Izületek védelmében

Nézet:
Sorrend:
-10%

NetbioHónap 2024.03.27-ig 10% kedvezménnyel

Csalán levélből (Urticae folium) készült vizes-alkoholos tinktúra, étrend-kiegészítő.

Mikor ajánlott?

A növény hatóanyagai hozzájárulnak az izületek normális működésének fenntartásához, valamint a prosztata és a vesék egészséges működéséhez.
Ismertebb hatóanyagai: flavonoidok, C-vitamin és B vitaminok, klorofill, ásványi anyagok, hangyasav, hisztamin.

A népi gyógyászatban régóta használatos reumás megbetegedésekre, köszvényre, vizelethajtónak, vér- és vesetisztításra, különféle hurutokra, cukorbetegségre, köhögésre, prosztatabetegségre.
Hajhullás, korpásodás és hajzsírosodás esetén bedörzsölőszerként is alkalmazható.

Adagolás:
Belsőleg ill. öblögetésre: naponta többször 20-30 cseppet egy csészényi folyadékban feloldani.
Külsőleg: borogatószerként, bedörzsölőként és hajápolószerként a tömény oldatot közvetlenül az érintett bőrfelületre alkalmazzuk.

Figyelmeztetés: A készítmény alkoholt tartalmaz! 14 éven aluliak, terhes és szoptatós anyák nem fogyaszthatják! Gépjárművezetők, veszélyes helyen dolgozók csak e tevékenység végeztével szedhetik.
OÉTI által notifikált termék.

3 040 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
2 735 Ft
Akció időtartama:
Kezdete: 2024.03.01 - Vége: 2024.03.27
Akcióból hátralévő idő:
-4%
Raktárkészlet:
1 db

A tenger kincse az izületek és a porcok fittségért

A glukozamin-szulfát fontos összetevője a porcszövet sejtközötti állományának, melynek funkciója, hogy nagy vízmegkötő képességgel rendelkezik, s meghatározza a porc mechanikai tulajdonságait, mint pl a rugalmasság, ellenálló képesség. Az MSM egy szerves kén tartalmú vegyület, mely természetesen is jelen van porcszövetben. A ginseng keringésre gyakorolt hatása révén támogatja a hatóanyagok haszmosulását.

 

 

3 115 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
2 995 Ft
Akció időtartama:
Kezdete: 2024.02.08 - A készlet erejéig!

A csontozat megfelelő szerkezetének fenntartásában szerepet játszó vitaminokat, ásványi anyagokat és nyomelemeket tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény.

  • kevés tejterméket fogyasztóknak, vagy a tejtermékeket bármilyen ok miatt kerülőknek (kalciumban szegény étrend miatt),
  • fiatal felnőtt korban az egészséges csontozat fenntartásához,
    megnövekedett kalciumszükséglet esetén:
  • várandós és szoptató édesanyáknak,
  • hölgyeknek a változókor (menopauza) alatt és azt követően
  • az ülő, vagy mozgásszegény életmódot folytatóknak,
  • a gyakorta fogyókúrázóknak (hiányos táplálkozás).

Komplex készítmény: 7 fontos összetevővel (vitaminokkal, ásványi anyagokkal és nyomelemekkel) az egészséges csontokért

  • 800 mg kalcium 2 filmtablettában D3-vitamin-tartalom ? amely hozzájárul az egészséges csontozat és vér normál kalciumszintjének fenntartásához (1500 NE D3-vitamin 2 filmtablettában)
  • Osteokinon formula
  • K1? + K2-vitamin

5 280 Ft

Étrend-kiegészítő készítmény glükozamin-szulfáttal, kondroitin-szulfáttal, valamint C- és D3-vitaminnal.

  • Az ízületi porcok normál működéséért.
  • 1500 mg glükozamin-szulfát biztosítása a napi adagban
  • Komplex összetétel: C-vitaminnal, D3-vitaminnal, glükozamin-szulfát, kondroitin-szulfáttal
  • Lenyelést könnyítő bevonattal


A porc egy nagy teherbírású, rugalmas szövet, melyre a mindennapjainkban legalább annyira támaszkodunk, mint csontozatunkra. A porcokat főleg kollagén rostok és proteoglikánok építik fel. Ezek a fehérjék abban különlegesek, hogy olyan szénhidrátok kapcsolódnak hozzájuk, amelyek esszenciális komponensei a glükozamin- és a kondroitin-szulfát. Ezek a molekulák porcainkban, szöveteinkben vannak jelen, melyek vízmegkötő tulajdonságuknál fogva biztosítják a porcok rugalmasságát. Helyes életmóddal, megfelelő mozgással és táplálkozással támogathatjuk porcainkat.

A Porcerő FORTE filmtabletta lenyelést elősegítő bevonattal készül annak érdekében, hogy jelentősen csökkenthető legyen a tabletták letapadásának valószínűsége a garatban vagy a nyelőcsőben. Így akár változatlan tablettaméret mellett is könnyebbé válhat a készítmény bevétele.


A C-vitamin hozzájárul a megfelelő kollagénképződéshez, ezen keresztül a porcok megfelelő működéséhez. A glükozamin-szulfát és a kondroitin-szulfát a porcszövet természetes alkotórészei. A D-vitamin hozzájárul az egészséges csontozat fenntartásához, a kalcium és a foszfor normál felszívódásához és hasznosulásához, az egészséges izomfunkció fenntartásához.

  • sportolóknak
  • idősebb felnőtteknek és időskorúaknak
12 025 Ft

Komplex étrend-kiegészítő készítmény hialuronsavval, ördögcsáklya gyökér kivonattal, valamint C-vitaminnal.

Egyedülálló összetétel növényi kivonattal, vitaminnal, valamint a porcok egyik fő összetevőjével, hialuronsavval

  • 3 hatóanyag 1 kapszulában
  • 100 mg hialuronsavval
  • 50 mg ördögcsáklya gyökér kivonattal
  • 100 mg C-vitaminnal


Mozgásrendszerünk egészségének támogatásához, megfelelő működéséhez jól működő és rugalmas ízületekre, terhelhető csontokra, izmokra, inakra van szükségünk. A rugalmas ízület egyik legfontosabb jellemzője az ízületi folyadék megfelelő összetétele, állaga és mennyisége. Az ízületi rést kitöltő viszkózus nedvességet, amelynek tudományos neve szinoviális folyadék, az úgynevezett szinoviális membrán termeli. A szinoviális folyadéknak számos szerepe van: táplálja a porcot, csökkenti az ízületi alkotórészek közötti súrlódást, kipárnázza az ízületet.

Az ördögcsáklya gyökér hozzájárul az ízületek és inak rugalmasságához, valamint az egészséges ízületek fenntartásához. Az ördögcsáklya nemzetség (Harpagophytum) két faja Afrika déli, sivatagos területein őshonos. Nevét jellegzetes, karomszerű tüskékkel borított terméséről kapta.

Már napi 1 g gyökérnek megfelelő mennyiségű kivonat fogyasztása hozzájárul az egészséges ízületek és a megfelelő mozgékonyság fenntartásához, valamint az ízületek és inak rugalmasságához.

A hialuronsav az emberi szervezetben természetesen előforduló nagy molekulájú poliszacharid, amely többek között a porcok és a csontok szerves állományának egyik fő összetevője. Legnagyobb koncentrációban a bőrben, az ízületi porcokban és ízületi folyadékban található meg. Igen magas a vízmegkötő képessége, aminek a jelentősége, hogy az ízületi folyadék hidratált és magas viszkozitású legyen.

A C-vitamin hozzájárul a megfelelő kollagénképződéshez, ezen keresztül a porcok megfelelő állapotának, működésének fenntartásához, valamint a normál csontozat fenntartásához.

  • Sportolóknak, a rugalmas ízületek, inak, valamint a mozgékonyság fenntartásáért
  • Idősebb felnőtteknek és idős korúaknak, az ízületek egészségéért és rugalmasságáért.
6 975 Ft

Egy megbízható klasszikus

Vitamindús, nagy mennyiségben tartalmaz ásványi anyagokat és nyomelemeket. A természetes májtisztító kúrák fontos összetevője.

A termék tulajdonságai: Kiváló vérképző, csökkentheti a vérnyomást, javítja az állóképességet, segíti az izmok fejlődését, májvédő hatású

2 430 Ft

 

Generációkon át rég bevált receptúra. Tíz gyógynövény hatóanyagaival, a természet patikájából.

Gyomorbántalmak, idegesség, utazáskor jelentkező panaszok, elalvási nehézségek, izomfájdalom, fejfájás és megfázás esetén.

 

Gyógyhatású készítmény

 

2 070 Ft

 

Generációkon át rég bevált receptúra. Tíz gyógynövény hatóanyagaival, a természet patikájából.

Gyomorbántalmak, idegesség, utazáskor jelentkező panaszok, elalvási nehézségek, izomfájdalom, fejfájás és megfázás esetén.

 

Gyógyhatású készítmény

 

3 480 Ft

A cápa a Föld egyik legősibb élőlénye. Masszív ellenállóképességét különösen erős immunrendszerének köszönheti, amely mindig készen áll az erőteljes külső behatások kivédésére - ellentétben az emberével, mely csak veszély esetén aktiválódik.

A cápa porcaiban található kondroitin-szulfát az emberi ízületek felépítésében is részt vevő hatóanyag.

 

 

4 165 Ft

A kurkuma az indiai gasztronómia egyik leghíresebb gyöngyszeme, kedvező élettani hatása miatt népszerűsége egyre nagyobb. A kurkuma segít fenntartani az ízületek mozgathatóságát, egészséges működését. Antioxidánsként támogatja az immunrendszert, valamint a bőr egészségét. A kollagén az ízületekben és a bőrben természetesen is megtalálható rugalmas fehérje, a hyaluronsavval hozzájárulnak a bőr rugalmasságának megőrzéséhez. 

 

 

 

 

3 800 Ft

Könnyen felszívódó szirup forma.

A D-vitamin hozzájárul az egészséges csontozat és fogazat fenntartásához, a kalcium és a foszfor normál felszívódásához, az immunrendszer normál működéséhez. Hozzájárul a gyerekek immunrendszerének megfelelő működéséhez.

A C-vitamin hozzájárul a normál kollagénképződéshez, ezáltal a csontozat, a fogak és a porcok normál állapotának és működésének fenntartásához. Hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez.

Az A-vitamin hozzájárul a normál látás fenntartásához, az immunrendszer megfelelő működéséhez.

Az E-vitamin hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

3 735 Ft

Glukozamin, kondroitin és MSM kombinációja magnéziummal, kollagénnel és csalán kivonattal


Gondosan kifejlesztett készítmény az ízületek egészsége számára kedvező, tengeri eredetű természetes hatóanyagokkal.
Glukozamin, kondroitin-szulfát és MSM (Metil-szulfonil-metán) kombinációja kiegészítve magnéziummal, kollagénnel és csalán kivonattal.
A csalán kivonat hozzájárul az ízületek normál működésének fenntartásához. A magnézium szükséges a csontok normál szerkezete, illetve a megfelelő izomműködés fenntartásához. A kollagén az ízületek felépítésében is részt vevő rugalmas anyag.

 

 

3 245 Ft

Ajánlott menedzsereknek, és szellemi munkát végzőknek, akik sok időt töltenek zárt térben (irodában), és kevés testmozgást végeznek. 

A készítmény szerves szelén, kalcium, magnézium és cink vegyületek kombinációja, kiegészítve tablettánként 20 mg Q10 koenzimmel, így biztosítva a megfelelő energiát és a szervezetben való hatékony hasznosulást.

 Szelén a haj, és a köröm, cink a haj, a bőr és a köröm állapotának támogatásához, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, az immunrendszer normál működéséhez.

Cinkkel a normál szellemi működés fenntartásához.

Szerves magnézium-laktáttal (531 mg/tabletta), mely biztosítja a szervezetben való kedvező hasznosulást ? az idegrendszer támogatásához, a megfelelő pszichológiai funkció fenntartásához, a fáradtság csökkentéséhez.

A magnézium mellett kalciummal az izomműködés, a csontok és a fogak normál állapotának fenntartásához.

 

 

3 115 Ft

Dr.Theiss Beinwell Fájdalom Elleni Gél 100 ml

Akut izom- és ízületi fájdalmak kezelésének támogatására.

Árnika-kivonattal, valamint törpefenyő-, rozmaring- és zsálya-olajjal.

Hűsítő gél akut izom- és ízületi fájdalmak kezelésének külsőleges támogatására, különösen zúzódások, húzódások, ficamok és túlzott igénybevétel esetén.

Orvostechnikai eszköz, mely egyben gyógyászati segédeszköznek is minősül.

2 375 Ft

Dr.Chen Izület Gond Nélkül Kapszula 60 db

Az ízületek mozgékonyságáért, a porcok egészségéért.

Ördögcsáklya-kivonatot, gyógynövényeket, kollagént és C-vitamin tartalmazó étrend-kiegészítő.

Az ördökcsáklya-kivonat támogatja az ízületek rugalmasságát, mozgékonyságát. A II. típusú kollagén strukturális fehérje, a porcok alkotója. A C-vitamin hozzájárul a megfelelő kollagénképződéshez, ezen keresztül a porcok egészséges működéséhez.

3 265 Ft

ESI® NO-DOL® Micellás kurkuma kivonat - 185-ször magasabb biohasznosulással a kurkuma porral szemben

Egy új technológiai vívmányról számolhatunk be ismét, hiszen ez a liquid kurkuma kapszula 185x magasabb biohasznosulásra képes a természetben előforduló, kurkuma porral szemben!

Micellás kurkuma technológia

Mint tudjuk a kurkuma fő hatóanyaga a kurkumin. Ez a hatóanyag zsírban oldódó, és rossz a felszívódása a belekben, így minden bevitt adagból csak egy kis része jut be a véráramba. Az ESI® kutatói ezt szerették volna javítani, és ez igen csak jól sikerült, hiszen 185x-ös felszívódást értek el. Ez a folyékony micellás kurkuma oldat kiemelkedő oldhatóság, biohasznosulás és felszívódási sebességet illetően is!

A NO-DOL®Kurkuma folyékony micellás oldat kisebb, mint 30 nm-es átmérőjű részecskékből áll, pedig még a liposzómákból álló emulziók is (mely általában kurkuma + szója lecitin) általában 100-1000 nm nagyságúak. A kisebb részecskék könnyebben és gyorsabban szívódnak fel a belekben!


1,1 óra alatt éri el a maximális koncentráltságot a plazmában, mely a természetben előforduló kurkuma esetén 7,5 óra. A vérplazmában 24 órán át jelen van, hatása folyamatos.

Micellás kurkuma kivonat jellemzők:

  • gyulladáscsökkentő és gyulladásgátló tulajdonság
  • erőteljes antioxidáns képesség
  • hozzájárulhat az ízületi gyulladás, porckopás és menstruációs
  • fájdalmak enyhítéséhez
  • támogatja a csontok egészségét
  • csökkentheti a szív-és érrendszeri megbetegedések kockázatát
  • segíti az emésztési folyamatokat, támogatja a máj egészségét
  • Nem tartalmaz allergéneket, és vegán termék.


Tejszármazék, glutén, laktóz, hozzáadott cukor, hozzáadott tartósítószer, mesterséges ízfokozó, és GMO MENTES kivonat.

A kapszulatok is natur, növényi rostból áll, melyet tápióka fermentálásával állítanak elő, így teljesen természetes és növényi eredetű. Nem tartalmaz mesterséges színezéket és könnyen emészthető.

10 535 Ft

A kollagén egy óriásfehérje, ami nagy mennyiségben található meg bőrünkben, csontunkban és porcainkban. Az állati bőr, csont és porc elfogyasztásával (pl csontleves, kocsonya, stb) hozzá is juthatunk sok kollagénhez, azonban ez nagyon nehezen emészthető. A kollagén az emésztés során kisebb alkotóira, peptidekre, majd egy része utána aminosavakra bomlik, így jut a véráramba, hogy aztán a bőrben és ízületekben kifejthesse hatását.

Termékünkben a kollagén már eleve peptidek formájában van jelen, azaz elő van emésztve, hidrolizálva van. Így a felszívódása már jó és az emésztésünket sem terheli. Ez az emésztést már alig igénylő kollagén peptid (hidrolizált marhakollagén) segíti a bőr fiatalos rugalmasságának megőrzését és az ízületek megfelelő működésétét, hajlékonyságát.

A bőrre és ízületekre kifejtett hatás csak kollagén peptidek fogyasztásával kapcsolatosan igazolt, nem előemésztett (táplálkozásból fogyasztott) kollagén esetében nem. (Fontos megjegyezni azonban a gyomor- és bélnyálkahártyára a táplálékból származó, nem előemésztett kollagén a jó hatású egyes szakemberek szerint).

E kollagénünk jótékony hatásai, fogyasztásának élettani előnyei nem különböznek a sertéskollagénünkéitől. Fontos azonban kiemelnünk, hogy marhakollagén-alapanyagunk kizárólag legelőn tartott, füvet legelő szarvasmarháktól, kíméletes állattartásból származik.

 



 

6 915 Ft

A kollagén egy óriásfehérje, ami nagy mennyiségben található meg bőrünkben, csontunkban és porcainkban. Az állati bőr, csont és porc elfogyasztásával (pl csontleves, kocsonya, stb) hozzá is juthatunk sok kollagénhez, azonban ez nagyon nehezen emészthető. A kollagén az emésztés során kisebb alkotóira, peptidekre, majd egy része utána aminosavakra bomlik, így jut a véráramba, hogy aztán a bőrben és ízületekben kifejthesse hatását.

Termékünkben a kollagén már eleve peptidek formájában van jelen, azaz elő van emésztve, hidrolizálva van. Így a felszívódása már jó és az emésztésünket sem terheli. Ez az emésztést már alig igénylő kollagén peptid (hidrolizált marhakollagén) segíti a bőr fiatalos rugalmasságának megőrzését és az ízületek megfelelő működésétét, hajlékonyságát.

A bőrre és ízületekre kifejtett hatás csak kollagén peptidek fogyasztásával kapcsolatosan igazolt, nem előemésztett (táplálkozásból fogyasztott) kollagén esetében nem. (Fontos megjegyezni azonban a gyomor- és bélnyálkahártyára a táplálékból származó, nem előemésztett kollagén a jó hatású egyes szakemberek szerint).

E kollagénünk jótékony hatásai, fogyasztásának élettani előnyei nem különböznek a sertéskollagénünkéitől. Fontos azonban kiemelnünk, hogy marhakollagén-alapanyagunk kizárólag legelőn tartott, füvet legelő szarvasmarháktól, kíméletes állattartásból származik.

 



 

6 555 Ft
 
Nézet:
Sorrend: