Készétel

Nézet:
Sorrend:

Az Alce Nero Bolognese mártást olasz bio húsból készítik és hosszúkás paradicsommal, amit a Ferrara és Ravenna tartományok Po Deltájában mintegy 30 gazdaságban termesztenek.

A bolognese mártást hagyományos recept szerint készítjük, gondosan kiválasztott, kiváló minőségű összetevők felhasználásával.

2 060 Ft

Az Alce Nero vegetáriánus bolognai mártást olasz tönkölyből készült seitan-ból és hosszúkás paradicsomból készült, amelyeket a Ferrara és a Ravenna tartomány Pó-Deltájában mintegy 30 gazdaságban termesztenek. Az Alce Nero vegetáriánus bolognese mártást csak melegíteni kell, ideális ízletes vegetáriánus tésztaételekhez.

1 860 Ft

Clearspring bio umeboshi sós japán szilva 200 g

Koncentrált íz jellemzi, óvatosan használja! 

A Clearspring bio Umeboshi savanykás ízre emlékeztető, sós, pácolt ume szilva, amely régóta a japán konyha és népi gyógyászat egyik legfontosabb része. Adjon apró kis darabkákat a Sushihoz, a rizs golyókhoz, vagy beledörzsölheti a főtt csemegekukoricába, az ételeknek ellenállhatatlan pikáns jelleget kölcsönöz. Az Umeboshi szilva húsát önmagában fogyasztva hagyományosan emésztést segítő tonikként használják. Az Umeboshi koncentrált táplálék, és csak kis mennyiségre van szükség. 

8 010 Ft

Clearspring bio umeboshi szilva püré 150 g

Koncentrált, erös íz jellemzi, óvatosan ízesítsen! 

A Clearspring bio japán Umeboshi paszta (sós, pácolt szilvakrém) egy kissé fanyar és savanykás fűszer, amelyet Sushik, mártások, öntetek, pástétomok és szószok élénkítésére használhatunk. Tegyen egy keveset a Noriba csomagolt rizsgolyók közepébe, vagy a rizs tetejére a Sushi tekercsek elkészítésekor. Helyezzen egy vékony réteget a vaskos uborka karikákra, hogy hűsítő nyári csemegét kapjon, vagy használja vaj és a só helyett főtt csemegekukoricára kenve. Ne feledje, hogy az Umeboshi pasztát kis mennyiségben használja, mivel koncentrált és sós.

5 230 Ft

Klasszikus bolognai ragu darált marhahússal

Ha az olasz ízvilág a kedvenceid közé tartozik, akkor ezt a paradicsomos szószt neked találtuk ki. A finom illata biztos, hogy az olaszországi nyaralást juttatja majd eszedbe. Ez az étel körettel, tésztával lesz teljes.

TIPP: Frissen főtt tagliatelle tésztával laktató ebéd vagy vacsora, akár két személyre is. Így 5 perc alatt elkészülhetsz egy komplett marhahúsos fogással. Reszelt sajttal és friss bazsalikommal tálald.

1 920 Ft

Nagyon enyhén csípős vegán ebéd vagy vacsora

Ez lesz a te üveged, ha laktató, tápanyagdús és változatos ízvilágú zöldségeket kívánsz nagyon enyhén csípős, paradicsomos mártással. Az energiában gazdag vörösbab, csicseriborsó és kukorica kombinációját kápia paprikával és sárgarépával dobtuk fel.

TIPP: Fogyaszthatod önmagában, de egy dekoratív tálban szervírozva a baráti összejövetelek és a filmezős esték isteni mártogatósa is lehet ropogós tortilla mellé.

1 600 Ft

Angol reggeli inspirálta babragu

A babos, angol reggeli ihlette egytálételt magyarosra formáltuk: a tarkabab és a zöldségek mellé hagyományosan füstölt tarját daráltunk, majd pirítottunk. Ettől egyszerűen mennyei finom ez az étel. Az üveg kinyitásakor azonnal érezni fogod a füstölt hús illatát, ami melegítés után kellemesen belengi a konyhát.

TIPP: Kanalazhatsz a tetejére tejfölt, szórhatsz rá friss petrezselyem zöldet vagy ehetsz mellé egy szelet ropogós, friss kenyeret.

1 920 Ft

Polcz Indiai Csicseriborsó Ragu 350 g

Indiai fűszerezésű, krémes vegán csicseriborsó ragu

Egy közel-keleti pikáns készétel, melybe belecsempésztük az indiai térség hamisítatlan kulináris jellegzetességeit, olyan autentikus hozzávalók kíséretében, mint az illatos fűszerek, a megunhatatlan csicseriborsó és a tüzes paprika. Az energiában gazdag csicseriborsót pritamin paprikával és sárgarépával dobtuk fel.

1 600 Ft

Gyermekkorodat idéző székelykáposzta

Ha egy tipikus magyar fogást ennél ebédre vagy vacsorára, akkor ezt az ételt imádni fogod. A  klasszikus recepten azonban csavartunk egyet és a reform konyha jegyében pulykahússal és gerslivel készítjük. Ettől függetlenül az íze olyan lesz, mint gyermekkorodban ? és garantáltan jól fogsz vele lakni.

TIPP: A klasszikus változathoz hasonlóan ezt is megbolondíthatod egy kis tejföllel és ehetsz mellé egy szelet friss kenyeret.

1 920 Ft

Polcz Kennivaló Vegán Pecsenye Krém 330 g

Kenhető vegán pecsenye krém, házi sült szaft jellegű.

Ez a szendvicskrém kenyérre kenve, friss zöldségekkel tökéletes vegán finomság reggelire vagy vacsorára.

Fűszerezésének köszönhetően íze a klasszikus pecsenyezsírt idézi, ezért használhatjátok bátran főételek, levesek ízesítéséhez vagy sültekhez alapként!

  • Vegán
  • Adalékanyagmentes
  • Tejmentes
  • Tojásmentes
  • Pálmaolaj-mentes
  • Hozzáadott cukrot nem tartalmaz
  • Alacsony szénhidrát tartalom
  • Tartósítószer-mentes
  • Hőkezeléssel tartósított
1 920 Ft

Polcz Lencsefőzelék Füstölt Tarjával 350 g

Ez a klasszikus szilveszteri fogás garantáltan meghozza Újévre a szerencsét, de mi nem csak az átmulatott szilveszteri éjszakák után ajánljuk.

Az üveg kinyitásakor azonnal érezni fogod a füstölt hús illatát, ami melegítés után kellemesen belengi a konyhát.

Ezt a füstös ízvilágú laktató főzeléket többek között a mustár, a fokhagyma és egy kis babérlevél teszi igazán mennyeivé.

1 920 Ft

Polcz Magyar Babragu Darált Füstölt Tarjás 350 g

Angol reggeli inspirálta babragu. 

A babos, angol reggeli ihlette egytálételt magyarosra formáltuk: a tarkabab és a zöldségek mellé hagyományosan füstölt tarját daráltunk, majd pirítottunk. Ettől egyszerűen mennyei finom ez az étel.

Az üveg kinyitásakor azonnal érezni fogod a füstölt hús illatát, ami melegítés után kellemesen belengi a konyhát.

1 920 Ft

Lecsós mártás húsgombócokkal

Ha odavagy a klasszikus paprikás, paradicsomos, hagymás lecsóért, és már az említésekor is összefut a nyál a szádban, akkor ezt az üveget imádni fogod. A klasszikus lecsó alap zöldborsóval és finom pulykagombócokkal tökéletes ebéd vagy vacsora.

TIPP: Tálalhatod pár szelet csípős paprikával és ehetsz mellé friss, ropogós zsemlét ? pont úgy, mint amikor a klasszikus változat kerül a tányérodra.

1 600 Ft

Enyhén csípős vegán ebéd vagy vacsora

Ez lesz a te üveged, ha laktató, tápanyagdús és változatos ízvilágú zöldségeket kívánsz nagyon enyhén csípős mártással. Az energiában gazdag vörösbab, kukorica és kápia paprika kombinációját krémes jalapenos szósszal dobtuk fel.

TIPP: Önmagában is laktató egytálétel, de jalapeno paprikával és ropogós tortillával szervírozva a baráti összejövetelek és a filmezős esték isteni mártogatósa is lehet.

1 600 Ft

Polcz Tárkonyos Csirkeragu Rizzsel 350 g

Tartalmas tárkonyos zöldségragu csirkehússal és rizzsel

A közkedvelt raguleves mintájára álmodtunk meg ezt a krémes, zöldséges csirkeragut, ami elvarázsol gazdag ízvilágával. 

Laktató, rizses egytálétel csirkecombbal, zöldborsóval, répával, zöldbabbal és zellerrel, amit egy leheletnyi tárkonnyal és citrommal tesszük még tökéletessebbé.

1 920 Ft

Magyaros ízvilágú egytálétel a polcról

Ezt az üveget kinyitva a klasszikus magyar konyha illatát fogod érezni. A borsóval és rizzsel teljessé tett csirkehúsos egytálétellel garantáltan jóllaksz. Nem véletlen, hogy ez az étel mindneki nagy kedvence, mert kísértetiesen hasonlít a nagyinál megszokott ízekhez.

TIPP: Az ízélményt teljessé teheted, ha a tetejére egy kanálnyi tejfölt vagy pár szelet erős paprikát teszel.

1 920 Ft

Omlós csirkehús zöldségekkel, krémes szószban

A csirkehús mellett a változatosságról a kápia paprika, a sárgarépa, a spenót és a lencse gondoskodik, amire a krémes, mógyoróvajas ? kókusztejes mártás teszi fel a pontot.

TIPP: Próbáld ki leheletnyi citromlével meglocsolva és petrezselyem vagy koriander zölddel meghintve, így ez az étel az ízlelőbimbóid mellett a szemeidet is gyönyörködtetni fogja. Rizstésztával 5 perc alatt elkészülsz két személyre egy ?hamis pad thai? fogással.

1 920 Ft
 
Nézet:
Sorrend: