Zab ital

Nézet:
Sorrend:
-10%

NetbioHónap 2024.03.27-ig 10% kedvezménnyel

Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó kakaós ízű, zab alapú ital, amely kiváló alternatívája az állati eredetű valamint szója alapú tejtermékeknek.

A termék egyedülálló, szabadalmaztatott gyártási folyamatban készül.

Felhasználási terület: Ajánljuk kávéhoz, müzlihez, turmixhoz vagy akár sütéshez, főzéshez is. Hidegen és melegen egyaránt kitűnő ízű.


1 195 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
1 075 Ft
Akció időtartama:
Kezdete: 2024.03.01 - Vége: 2024.03.27
Akcióból hátralévő idő:


A Bio Zabital nagyon tápláló; rendszeres fogyasztása mellett magas cellulóz tartalma segít megtisztítani és szabályozni a belek működését, hozzájárul a koleszterinszint, valamint a vérben található lipidek mennyiségének csökkentéséhez.
Adható laktóz intoleranciában szenvedőknek, babáknak, kisgyerekeknek. Csodás vele főzni és müzlikehz is finom.

Különösen javasolt növésben lévő gyermekek, vagy sportolók, lábadozó betegek számára, illetve fizikai és szellemi megterhelés idején. Koleszterin és laktóz mentes.

1 085 Ft

Akár táplálékérzékenység miatt, akár egészsége védelmében választja a tejmentes alternatívákat, a The Bridge BIO Gluténmentes Zabital mindenki számára kiváló megoldást jelent.

Javasoljuk vega, vegán, laktózmentes, tejfehérjementes diétához, illetve mindenkinek, aki finom és egészséges ételekre vágyik a hétköznapokban is.

  • 100% Bio
  • Laktózmentes
  • Tejfehérjementes
  • Koleszterinmentes
  • Gluténmentes
  • Hozzáadott cukor mentes

 

 

A termék további előnyei: 14%-os szárazanyag tartalmú, BIO, GLUTÉNMENTES ZABITALUNK keresztszennyeződésektől elzárt, ellenőrzött és minősített organikus gazdálkodásokból származó gluténmentes zabból készül, biztonságos és finom megoldást nyújtva gluténmentes diétát tartóknak is.


Ne hagyd ki a zab csodáját a hétköznapok étrendjéből! A zab fehérjetartalma a növények között kiemelkedően magas. Segíti az immunrendszert, az idegrendszert, jó hatással van a gyomorra, és lúgosító hatása is van. A zab rendkívül gazdag vízben oldódó élelmi rostban, mely nem csak az emésztésünknek kedvez, hanem segíti a különböző káros anyagok kiürülését a szervezetünkből. Magas rosttartalmának köszönhetően rendszeres fogyasztása csökkenti a szív- és érrendszeri betegségek, a cukorbetegség és a vastagbélrák kialakulásának kockázatát.


Az egészséges és környezettudatos életforma a jövőnk része, szervezetünknek nap, mint nap szembe kell néznie a kihívásokkal. Egyre gyakrabban alakulhat ki allergia felnőtt korban is. Fontos, hogy odafigyeljünk az intő jelekre, és kíméljük szervezetünket, emésztésünket. Lehetőség szerint ellenőrzött forrásból származó élelmiszereket vásároljunk, hiszen csak így lehetünk biztosak abban, hogy ami az asztalra kerül, valóban jót tesz nekünk.

 

 

1 195 Ft
Nézet:
Sorrend: