Hatóanyaga gátolja a lábizzadást. A lábat szárazon és frissen tartja. Használatával megelőzhető a kellemetlen lábszag kialakulása. A zoknin és a harisnyán nem hagy foltot.

Maximális komfortérzet.

 

2 630 Ft

Nedvességmegkötő és bőrpuhító hatóanyagokkal, bőrnyugtató kamillakivonattal és antibakteriális hatású teafa illóolajjal a száraz, megvastagodott és berepedezett sarokbőr puhítására és hidratálására. Rendszeres használatával a bőr regenerációja elősegíthető, a berepedezés megelőzhető. A térd és könyök száraz bőrfelületeinek ápolására is alkalmas. Mesterséges illat- és színezőanyagot nem tartalmaz.

10% ureával.

Teafa illóolajjal.

3 220 Ft

Ez a gazdag lábkrém mélyen táplálja és puhítja bőrét. Bio teafa-, pacsuliolaj és szantálfakivonat enyhíti a fáradtság jeleit.

 

 

925 Ft

A növényi hatóanyagokban gazdag SANA 3 in 1 lábápoló krém a láb mindennapos ápolására ajánlott. A benne levő urea és a tápláló hatóanyagok segítségével a láb száraz bőre hidratált és puha lesz. Csökkenti az izzadást, szagtalanít. Természetes illóolaj tartalma javítja és élénkíti a vérkeringést.

960 Ft

Sana Antibakteriális lábápoló spray viszketés ellen 150ml

SANA antibakteriális viszketés elleni lábápoló spray. Sportolók és közösségi fürdőket használók számára, lábfertőzések megelőzésére. Csökkenti a lábujjak közötti bőr viszketését és a hajlatok kipirosodását. Antibakteriális hatóanyagot, bőrregeneráló D-panthenolt, hűsítő borsmenta olajat és gyulladáscsökkentő Alfa-bisabololt tartalmaz.

960 Ft

A cukorbetegeknek kifejlesztett Sana lábápoló krém a felhasznált vitaminoknak (E, B5 provitamin) és növényi hatóanyagainak (teafa olaj, kamilla- és körömvirág kivonat) köszönhetően alkalmas a cukorbetegek kéz- és lábproblémáinak kezelésére.

960 Ft

A Sana lábápoló spray tartósan frissíti és szagtalanítja a lábat. Természetes illóolaj  komponensei javítják és élénkítik a vérkeringést, fokozzák a dezodoráló anyagok hatását.

960 Ft

A Sana lábhintőpor dezodoráló, gombásodást megakadályozó és fertőtlenítő hatással rendelkező anyagokat tartalmaz.

960 Ft

Egyedülállóan véd a lábizzadás és a lábszag ellen azáltal, hogy szabályozza a verejték elválasztását. Rendszeres használata csökkenti a lábizzadást, frissíti és szagtalanítja a lábat egész napon keresztül.

960 Ft

A növényi hatóanyagokban gazdag Sana lábkezelő krém a napi lábápolás mellett hatékonyan védi a bőrt a gombás fertőzésektől.

960 Ft