A chlorella egy nagyon erős zöld színű édesvízi alga, mely már több mint 2 milliárd éve létezik a Földön.

Nevét a klorofilról kapta, jelenlegi ismereteink szerint a chlorella a legmagasabb klorofil tartalmú növény bolygónkon. Kimagasló klorofil (4-5 %) és egyéb pigment tartalmának köszönhetően méregtelenítő hatású, a nehézfémek szervezetből való kivezetését segíti.

Amalgám töméseink cseréjénél különösen ajánlatos a chlorella fokozott fogyasztása, mert így megakadályozható, hogy a fúrás során szervezetünkbe kerülő higany lerakódjon. Magas rosttartalma fokozza a bélműködést, kitisztítja a bélrendszert, így elősegítve a tápanyagok felszívódását.

Az alga a klorofilon kívül jelentős mértékű növényi fehérjét tartalmaz.

Fogyókúrázóknak különösen ajánlott, mert csökkenti az étkezések közötti éhségérzetet.

A nap során bármikor fogyaszthatjuk a chlorellát, akár többször kis mennyiséget is ehetünk belőle.
Amennyiben fogyasztásakor bármilyen kellemetlenséget (hasmenés, fejfájás) tapasztalunk az alga méregtelenítő tulajdonságának köszönhetően, átmenetileg csökkentsük az adagot. Fontos tudni, hogy mint minden új táplálék esetén, a chlorella fogyasztásánál is ügyeljünk a fokozatosságra. Kezdjük kis adagokkal (napi fél teáskanál) és csak pár nap elteltével növeljük az adagot.


Jótékony hatások:
immunerősítő, javítja az emésztést, segíti a méreganyagok távozását

 

4 055 Ft

Méregtelenítve fogyni! Csak a kilóinkat veszíthetjük, az egészségünk marad.

 

4 765 Ft

A búzafű a frissen kihajtott, csak a sziklevelet tartalmazó búza. A búzafű fogyasztásával természetes forrásból egészíthető ki a vitamin- és ásványi anyag szükséglet. A búzafű táplálkozás-élettani szempontból jelentős vitaminokat (C-, E-, F-, K- és B-­vitaminok), ásványi anya­gokat, nyomelemeket, aminosavakat és enzimeket tar­talmaz.

Segít az emésztésben és a belső szervek működésében. Megsemmisíti a kórokozó baktériumokat és segít visszaállítani a hasznos baktériumok egyensúlyát a belekben, amely folyamat lényeges az egészséges immunrendszer fenntartása érdekében.

A búzafű magas klorofill-tartalma miatt vérünket oxigénnel dúsítja, a sejtek oxigénellátása javul, így a gyulladások megszüntetésében komoly szerepe van.

 

 

 

3 335 Ft

A kurkuma gyökér és a máriatövis mag hozzájárul a máj normál működéséhez, valamint a normál emésztés fenntartásához.

A kurkuma elsősorban gyulladás gátló, azonban a májsejtek felépítésében, egészségének helyreállításában erősebb, mint a zöld tea kivonata.


Ösztönzi az epehólyag működését, az epe kiválasztását.

A népgyógyászat ezen kívül emésztési panaszokra, májbetegségekre, fájdalomcsillapításra, vérhígításra, bőrpanaszok kezelésére is egyaránt alkalmazza.

A máriatövis kiválóan serkenti az egészséges májsejtek termelődését, felgyorsítja a károsodott szövetek gyógyulását, az elhalt sejtek lecserélését.


Megerősíti a májat a védekező képességében, megelőzve a különféle vegyi anyagok rombolását, a káros anyagok behatolását a sejtekbe, emellett nagymértékben segíti a tápanyagok megfelelő mértékű hasznosulását.

A máriatövist elsősorban méregtelenítésre, a máj hatékony védelmére érdemes fogyasztani, mert lebontja a legtöbb káros, mérgező anyagot, ezzel megelőzi sokféle betegség kialakulásának az esélyét.

 

4 760 Ft