Immunerősítés

Nézet:
Sorrend:

A C-vitamint legtisztább és egyben legolcsóbb formában aszkorbinsav porral lehet pótolni. A Vitaking Aszkorbinsav por terméke dobozonként 400gr port tartalmaz. Igazán gazdaságos kiszerelés. Fél mokkáskanálnyi por, körülbelül 1000mg C-vitaminnak felel meg. Egyszerűen elkeverhető teában (ne forróban!), vagy akár limonádé is készíthető belőle. A C-vitamin hozzájárul az idegrendszer és az immunrendszer normál működéséhez.

4 875 Ft

A Cink Immuno rágótabletta készítmény azért különleges, mert a cink mellett tartalmaz c-vitamint és bíbor kasvirágot is. A hatóanyagok ezen kombinációban még hatékonyabban működnek, mintha csak egyet fogyasztana közülük.

A cink és a C-vitamin hozzájárulnak az immunrendszer normál működéséhez. A Cink Immuno rágótablettát kellemes íze miatt gyermekeddel is könnyen megszerettetheted. Mivel rágótabletta, ezért nem kell egyben lenyelni, hanem lassan elszopogatni. 

A cink:

  • Részt vesz a normál szénhidrát-anyagcserében.
  • Hozzájárul a normál szellemi működés fenntartá­sához.
  • Hozzájárul a normál DNS-szintézishez.
  • Szerepet játszik a normál termékenység és szaporodás fenntartásában.
  • Részt vesz a makro­tápanyagok normál anyag­cseréjében.
  • Részt vesz a zsírsavak normál anyagcseréjében.
  • Részt vesz az A-vitamin normál anyagcseré­jében.
  • Szerepet játszik a normál fehérjeszintézisben.
  • Hozzájárul a normál csontozat fenntartásához.
  • Hozzájárul a haj, a bőr és a köröm normál állapotának fenntar­tásához.
  • Hozzájárul a vér normál tesztoszteronszint­jének fenntartásához.
  • Hozzájárul a normál látás fenntartásához.
  • Hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez.
  • Hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.
  • Szerepet játszik a sejtosztódásban.

Az echinacea:

  • Hozzájárulhat a szervezet megfelelő védekezőképességhez
  • Hozzájárulhat az alsó húgyúti szervek egészségének fenntartásához
  • Segíthet enyhíteni a torok és garat kaparását, valamint nyugtató és kellemes hatással lehet a torokra, garatra és hangszálakra
  • Segíthet a visszatérő felső-légúti fertőzések kezelésében, és a visszatérő felső-légúti fertőzések megelőzésében


A C-vitamin hozzájárul: 

  • Az immunrendszer normál működéséhez intenzív test­mozgás alatt vagy azt köve­tően.
  • A normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokhoz.
  • Az idegrendszer normál műkö­déséhez.
  • A normál pszichológiai funkció fenntartásához.
  • Az immunrendszer normál működéséhez
  • A sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez
  • A fáradtság és a kifáradás csök­kentéséhez.
  • Az E- vitamin redukált formájának regenerálásához.
  • Fokozza a vas felszívódását.
  • A normál kollagénképződéshez és ezen keresztül:
  • Az erek normál állapotának, műkö­désének fenntartásához.
  • A normál csontozat fenntartásához.
  • A porcok normál állapotának, műkö­désének fenntartásához.
  • A fogíny normál állapotának fenntar­tásához.
  • A bőr normál állapotának, működésének fenntartásá­hoz.
  • A fogak normál állapotának fenntartásához.



3 605 Ft

A CLA Super egy természetes, egészséges zsírsav. Nevét (Conjugated Linoleic Acids) a lenolaj után kapta, mert először ebből sikerült kivonni (Linum = len, latinul), persze nem csak a lenolajban található meg. Hasznos segítség lehet azoknak, akik életmódváltáson gondolkodnak, vagy rendszeresen sportolnak. Egészítse ki diétáját és edzésprogramját ezzel az értékes tápanyaggal!

4 155 Ft

A D-vitamin hozzájárul a kalcium és a foszfor normál felszívódásához/hasznosulá­sához, a vér normál kalciumszintjének fenntartásához, az egészséges csontozat fenntartásához, az egészséges izomfunkció fenntartásához, a normál fogazat fenntartásához, az immunrendszer normál működéséhez, és szerepet játszik a sejtosztódásban. Legújabb D-vitamin készítményünk a 4000NE hatóanyag-tartalmú D3-vitamin kapszula. A D3 a D-vitamin természetben fellelhető formája. Ez jön létre a bőrünket ért UV-B sugárzás hatására, és ez található meg az ételekben és étrend-kiegészítőkben is.

4 155 Ft

A Vitaking legújabb D-vitamin készítménye 2000NE D-vitamint tartalmaz cseppenként.  Nem tartalmaz semmi mást, csak MCT olajat és D-vitamint. Az MCT olaj egy közepes láncú zsírsav, melynek különlegessége, hogy emésztése jóval könnyebb, mint az átlagos, hosszú láncú zsírsavaké. Kiválóan alkalmas mind a felnőttek, mind a gyermekek napi D-vitamin szükségletének kielégítésére.

3 525 Ft

Nem szereted lenyelni a tablettákat, kapszulákat? Akkor ezt az igazán finom D3-vitamin rágótablettát neked találtuk ki! Kóstold meg, és élvezd a finom eper ízt, valamint a D-vitamin előnyös hatásait! Amennyiben nem jutsz elegendő napfényhez, mindenképp pótold D-vitamin szükségleted ezzel a remek készítménnyel, mely a felnőttek és gyermekek körében is osztatlan sikert aratott.

2 750 Ft

D+C plusz D3-vitamin + C-vitamin + MSM gránátalma ízű étrend-kiegészítő italpor édesítőszerrel.

Támogatja az immunrendszert, a csontozatot, a fogakat és a normál izomműködést.

Mivel az emberek nagy többsége nem tartózkodik elég időt a napon és az átlagos étrend sem tartalmaz elegendő mennyiségű D-vitamint, a lakosság nagy részénél indokolt a D-vitamin étrend-kiegészítőben történő pótlása.


A D-vitamin hozzájárul a kalcium és a foszfor megfelelő felszívódásához és hasznosulásához,a vér normális kalciumszintjének, valamint a csontok és a fogak egészségének fenntartásához, a normál izomműködéshez, az immunrendszer egészségének működéséhez (gyermekeknél is). A D-vitamin szükséges a gyermekek normális növekedéséhez és csontfejlődéséhez, valamint szerepe van a sejtosztódásban is.*

 

4 570 Ft

A búzafű a frissen kihajtott, csak a sziklevelet tartalmazó búza. A búzafű fogyasztásával természetes forrásból egészíthető ki a vitamin- és ásványi anyag szükséglet. A búzafű táplálkozás-élettani szempontból jelentős vitaminokat (C-, E-, F-, K- és B-­vitaminok), ásványi anya­gokat, nyomelemeket, aminosavakat és enzimeket tar­talmaz.

Segít az emésztésben és a belső szervek működésében. Megsemmisíti a kórokozó baktériumokat és segít visszaállítani a hasznos baktériumok egyensúlyát a belekben, amely folyamat lényeges az egészséges immunrendszer fenntartása érdekében.

A búzafű magas klorofill-tartalma miatt vérünket oxigénnel dúsítja, a sejtek oxigénellátása javul, így a gyulladások megszüntetésében komoly szerepe van.

 

 

 

3 335 Ft

A Zöldvér green mix 18 zöld növényi keverék c-vitaminnal msm por hatásai lassítja az öregedési folyamatokat, lúgosító hatású, támogatja az immunrendszer normális működését, intenzív sportolás után segíti az izomtónusokat karban tartani, illetve növelni.

A terhes kismamáknak ajánlott, hogy az édesanya testében minden olyan anyag rendelkezésre álljon, ami egy egészséges gyerek megszüléséhez szükséges.

A C-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, a normál pszichológiai funkció fenntartásához, az idegrendszer normál működéséhez.

A C-vitamin fokozza a vas felszívódását, hozzájárul a megfelelő kollagén képződéshez és ezen keresztül az erek, a bőr, a fogak, a fogíny, a porcok és a csontok normál állapotának fenntartásához.

6 395 Ft

?Zöld keverék? C-vitaminnal és magnéziummal; étrend-kiegészítő kapszula
Borsmenta nélkül! Homeopátiás kezelésben részesülők is használhatják!


A C-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.


A Magnézium részt vesz a normál csontozat és a fogazat, a normál izomműkődés fenntartásában. A C-vitaminnal együtt hozzájárul az idegrendszer normál működéséhez, a fáradtság és kifáradás csökkentéséhez.

 

5 290 Ft

A teafalevél kiváló antiszeptikum, gombás fertőzések kezelésére alkalmas. A betegségeket terjesztő mikroorganizmusokat,gombákat és baktériumokat is egyaránt hatékonyan elpusztítja, ezzel pozitívan támogatja az immunrendszert.

A kurkumában található kurkumin részt vesz a máj regenerációjában és a méreganyagok semlegesítésében. Gátolja a vér besűrűsödését, csökkenti a trombózisveszélyt, serkenti a zsíranyagcserét, csökkenti a koleszterinszintet, javítja az epekiválasztást, véd a fekélyek kialakulása ellen és gyulladáscsökkentő.

Az MSM, a C-vitaminhoz hasonlóan átjárhatóvá teszi a sejtfalakat, így az ott lévő méreganyagok és vírusok megtisztítását teszi lehetővé.

Az oregano olaj hozzájárulhat a belek egészségének fenntartásához. 

A grapefruit mag egyik hatóanyaga gyógyszer metabolizáló enzimbénító hatású, így jelentősen növeli egyes gyógyszerek hatását. Gyógyszert rendszeresen szedők kérdezzék meg orvosukat a grapefruit mag alkalmazásával kapcsolatban. A készítményt teafaolaj tartalma miatt 18 éven alattiak, várandósok és szoptatós anyák ne fogyasszák! Az étrend kiegészítő szedése nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot!

 

4 260 Ft

A természetes C-vitamin elősegíti a sejtek védelmét, antioxidáns hatásának köszönhetően hozzájárul a szervezetben lezajló káros oxidatív folyamatok gátlásában, valamint nélkülözhetetlen szerepet játszik az immunrendszer normál működésében. 

A magnézium szükséges a csontok és a fogak normál szerkezetének a fenntartásához, az idegrendszer kiegyensúlyozott működéséhez és a szív egészségének a megőrzéséhez. 

Felhasználási javaslatok: Vitaminpótlás, C-vitamin pótlás, C-vitamin, Vitamin

 

3 600 Ft
Nézet:
Sorrend: