelményeknek és a termékpaletta széles spektrumában fedik le: biotermékek, étrend kiegészítők, gyógyhatású készítmények, valamint állatgyógyászati szerek.

Speciálisan a májműködését serkentő természetes alapanyagokat tartalmazó étrend-kiegészítő a májműködés optimalizálásáért.

A termékben található, és az ősi receptúrák alapján összeállított gyógynövények segíthetik a májat a különböző méreganyagok, vegyszerek, alkohol okozta káros hatások mérséklésében.

Alkalmazása mindenkinek ajánlott, aki tartós környezeti vagy vegyszerek okozta terhelésnek van kitéve.

Ajánljuk továbbá tartósan gyógyszert szedőknek, alkoholt fogyasztóknak és mindenkinek, aki fenn akarja tartani az optimális májműködést és szeretné megelőzni a májkárosodást. 

Súlyos májműködési zavarok és epeutak elzáródása esetén, illetve terhes anyák és 3 éves kor alatti gyermekek számára szedése nem ajánlott!

Andrographis paniculata: Segíti a káros anyagok kiválasztását.

Eclipta alba: Támogatja a májfunkciókat.

Alkalmazás: Napi 2x1 kapszula étkezések előtt

4 635 Ft

3 gyümölcs kombinációjából készült étrend-kiegészítő a jó emésztésért. Kiválóméregtelenítő készítmény. India ősi gyógyászata az Ayurveda a Triphalát klasszikus béltisztító formulaként tartja nyilván, és évezredek óta használja a szervezet hatékony, mégis gyengéd méregtelenítésére. A készítményben lévő 3 gyümölcs(Emblica officinalis, Terminalia chebula és Terminalia belerica) összehúzza és kíméletesen stimulálja a beleket, elősegítve a megfelelő kiválasztást. Bevétele az esti órákban ajánlott, mert az ősi szövegek szerint ilyenkor ?feléleszti az emésztés tüzét? így hozzájárulhat az emésztőrendszer egészségének fenntartásához.   

Alkalmazás: Napi 2x1-2 kapszulát bevenni 

Notifikáció: OÉTI-9293/2011

7 220 Ft

A készítmény tablettánként 6000 FCC (Food Chemicals Codex szerinti) laktáz enzim egységet tartalmaz. A laktáz enzim segíti a laktóz emésztését azoknál, akiknek laktózemésztési nehézségeik vannak.

Adagolás: A felnőtteknek ajánlott napi adag étkezésenként 1-5 filmtabletta a bevitt tejcukor mennyiségtől függően. Egy filmtablettában található enzim mennyiség átlagosan 13 gramm tejcukrot képes lebontani, amely hozzávetőleg 2,5 dl tehéntejnek felel meg. A filmtablettát közvetlenül az étkezés előtt javasolt bevenni.

Figyelmeztetés: A készítmény laktóz emésztési nehézségekben szenvedőknek ajánlott. Az enzimet minden laktóztartalmú étkezéshez javasolt fogyasztani. A laktóztolerancia változhat, ezért szakértőtől kérjenek tanácsot az egyéni adagolásra vonatkozóan. Kérjük a javasolt napi fogyasztási mennyiséget (legfeljebb 15 tabletta) ne lépje túl! Gyermekek elől gondosan elzárva tartandó. A termék szorbitot tartalmaz, túlzott fogyasztása hashajtó hatású lehet. A termék fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

3 150 Ft

Belsőleg alkalmazható étvágytalanság, puffadás, teltségérzet, bélrenyheség és egyéb, különböző okokra visszavezethető emésztési zavarok esetén, fertőző vagy más hosszantartó betegségek utáni lábadozás időszakában.

Külsőleg alkalmazható bedörzsölés vagy borogatás formájában a fájdalom enyhítésére.

Tulajdonság, hatás: Gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény, melynek hatását népgyógyászati és szakirodalmi adatok igazolják.

Alkoholtartalom: kevesebb mint 1%

5 145 Ft

A termék hagyományos növényi gyógyszer, kizárólag a régóta fennálló használaton alapuló, meghatározott javallatokra alkalmazandó belsőleges és külsőleges használatra.

Belsőleg :

  • Enyhe emésztési zavarok, mint puffadás, teltségérzet, bélrenyheség, epepanaszok kezelésére és az étvágy javítására.

Külsőleg:

  • Bedörzsölésre és borogatásra reumás- és izomfájdalmak esetén.
3 855 Ft
 
Nézet:
Sorrend: