Naturland repronorm kapszula 60 db

Cinket, szerves szelént, vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula.

Hét hatóanyagot tartalmazó komplex készítmény nőknek és férfiaknak. A cink szerepet játszik a normál termékenység és szaporodás fenntartásában, hozzájárul a vér normál tesztoszteron-szintjének fenntartásához és a normál DNS-szintézishez. A szelén hatóanyag szerves L-szeleno-metionin, amely részt vesz a normál spermaképződésben. A D-, B12-vitaminok, cink és a magnézium szerepet játszik a sejtosztódásban. A kalcium szerepet játszik a sejtosztódási folyamatokban és a sejtek specializációjában. A B6-vitamin hozzájárul a hormonális aktivitás szabályozásához.

4 435 Ft

Azokat az ételeket nevezzük szupertáplálékoknak, melyek különösen gazdag tápanyagtartalmuknak köszönhetően segítenek a betegségek leküzdésében és lassítják az öregedési folyamatokat.

A szupertáplálékok esszenciális vitaminokat, ásványi anyagokat, nyomelemeket, antioxidánsokat és enzimeket stb. tartalmaznak, melyek egyre kevésbé vannak jelen a mindennapi ételeinkben.

Egészségünk megőrzéséhez érdemes napi szinten beépíteni étkezesünkbe ezeket a szupertáplálékokat, melyek rendszeres fogyasztása pozitívan befolyásolja életminőségünket.

A spirulina egy édesvízi kék-zöld mikro alga, mely rendkívül magas klorofill tartalmának köszönhetően kedvezően befolyásolja az emésztést és az anyagcsere működését. Nevét spirál alakjáról kapta. 

Mérete kb. 100-szor nagyobb a többi algáénál, sejtje gyakran szabad szemmel is látható. A chlorellához hasonlóan nagyon magas a növényi fehérje tartalma (akár 60-65% is lehet).

Vitaminokban (A, B és E), aminosavakban, ásványi anyagokban, nyomelemekben (kálium, kalcium, magnézium, cink, foszfor, mangán, vas és szelén) és enzimekben gazdag, immunrendszerünk nagyszerű segítője. A vitaminok közül a B12 is megtalálható benne, melyet a növényi eredetű ételek közül csak nagyon kevés tartalmaz, így a vegetáriánusoknak ideális táplálék.

2 025 Ft

Swanson Selenium Complex Kapszula 90 db

Kiváló minőségű szelén
Albion® szelénglinát komplexből, a hatékonyabb hasznosulás érdekében.

Figyelmeztetés: Ne lépje túl az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget! Hatóanyagokkal szembeni túlérzékenység esetén szedése nem ajánlott. Nem helyettesíti a vegyes étrendet és egészséges táplálkozást! Gyermekek elől elzárva tárolandó!

    3 950 Ft

    Az E-vitamin és a szelén szinergista hatású. Ez azt jelenti, hogy együttesen erősebb a hatásuk, mint külön-külön kifejtett hatásaik összege.

    • A szelén elősegíti az immunrendszer egészséges működéséhez
    • Szükséges a pajzsmirigy hormonok normál termeléséhez


    A szervezetben ez az ásványi anyag csekély mennyiségben, csak nyomokban fordul elő, ezért szükséges folyamatosan pótolni. Újabb adatok szerint a sejtek működéséhez nélkülözhetetlen aktív formájú pajzsmirigyhormon kialakulásához is szükséges. Jóformán a test minden sejtje tartalmazza, de legnagyobb mennyiségben a vesében, a májban, a lépben, a hasnyálmirigyben és a herékben halmozódik fel.

    A férfiaknak nagyobb szükségük van a szelénre. A szervezetükben lévő szelénnek csaknem a fele a herékben és az ondóhólyagokban koncentrálódik. Az ondóval a szelén is ürül a szervezetből.


    2 735 Ft