Pigmentfolt, bőrfolt világosítás

Nézet:
Sorrend:

Az értékes, higított-ritmizált növényi és ásványi alkotórészek erősítik, megnyugtatják az érzékeny bőrt. Érfalakat erősítő hatása következtében az érzékeny, kitágult hajszálerekkel (couperosis) kapcsolatos vörös foltokra hajlamos bőr állapotának javulását hatékonyan elősegíti. Rendszeresen végzett kúrákkal megelőzhetjük a hajszálerek további, fokozódó kitágulását. A bőr visszanyeri ellenálló képességét, újra eleven, egészségesen sugárzó lesz. 

Bőrállapot:ideges, érzékeny, foltokra, kivörösödésre hajlamos bőr, couperosis, teleangiektasia 

Hatása: Fokozza, aktivizálja a véredények rugalmasságát, kitágult hajszálerek (couperosis), túlérzékenység, kivörösödés, püffedtség esetén oldja a torlódásokat. 

Sajátosság: Hatékony készítmény a foltok elhalványítására, a bőr stabilizálására. Az arc területén, lokálisan fellépő couperosis esetén egy ampulla tartalmát vigyük föl az érintett felületre; egyéb helyekre és a nyakra normalizáló Ampullakúrát használjunk. Nem pillanatnyi hatású, a változás fokozatosan válik érzékelhetővé. Érzékeny bőrnél fontos: kávéval, teával, sertéshússal, fehér cukorral, alkohollal, dohányzással, erős fűszerekkel nagyon óvatosan bánjunk!

 

10 050 Ft

Az Éjszakai szérum a Dr. Hauschka arcápolás éjszakai alapkészítménye. Az arcbőr éjszakai ápolása három fázisra bővült. A tisztítást és erősítést követi a vitalizálás. Az Éjszakai szérum következetesen illeszkedik az eddigi ápolási koncepcióba. A tisztítás (Mélytiszítóval vagy Tisztító tejjel) szabaddá teszi a bőrt, az Arctonikkal történt erősítés serkenti a bőr saját erőit ? ez a két lépés szorosan összetartozik, és előkészíti a bőrt az Éjszakai szérum vitalizáló hatására. A zsírmentes készítmény alátámasztja a bőrben zajló éjszakai megújító folyamatokat.


Bőrállapot: minden életkorban és minden bőrállapotra alkalmazható


Hatása: 
Vitalizálja a bőrt, de hagyja szabadon lélegezni. Serkenti a természetes megújulási folyamatokat. Támogatja az éjszakai folyamatok hatékonyságát. Zsírmentes, vizes alapú készítmény ezért gyorsan beszívódik, és selymes bőrérzés marad utána. Reggel új frissességgel sugárzik a bőr.


Főbb összetevők: 

  • Almavirág kivonat (Pyrus Malus Flower Extract)? ÚJ! 
  • Tavasszal az almafa finom, fehér virágai édes-aromatikus illatot árasztanak, mielőtt a nyár folyamán életteli gyümölcsökké alakulnak. A nyíló virágok lénye a bőrnek is a megnyílás impulzusát közvetíti, hogy készen álljon az éjszakai folyamatok számára.
  • Almatermés-hidrolátum (Pyrus Malus Fruit Water) ? ÚJ! 
  • A ropogós, friss gyümölcsök nagy mennyiségű nedvességet és vitalitást tartalmaznak. Gazdagok tápanyagokban, melyek antioxidáns és bőrt védelmező hatásukról ismertek. A különleges Dr. Hauschka eljárás szerinti gyümölcs kivonat frissítően, vitalizálóan hat.
  • Varázsmogyoró kivonat (Hamamelis Virginiana Bark/Leaf Extract) 
  • A varázsmogyoró szembeszáll az időjárás hatásaival, és késő ősszel-télen virágzik. A leveleiből és a kérgéből készült kivonatok gazdagok cseranyagokban és egyéb, a bőrt stabilizáló alkotórészekben. Feszesítik és finomítják a bőrképet.

 

Egyéb tudnivaló:

  • minősítés: két csillagos NATRUE és BDIH
  • vegán készítmény
1 650 Ft
Nézet:
Sorrend: