Érett bőrre.

Serkenti a bőr természetes regenerálódását, növeli szilárdságát és rugalmasságát, megújítja a bőrt az éjszaka alatt.

Német NaTrue minősítéssel, vegán termék. Minőségi garancia: 100%-ban ellenőrzött naturkozmetikum, magas minőségű bio növényi összetevőkkel.

Nem tartalmaz: műanyag mikrogyöngyöt, szintetikus tartósítószert. Klímasemleges gyártástechnológia. Külső használatra! Dermatológiailag tesztelt, bőrbarát. 

9 350 Ft

Érett bőrre.

Csökkenti a finom ráncokat, gyengéd a szem környékén lévő érzékeny területeken, feszesíti a szem-és ajakkontúrt.

Német NaTrue minősítéssel, vegán termék. Minőségi garancia: 100%-ban ellenőrzött naturkozmetikum, magas minőségű bio növényi összetevőkkel.

Nem tartalmaz: műanyag mikrogyöngyöt, szintetikus tartósítószert, színezéket. Klímasemleges gyártástechnológia. Külső használatra!

Dermatológiailag tesztelt, bőrbarát.

9 300 Ft

Megnyugtatja, hidratálja a problémás és irritációra hajlamos bőrt. Támogatja a bőr sejtképződését és regenerációját. Megnyugtatja a bőrt napozás után, leégés esetén.

Az aloeverának köszönhetően nyugtató, simító és hidratáló hatású. Támogatja a sejtregenerációt. Az avokádó olaj és a sheavaj csodálatosan bársonyossá és puhává varázsolják a bőrt, anélkül, hogy zsírossá tennék.

Alternatív használat: enyhíti a könnyű égési sérüléseket, vagy napégés esetén is eredményesen alkalmazható.

14 715 Ft

Könnyű, hidratáló arctej.

Nyugtató hatású, enyhíti az irritált bőr okozta panaszokat. A gyengéd, hűsítő tej különösen ajánlott napozás után. 

Az ALOE VERA arctej megjelenésével Önnek immár lehetősége nyílik választani a tápláló, tartalmas ALOE VERA krém és a könnyű, hidratáló arctej között, vagy keverheti is e két terméket teljesen individuálisan, bőre igényeinek megfelelően.

15 290 Ft

Organic Shop Hidratáló szilárd sampon aloéval és baobabbal 60g

Ajándékozza meg haját egy hidratáló élménnyel, mely visszaadja annak természetes puhaságát.
Cosmos Natural minősített natúrkozmetikum. Környezetbarát csomagolással.

Használat: Vizezze be a szilárd sampont, vigye fel a nedves hajra és masszírozza amíg hab képződik. Alaposan öblítse le.

Kiszerelés: 60 g

1 790 Ft

Organic Shop Ragyogást adó szilárd sampon mangóval és kókusszal 60g

Használja a sampont az élénk színért és a fényesebb, erősebb hajért. Környezetbarát csomagolással.

Fő összetevők

A mangó hatékonyan kisimítja a hajat, visszaadja természetes fényét az esszenciális zsírsavaknak, vitaminoknak és ásványi anyagoknak köszönhetően.

Minősítés

COSMOS natural minősítésű natúrkozmetikum.

1 790 Ft

Organic Shop Shine öblítésmentes kondicionáló vízililiommal és amaránttal 75ml

Festett hajra

Tündöklő szín és fényes, csillogó haj, ezt nyújtja az új formula. A bio amarántolaj fényessé és élettel telivé varázsolja a hajat, megőrzi annak színét. A tavirózsa kivonat táplálja a hajat, helyreállítja és kisimítja annak természetes szerkezetét.

Használat: Törölje le a felesleges vizet a frissen mosott hajról egy törülközővel. Vigye fel a terméket a hajra a gyökerétől a hajvégekig. Fésűvel oszlassa el. Ne öblítse.

1 300 Ft

Organic Shop Tápláló szilárd sampon mézzel és makadámdióval 60g

Mézzel és makadámdióval készített szilárd sampon az életteli hajért.

Cosmos Natural által minősített natúrkozmetikum környezetbarát csomagolásban.

HASZNÁLATA:

Vizezzük be a szilárd sampont, vigyük fel a nedves hajra és masszírozzuk, amíg hab képződik.

Alaposan öblítsük le.

1 790 Ft

Élvezze a napérlelte narancs illatát, míg a baktériumok és a rossz szagok a múlté, köszönhetően a természetes ásványi sónak. A növényi glicerin, pedig ápolja a bőrét.

3 675 Ft

A narancs friss és gyümölcsös ízével.

A fogkrém a természet erőit felhasználva hatékonyan tisztít. Az általunk használt porított tengeri üledékből származó mészkő több millió évvel ezelőtt jött létre. Ez is az oka annak, hogy a fogkrém világos szürkés azaz természetes mészkő ?színű?. Továbbá, a fogkrémünk nagy mennyiségben tartalmaz aloe verát, ami segít megvédeni és táplálni az ínyt. Illetve egy kis extra bónuszként mirhát is tartalmaz, amely jól ismert a fertőtlenítő hatásáról.

2 220 Ft

Töltse fel a haját nedvességgel, miközben a csodálatos napérlelte narancs illatát élvezheti. Feltöltöttük az üveget természetes hidratálókkal, úgy mint aloe vera és glicerin, hogy gyengéd gondoskodást kapjon a haj.

3 455 Ft