Arctisztítás (arcmaszk, bőrradír, arctisztítótej,-hab)

Nézet:
Sorrend:

Cosnature 3 az 1-ben arclemosó hab citrommal és citromfűvel 150ml

Normál és vegyes bőrre.

Mindennapos arctisztításhoz 3 funkció 1 lépésben:

1, A bőrbarát formula bio citrom-héj és citromlevél kivonatával gyengéden és alaposan megszabadítja a bőrt a szeny-nyeződésektől, elhalt hámsejtektől és a fe-lesleges faggyútól.

2, Eltávolítja a sminket az arcról

3, A könnyű habzó textúra revitali-zálja a bőrt.

Natrue minősísett, vegán natúrkozmetikum.

Használat előtt felrázandó. Reggel és este a szem környékét kihagyva vigye fel a nedves bőrre és masszírozza be, majd meleg vízzel öblítse le.

1 995 Ft

Cosnature Multi-power Arcmaszk homoktövissel 2x8ml

Teljeskörű ápolást nyújtó feszesítő arcmaszk.

Az A provitaminban, E vitamin-ban, zsírsavakban és antioxidánsokban gazdag homoktövis segítségével támogatja a bőr saját regenerációs folyamatát.

Védi a bőrt és aktívan harcol az öregedés jelei ellen. Négyszeres aktív összetevőkomplexum, Q10 koenzim, hialuronsav, bodza- és ribizlikivonat visszaállítja a bőr természetes egyensúlyát és segít megőrizni vitalitását.

A babassu olaj, avokádóolaj és a szőlőmagolaj puha tapintásúvá és simává teszi az egyenetlen bőrfelszínt. Intenzíven hidratál és ellazít.

595 Ft

A DABUR Rózsavíz különleges, kézzel szedett rózsaszirmok olajából készült igen finom esszencia. Széleskörűen alkalmazzák illatosító és lemosó szerként a kényes részek, pl. a szem környéke lemosására, de ételek ízesítésére is alkalmas, különösen a keleti konyha használja erre a célra.
Görcsök, gyomorpanaszok esetén, máj- és epebántalmak csillapítására is használják. Külsőleg borogatásként alkalmazzák mellmirigy-gyulladás csillapítására, bőr- és ajakberepedés ellen. Illata görcsoldó hatással is bír. Hatására a tónusos izmok elernyednek, az alvászavarok kedvezően befolyásolhatók és a depressziósok hangulata is javul. A rózsavizet használják pakolásokhoz, borogatásokhoz, szív- és idegrendszeri panaszok enyhítésére is. 

2 200 Ft

Gyógynövény kivonatokkal átitatott porított gyógyiszap készítmény. Mélyrehatóan tisztít, a bőr kiválasztási termékeit aktívan magába veszi és megköti. Gyógyító, nyugtató, a szöveteket megújító hatású.

Ajánlása: A tisztító maszkban egyesül a természetből nyert gyógyiszap ereje a sarkantyúka és a varázsmogyoró gyulladást csökkentő, kiválasztást serkentő tulajdonságaival. A maszk mélyreható tisztító hatása azon alapul, hogy aktívan fölveszi magába a bőr kiválasztási termékeit. Jelentősen hozzájárul a bőr regenerálódásához, a bőrfunkciók harmonizálásához.

Sajátosság:
Az individuális arctisztításhoz a maszkot a nappalra használt ápoló készítmények hozzáadásával készíthetjük el, pl:

  • tisztátlan, zsíros bőrnél: speciál tonikkal, arcolajjal, 
  • normál és száraz bőrnél: arctonikkal, arctejjel, 
  • érzékeny, vörösödésre hajlamos bőrnél: arctonikkal és rózsakrémmel gazdagíthatjuk a maszkot
11 650 Ft

Kíméletesen távolítja el a bőrről a por-, make-up részecskéket, sebumot anélkül, hogy megzavarná vagy szárítaná a bőr hidrolipid köpenyét. Enyhén visszazsírozó hatású. Csak a felületet tisztítja.
Bőrállapot: Smink eltávolítására bármely bőrállapotnál használható. Esti tisztításra az érzékeny, száraz és normál bőrállapot esetén javasolt.

Sajátosság: A tisztátalan, zsíros, tág pórusú és vegyes bőr tisztítására önmagában nem elégséges! 

Ajánlása: A száraz, érzékeny bőrnek különösen kíméletes tisztításra van szüksége. Az ápoló hatású jojóba- és mandulaolajjal, az erősítő nyúlszapuka kivonattal és a speciális gabonakivonatokkal készült tisztító tej segít a bőr zsiradékszintjének helyreállításában, így megakadályozza a bőr kiszáradását. 
A bőrsejteket értékes nedvességgel és védő zsiradékkal ellátó hidro-lipid réteg az alkalmazásával nem sérül! Ugyanakkor természetes rugalmasságának megőrzéséhez értékes segítséget kap a bőr. A krémes állagú tej magába veszi a smink, make-up maradványokat és egyéb szennyeződéseket, és kíméletesen távolítja el azokat. Használata után a bőr selymes tapintásúvá válik, szabadon tud lélegezni ? már a tisztítással finom ápolást kap. 

Fontos alkotórészek: nyúlszapuka, fermentált gabonakivonatok (búza, rozs, zab), mandulaolaj, jojobaolaj sárgabarackmag-olaj

9 800 Ft

Normál és száraz bőrre

Ásványi anyagokban és bisabololban gazdag bio kamillakivonatot tartalmaz.

Nyugtatja és kisimítja a bőrt. Rózsavíz-tartalmának köszönhetően gyengéden tisztít és helyreállítja a bőr természetes hidratáltságát, puha és finom arcbőrt eredményez.

  • BDIH minősítésű natúrkozmetikum
  • Vegán


1 755 Ft

Normál és zsíros bőrre

Dr. Konopka 54. számú speciális gyógynövény-eszenciáját tartalmazza. Segít eltávolítani az elhalt hámsejteket, és gyengéden tisztítja és megújítja a bőrfelszínt.

A gyömbér- és zsályakivonat kombinációjának tonizáló és frissítő hatása van, kisimítja és rugalmassá teszi a bőrt.

  • BDIH minősítésű natúrkozmetikum. Vegán.




1 755 Ft

Normál és zsíros bőrre

Dr. Konopka 54. számú speciális bio gyógynövény-eszenciáját tartalmazza. A vitaminok és ásványi anyagok elősegítik a bőr táplálását, helyreállítják, puhítják és bársonyosabbá teszik az arcbőrt.

A bio cickafark-kivonat megelőzi a kiszáradást és az irritációt, ápolt és ragyogó bőrt biztosít.

  • BDIH minősítésű natúrkozmetikum
  • Vegán

2 345 Ft

Normál, száraz és érett bőrre

Dr. Konopka 49. számú speciális gyógynövény-eszenciáját tartalmazza. Vitamin- és ásványianyag-tartalma alapvető fontosságú a bőr táplálásához és hidratálásához.

A zsályaolaj és a bio vadrózsa-kivonat segíti a bőr regenerációját, selymesebbé és rugalmasabbá teszik.

  • BDIH minősítésű natúrkozmetikum
  • Vegán

1 755 Ft

Normál, száraz bőrre

Dr. Konopka 49. és 54. számú speciális gyógynövény-eszenciáját tartalmazza, valamint vitaminokat és többszörösen telítetlen zsírsavakat, amelyek mélyen táplálják és helyreállítják a bőrt.

A homoktövis-kivonattal együtt támogatja a bőr védekező képességét és megakadályozza kiszáradását. Simává, puhává teszi bőrt.

  • BDIH minősítésű natúrkozmetikum
  • Vegán
2 345 Ft

"Bioaktív tisztítás és tonizálás, mely természetes alapja az egészséges, fiatalos megjelenésnek."

Élénkítő, aromatikus illóolaj, mely természetes bioaktív hatóanyagokkal egyesítve kíméletes, mégis hatékonyan eltávolít minden szennyeződést, felfrissíti és kiegyensúlyozza az arcbőrt. Alkalmazás: vattakorong segítségével töröljük át az arcbőrt, majd használjuk a Rózsa tonikot és hidratálót.

Nem tartalmaz: parabeneket, SLS-t, mesterséges színezéket, mesterséges illatanyagot és mesterséges tartósítószert.

Bioaktív és bio összetevők: damaszkuszirózsa-olaj, csipkebogyó olaj, zabtej kivonat, Aloe vera, kakaóvaj, sheavaj, komló, kamilla kivonat, zöldcitromvirág kivonat, körömvirág kivonat, golgotavirág kivonat, gerániumolaj, szegfűszegolaj

3 600 Ft

Élénkíti a bőr tónusát.

100% pamutból készült, biológiailag lebomló, szuper puha textilmaszk, amely tökéletesen illeszkedik az arcra, mintha csak a saját bőre lenne. Természetes hialuronsavat tartalmaz az intenzív hidratálásért. C-vitaminnal gazdagított formulája segít visszaadni a bőr természetes ragyogását.


Használat:

  • 1. Hajtogassa szét a maszkot és egyenletesen helyezze fel a megtisztított arcbőrre!
  • 2. Igazítsa a maszkot az arckontúrjához és hagyja hatni 15 percig!
  • 3. Távolítsa el a maszkot! Ezután gyengéden masszírozza át az arcbőrét, elősegítve a formula beszívódását, majd a felesleget törölje le egy vattakoronggal!

1 maszk 1 hétre elegendő hidratáló szérumot tartalmaz!

 

1 170 Ft

kili.g Micellás víz B5 vitaminnal 250ml

A Kili.g Micellás víz B5-vitaminnal egy gyengéd, de hatékony arctisztító, amely eltávolítja a szennyeződéseket, a felesleges faggyút és a smink maradványait a bőrről.

Micelláris víz, amelynek szerepe a bőr tisztításában és a smink hatékony eltávolításában van.

Elősegíti a sejtek regenerálódását és a bőr hidratációját.

Ugyanakkor az allantoin és a panthenol jelenléte megnyugtatja és védi a bőrt.

A termék dermatológiai és szemészeti szempontból tesztelt.

3 515 Ft

Arctisztító gél lavera basis sensitiv 125 ml.

Bio aloe verával és jojoba olajjal. Normál és vegyes bőrre. Green Hydro Complex-szel (új formula, aktív összetevőkkel).

Gyengéden tisztít, a bőr kiszárítása nélkül.

Láthatóan vitalizálja az arcbőrt és a szem környékét.

Minőségi garancia: 100%-ban ellenőrzött natúrkozmetikum, magas minőségű bio növényi összetevőkkel.

GMO mentes.

Német NaTrue minősítéssel, vegán termék.

2 635 Ft

Arcpakolásunk csodásan tisztítja a bőrt és segít helyreállítani egyensúlyát.

A fehér agyag segít eltávolítani a fölösleges faggyút, és nemcsak tisztává, hanem bársonyossá is varázsolja az arcbőrt. A vad szibériai zsálya természetes módon energetizálja a bőrt, mely tiszta érzetűvé, egészségesen ragyogóvá és rugalmassá válik.

A The Northern Collection a szibériai gyógynövények értékes keverékének köszönhetően kímélő tisztítást és ápolást nyújt minden bőrtípus számára.

A NATURA SIBERICA újjáéleszti az északi nyenyecek, szölkupok és hantik ősi receptjeit és sámánisztikus hagyományait, mert ezek a népek tradicionálisan felhasználták a gyógynövényeket gyógyító és szépítő elixírek készítéséhez.

2 735 Ft

Érzékeny bőrre.

Gyengéden tisztít, kiegyenlíti a bőrtónust, hihetetlenül puhává és ragyogóvá varázsolja a bőrt.

Bio Rhodiola Rosea-virágvíz fokozza a bőr védelmi funkcióit. Nyugtató hatású és véd a környezeti hatásokkal szemben. Bio szibériai fenyőolaj táplál és puhít, hialuronsav mélyen hidratál, növeli a feszességet, rugalmasságot. E-vitamin segít lelassítani a bőr öregedési folyamatát.

  • Ecocert által minősített, vegán termék.
2 970 Ft

Finoman tisztítja a bőrt, elősegíti a regenerálódást, mattítja és javítja az arcszínt.

Bio Sophora Khakassia-virágvíz segít a lipidegyensúly szabályozásában és minimalizálja a pórusokat.

Bio szibériai fenyőolaj a többszörösen telítetlen savak, E- és F-vitamin egyedülálló természetes forrása, táplálja és puhítja a bőrt. Hialuronsav mélyen hidratál, növeli a feszességet, rugalmasságot. E-vitamin segít lelassítani a bőr öregedési folyamatát.

  • Ecocert által minősített, vegán termék.
2 600 Ft

Naturissimo levendulás arctisztító tej 100 ml

Hatékony sminkeltávolító, a bőr un. hidrolipid rétegének egyensúlyát támogató arctej.

A normál és száraz, érzékeny bőr kíméletes tisztítására ajánljuk.

Alkalmazása: a megnedvesített vattára kevés arctejet pumpálunk, és ezzel áttöröljük a tisztítandó bőrfelületet, majd vízzel lemossuk.

2 525 Ft

Organic Shop Feszesítő fátyolmaszk szőlővel és növényi kollagénnel 25g

Az Organic Shop Feszesítő fátyolmaszk szőlővel és növényi kollagénnel egy egyszer használatos maszk, amely segít a bőr feszességét és rugalmasságát javítani.

Tökéletesen telt és bársonyos bőr 15 perc alatt.

A Collagen Therapy maszk feszessé teszi a bőrt és növeli annak rugalmasságát és segíti a bőr természetes megújulási folyamatát.

Az organikus szőlő javítja a bőr nedvességtartalmát és puhaságát. A növényi kollagén telt és fiatalos megjelenést kölcsönöz a bőrnek.

Előnyei:

  • Azonnali bőrjavítás
  • Frissítő kényeztetés egy fárasztó és stresszes nap után
  • Nyugtató és kisimító hatás
  • Kényelem: még a legkisebb táskában is elférnek, így vihetd őket magaddal utazások során is
  • Higiénia: akülön csomagolt, egyszer használatos kialakításnak köszönhetően a maszkok mindig frissek és használatra készek.
  • Praktikusság: a maszk pontosan annyi hatóanyagot nyújt a bőrnek, amennyire annak szükséges van, így segít elkerülni a túlzott hatóanyagbevitelt és ezzel a felesleges vásárlást.
  • Változatosság: az ilyen formátumok ideálisak azok számára, akik szeretnek új dolgokat kipróbálni. Akár a hét minden napjának lehet különféle típusú maszkja.
740 Ft
 
Nézet:
Sorrend: