Kagyló ízületi problémák ellen

Mi a glükozamin szerepe?

Segíti a súrlódásnak kitett ízületi szövetek működését és a porcszövetek újraképződését. A működő szövetek sejtjei nem tapadnak szorosan egymáshoz, köztük sejt közötti tér található, melyet támasztószövet tölt ki. A támasztószöveteknek két fő alkotója van: a rugalmas (elasztikus) rostok és a glükozamin.

 

 

4 735 Ft

A korall kalcium a 21. század tápanyaga.

Az okinawai korallszigetekről származó, teljesen természetes kalcium, magnézium és nyomelemforrás.

Egy nagyon nagyon jó kálcium forrás, gyerekeknek felnőtteknek az egészséges csontokért.

14 950 Ft

Az antioxidánsok támogatják az immunrendszert, segítik az ízületek egészségének a megőrzését, jótékony hatással vannak a koleszterin szintre, a keringésre és segítik a bőr egészségének megőrzését.

A royal green astaxanthin antioxidáns nem tartalmaz semmilyen vegyszert, tartósítószert, mesterséges ízesítőt és ízfokozót.

 

 

11 545 Ft

Fontos szerepet játszik a csontozat és a fogazat normál szerkezetének kialakításában és megőrzésében.

  • elengedhetetlen a kálcium felszívódásához és a csontokba való beépüléséhez.
  • részt vesz a megfelelő izomfejlődésben és -működésben
  • szükséges az immunrendszer megfelelő működéséhez.



2 225 Ft

A Zöldvér green mix 18 zöld növényi keverék c-vitaminnal msm por hatásai lassítja az öregedési folyamatokat, lúgosító hatású, támogatja az immunrendszer normális működését, intenzív sportolás után segíti az izomtónusokat karban tartani, illetve növelni.

A terhes kismamáknak ajánlott, hogy az édesanya testében minden olyan anyag rendelkezésre álljon, ami egy egészséges gyerek megszüléséhez szükséges.

A C-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, a normál pszichológiai funkció fenntartásához, az idegrendszer normál működéséhez.

A C-vitamin fokozza a vas felszívódását, hozzájárul a megfelelő kollagén képződéshez és ezen keresztül az erek, a bőr, a fogak, a fogíny, a porcok és a csontok normál állapotának fenntartásához.

6 395 Ft

Hatóanyaga, a kurkumin, segíti a szervezetet a gyulladásos folyamatok leküzdésében, szerepet játszhat az ízületek védelmében.

4 505 Ft

A Kalcium szükséges a normál csontozat és fogazat fenntartásához, a normál izomműködéshez és ingerületátvitelhez.

A spirulina és a chlorella algák fogyasztása növeli a szervezet vitalitását, támogatja az immunrendszer működését. A zöldkagyló héj hatóanyaga a glükozamin, mely a porcok építőanyaga.


A tabletták adalék-kötőanyag nélkül, túlnyomásos sajtolással készülnek.

4 385 Ft