Vitamin E

Nézet:
Sorrend:

A Vitaking E-vitamin 400NE E vitamint tartalmaz. A vitamin zsírban oldódik, az egyik legfontosabb vitamin, amelyet a szervezet a májban, a zsírszövetekben, a szívben, az izomzatban, a herékben, a méhben, a vérben, a mellékvesében és az agyalapi mirigyben raktároz. Számos kutató szerint a természetes változata (d-alpha) hatékonyabb és jobban felszívódik, mint a szintetikus (dl-alpha) változat.

Az E vitamin hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.
A vitaminok tápanyagok , amire szüksége van a testünknek a hatékony működéshez. Ezeket a testünk nem tudja magától előállítani, ezért kell napi szinten pótolnunk őket. Tehát rajtunk múlik, hogy a szervezetünk megkapja az elegendő mennyiségű vitamint. Létfontosságú tudnunk, hogy a szervezetünknek 13 féle különböző vitaminra van szüksége. Ezek mind különböző és korlátozott szinten szükségesek.

Ez a vitamin megtalálható minden zöld levelű zöldségben, gyümölcsökben, mint például a papaya, szárított gyümölcsökben, a dióban és különböző magvakban egyaránt. Ezek közül legalább egy legyen része az étrendjének minden nap. Ha úgy érzi, hogy nem éri el a szükséges szintet, akkor ideje étrend-kiegészítő formában pótolnia az E-vitamint.

 

Napi ajánlott mennyiség: 1 gélkapszula étkezés közben

A napi ajánlott mennyiséget ne lépje túl!

A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet, és az egészséges életmódot.

Minőségét megőrzi a doboz oldalán jelzett időpontig (nap/hó/év)

A doboz gyermekek elől gondosan elzárva, száraz, hűvös helyen, sugárzó hőtől és fénytől védve tartandó!

5 730 Ft
Nézet:
Sorrend: