Szellemi frissesség megőrzése

Nézet:
Sorrend:

A magnézium és a B6-vitamin hozzájárulnak az idegrendszer kiegyensúlyozott működéséhez, a normál pszichológiai funkció fenntartásához, a fáradtság csökkentéséhez.

A magnézium szükséges a csontok és fogak szerkezetének fenntartásához, a normál izomműködéshez. Részt vesz a szervezet energiatermelő folyamataiban, a fehérjeszintézisben, illetve a sejtosztódási folyamatokban. Kedvező biológiai hasznosulású magnézium-laktáttal.

A B6-vitamin az idegrendszerre gyakorolt hatása mellett részt vesz a vörösvérsejt képződésben, hozzájárul az immunrendszer megfelelő működéséhez, szerepet játszik a fehérje anyagcserében.

A macskagyökér (Valeriana officinalis) hozzájárul a feszített életstílus okozta stressz legyőzéséhez, a normál érzelmi egyensúly fenntartásához, a pihentető és egészséges alváshoz.

A ginkgo flavonoidok támogatják a vérkeringést, ezáltal a sejtek oxigénnel és tápanyaggal való ellátását. Hozzájárul az időskori agyműködés megfelelő szinten tartásához.

 

 

2 090 Ft

Magnézium B6-vitamin Forte tabletta, az idegrendszer és az izmok kiegyensúlyozott működéséhez - étrend-kiegészítő

 

Jellemzők (fő hatóanyagok): magnézium, B6-vitamin

 

A készítmény 1000 mg kedvező biológiai hasznosulású magnézuim-laktátot tartalmaz. A B6-vitaminnal együtt támogatják az idegrendszer kiegyensúlyozott működését, hogy könnyebben vegyük az akadályokat, melyekkel felpörgetett, rohanó életvitelünk miatt a mindennapokban találkozunk.


A magnézium és a B6-vitamin egyaránt hozzájárulnak az idegrendszer kiegyensúlyozott működéséhez, a normál pszichológiai funkció fenntartásához, a fáradtság csökkentéséhez.


A magnézium szükséges a csontok és fogak szerkezetének fenntartásához, a normál izomműködéshez, részt vesz a szervezet energiatermelő folyamataiban, a fehérjeszintézisben, illetve a sejtosztódási folyamatokban.
A B6-vitamin az idegrendszerre gyakorolt hatása mellett részt vesz a vörösvérsejt-képződés folyamataiban, hozzájárul az immunrendszer megfelelő működéséhez.

1 705 Ft

100 mg aktív Q10 kapszulánként, hatékony felszívódás


Nagy mennyiségű, kapszulánként 100 mg aktív koenzim Q10-et ? a szervezet számára közvetlenül hasznosítható forma (ubiquinol QH), mely így hatékonyabban fejti ki hatását ? és halolajat tartalmazó készítmény.

A Q10 koenzim elektron hordozóként játszik szerepet az ATP termelésben (az ATP a sejtek központi energiaforrása). Rendszeres bevitele ajánlható fokozott fizikai és szellemi igénybevétel esetén is.

Az E-vitamin védi a sejteket és a szöveteket a káros szabad gyökökkel szemben

A halolajban található többszörösen telítetlen zsírsavak (EPA, DHA) hozzájárulnak a keringési rendszer (szív- és érrendszer) egészséges működéséhez.

 

 

 

4 870 Ft

Amikor a napi tevékenység fárasztó és a hazaút kaptatója meredekebb


A koenzim Q10 az ubikinonok közé tartozó zsíroldékony, vitaminszerű vegyület. Elektron hordozóként játszik szerepet az ATP termelésben (az ATP a sejtek központi energiaforrása). Rendszeres bevitele ajánlható fokozott fizikai és szellemi igénybevétel esetén is.

A halolaj többszörösen telítetlen zsírsavak forrása, melyek hozzájárulnak a keringési rendszer egészséges működéséhez. A többszörösen telítetlen zsírsavakon belül az omega-3 zsírsavak közé tartozó EPA és a DHA zsírsavak segítenek a vérnyomás és a triglicerid szint normál értékének fenntartásában.

 

 



3 310 Ft

A tenger az emberi szervezet számára hasznos és fontos nyomelemek tárháza. A hasznos anyagok az algákban felhalmozódnak, így tekinthetjük a TENGER MULTIVITAMINJÁNAK is.

Az alga nagy mennyiségű jódot tartalmaz, amely szükséges a pajzsmirigy fejlődéséhez és működéséhez, a pajzsmirigy-hormonok termelődéséhez, valamint az energiatermelő folyamatokhoz. Támogatja az idegrendszer megfelelő működését, szerepet játszik a szellemi teljesítmény fenntartásában. Aminosav-, fehérje- és vitamin-tartalma révén hozzájárul mindennapi tápanyagszükségletünk pótlásához. Rendszeres fogyasztása különösen a tengerrel nem rendelkező országokban, így Magyarországon rendkívül hasznos, hiszen hazánkban sajnos csak ritkán kerül tengeri eredetű étel az asztalokra.

 

2 605 Ft

Ajánlott menedzsereknek, és szellemi munkát végzőknek, akik sok időt töltenek zárt térben (irodában), és kevés testmozgást végeznek. 

A készítmény szerves szelén, kalcium, magnézium és cink vegyületek kombinációja, kiegészítve tablettánként 20 mg Q10 koenzimmel, így biztosítva a megfelelő energiát és a szervezetben való hatékony hasznosulást.

 Szelén a haj, és a köröm, cink a haj, a bőr és a köröm állapotának támogatásához, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, az immunrendszer normál működéséhez.

Cinkkel a normál szellemi működés fenntartásához.

Szerves magnézium-laktáttal (531 mg/tabletta), mely biztosítja a szervezetben való kedvező hasznosulást ? az idegrendszer támogatásához, a megfelelő pszichológiai funkció fenntartásához, a fáradtság csökkentéséhez.

A magnézium mellett kalciummal az izomműködés, a csontok és a fogak normál állapotának fenntartásához.

 

 

3 115 Ft

A szív és a keringési rendszer egészségének megőrzéséhez

A galagonya gyümölcs kivonat támogatja a szív és a keringési rendszer egészségének fenntartását. A rózsagyökér tibeti gyógynövény, hozzájárul a keringési rendszer normális működéséhez, a sejtek oxigénnel és tápanyaggal való ellátásához, a megfelelő szellemi és fizikai erőnlét fenntartásához, valamint antioxidánsként védi a sejteket a káros oxidatív folyamatokkal szemben. A fokhagyma fogyasztása kedvező hatást gyakorol a keringési rendszerre. Előnyösen befolyásolhatja a vérzsír, az összkoleszterin szintet. Hozzájárulhat a légúti rendszer egészségének fenntartásához, illetve a bélcsatorna mikrobiológiai egyensúlyának támogatásához. A szelén antioxidánsként segíti az immunrendszer egészséges működését.

 

 

2 350 Ft

Dr. Steinberger Energie Plus 450 ml

Dr.Steinberger Energie Plus Étrend-kiegészítő B12-vitaminnal és aminosavakkal (450ml) 

A Dr.Steinberger Energie Plus magas dózisban tartalmaz B12-vitamint, amely elengedhetetlen a megfelelő fizikai és szellemi teljesítőképesség eléréséhez, de kiemelkedően jó energiaforrás terhesség, szoptatás, erős fizikai leterheltség, komoly stressz vagy betegség esetén is. A B12 vitamin érdekessége, hogy növényi eredetű élelmiszereinkben nem található meg, így a vegán vagy vegetáriánus étkezést folytatóknak fokozottan kell figyelniük a pótlására. Az étrend-kiegészítő emellett fontos, a fehérjék építéséért felelős aminosavakat, glutamint és szerint is tartalmaz. 

Ajánlott fogyasztás: Naponta 2x20ml=40 ml (napi adag)

Az ajánlott fogyasztási mennyiség egyénenként változó lehet, az adott személy állapota függvényében.

4 520 Ft

ErbaVita - LietoSON - alkoholmentes Relax csepp. Feszültség, idegesség, szorongás, pihentető mély alvás

100%-ban természetes

Kihasználja az ősidők óta jól ismert gyógynövények szinergikus hatásait.
A termék golgotavirág, galagonya, citromfű, macskagyökér és hársfavirág kivonatait tartalmazza B6-vitaminnal kombinálva.


A B6-vitamin hozzájárul: 

  • a fáradtság és kimerültség csökkentéséhez
  • az idegrendszer normál működéséhez
  • a normál pszichológiai funkció fenntartásához


Alkoholmentes tulajdonsága, a csepegtetős adagoló, a cseppek finom íze különösen praktikussá teszi a termék használatát gyermekek (2 éves kortól) és idősebbek számára is.

 

4 020 Ft

A koenzim Q10 nélkülözhetetlen szerepet játszik sejtjeink energiatermelési folyamataiban.

Életünk során szervezetünk folyamatosan termel Q10-et, de az élet előre haladtával ennek mennyisége csökken.


A Q10 részt vesz a fokozott igénybevételnek kitett izmok mint például a szívizom energia ellátásában, antioxidáns tulajdonságánál fogva védi a sejtek az oxidatív stressz ellen, mely a sejtek öregedéséért felelős.

A megfelelő Q10 ellátottság hozzájárulhat a szív egészséges működésének fenntartásához, elősegítheti a normális vérnyomás megtartását.


A készítmény fogyasztása ajánlott jelentős fizika és szellemi igénybevételkor, túlterheléskor, a szervezet fokozott energia igénye esetén, illetve idősebb korban.

 

3 650 Ft

JutaVit Szerves Cink tabletta 100 db-os terméke cink tartalmú étrend-kiegészítő készítmény.

Jól hasznosuló cink 25mg. A normál szellemi működés, a bőr és a haj normál állapotának fenntartásáért!

JutaVit Szerves Cink kizárólag szerves kötésű, jól hasznosuló cink-glükonátot tartalmaz. A cink-glükonátból származó szerves cink jobb hasznosulással rendelkezik, mint a szervetlen cink (cink-oxid) vegyületek. A cink hozzájárul a normál szellemi működés, a bőr és a haj normál állapotának fenntartásához.

Adagolás: Napi 1 tablettát folyadékkal egészben lenyelni.

Kiszerelés: 100 db tabletta

Nettó tömeg: 40 g

Figyelmeztetés:
? Kisgyermekek elől elzárva tárolandó.
? Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!
? Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!

Tárolás: Szobahőmérsékleten, közvetlen napfénytől védve, lezárt dobozában.

2 545 Ft

Natur Tanya® Szerves Szőlőmag és Ginkgo biloba. 95% OPC, 24% flavon glikozid és 6% terpén laktonra standardizált tabletta

A természetes növényi kivonatok közül a Ginkgo biloba támogatja a perifériás keringést(például az alsó végtagokon), valamint segít fenntartani a megfelelő agyműködést, különösen idősebb korban1 (az agy vérellátásnak fokozásán keresztül). Közreműködik a jó látásban és hallásban, segíti a véramlást, hozzájárul az idegrendszer egyensúlyhoz, támogatja a mentális egyensúlyt. A riboflavin (B2-vitamin) antioxidáns hatása révén, hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez2 és felel a bőr egészséges állapotának fenntartásáért3.


STANDARDIZÁLT SZŐLŐMAG KIVONAT

Szőlőmag kivonatunk a szőlő apró magjaiból készül, mely gazdagon tartalmaz oligomer proantocianidokat (OPC), amelyek a természetben előforduló flavonoid összetevők.

A készítmény formulázása során nem a szőlőmag porított őrleményét, hanem annak magas hatóanyagtartalomra standardizált kivonatát használjuk. A Szerves Szőlőmag (Vitis Vinifera L.) kivonat, ami minden tablettában garantáltan (standardizált) 95% proantocianid (OPC) tartalommal bír.


STANDARDIZÁLT GINKGO BILOBA KIVONAT

A Ginkgo - vagy népies nevén Páfrányfenyő - az egyik leghosszabb életű növény, 1000 évnél idősebb példányok is ismeretesek. Mintegy 200 millió évvel ezelőtt a földtörténeti őskorban fejlődhetett ki. Egyesek szerint annak köszönheti a túlélést, hogy a Távol-Keleten szent faként tisztelik, és évszázadokon át kolostorok kertjében nőtt. Valószínűbb, hogy a környezeti hatásokkal és rovarokkal szembeni nagy ellenálló képességében rejlik a magyarázat.

SZERVES B2-VITAMIN
Antioxidáns hatása révén, hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez2, valamint a bőr egészséges állapotának fenntartásáért3,
a fáradtság és kifáradás csökkentéséért, az idegrendszer egészséges működéséhez a normál látás fenntartásához továbbá a vörösvérsejtek normál állapotának fenntartásáért

Kiknek és mikor ajánljuk a Szőlőmag és Ginkgo kivonatot?

  • diákoknak
  • idősebb korúaknak, 60 év felettieknek
  • aktív szellemi munkát végzőknek
  • rohanó, stresszes életvitel esetén
  • akik koncentrált növényi kivonatokkal szeretnék kiegészíteni az
  • étrendjüket
3 885 Ft

Magas C-vitamin, vas és magnézium tartalmú, vákuumszárított feketeribizli és cékla por keverék.

Készítmény egyedi technológiára épülő vákuumszárítással készül, instant por formában kerül forgalomba. A speciális vákuumszárítási eljárásnak köszönhetően megmaradnak az eredeti íz, zamat és aroma, az illat és a színanyagok, valamint a vitaminok, a makro- és mikroelemek, és a biológiailag aktív összetevők döntő többsége, koncentrált formában.

  • Termék tartósítószerek, cukor valamint szintetikus adalékanyagok, színezékek hozzáadása nélkül készül.
  • A vas részt vesz a gyermekek szellemi képességének fejlesztésében
  • A C-vitamin hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez.


Ajánlott felhasználás: 2 evőkanál (15g) port oldjon 2 dl szénsavmentes vízben. Azonnal oldódik! A dobozt használata után gondosan zárja vissza. Száraz, hűvös helyen tárolandó. A dobozban nincs csomósodásgátló adalék, ezért felbontásután a levegő nedvességtartalmát magábaszívhatja, és összeállhat a termék. Ha beleményedik célszerű öszetörni, és utána folyadékban feloldani. Ez a hatását és az élvezeti értékét nem befolyásolja. Naponta egy alkalommal fogyasztandó.

A C-vitamin az egyik legismertebb vitamin féleségünk. Jelentős antioxidáns hatással bír.
A szervezeten belül nagyon sok biokémiai, élettani folyamatban vesz részt, ezért nélkülözhetetlen.
Esszenciális vitaminok sorába tartozik, mert szervezetünk nem képes az előállítására, így mindenféleképpen külső bevitelre szorulunk belőle. Számtalan pozitív tulajdonsága közül érdemes kiemelni, hogy mind a fizikai, mind a szellemi fáradság, kifáradás ellen nyújt védelmet szervezetünknek. Különösen fontos ez a védelem a gyermekek esetében.

A vas szervezetünk számára nélkülözhetetlen, létfontosságú elem. Elsődleges szerepet játszik a vörösvértestek képződésénél, a vörösvérsejteket alkotó hemoglobin molekula felépítésében, amely a szervezetünkben az oxigén szállításáért felelős. Az optimális oxigén szint biztosítja többek között a megfelelő szellemi és fizikai teljesítményünket is. Gyermekeink szellemi, fizikai fejlődése szempontjából kiemelt jelentősége van.

A cékla egészségre gyakorolt hatása igen régóta ismert. Szakirodalmi adatok szerint szerteágazó gyógyhatását a benne található számos vitaminnak (C, B1, B2, B6), ásványi anyagnak (vas, szilícium, réz, nátrium, kálium, kalcium, magnézium, foszfor, jód, bór, mangán, lítium) köszönheti.
Magas kálium és magnézium tartalma miatt hozzájárul a test fiziológiai táplálásához, az izmok és az állóképesség növeléséhez.
A cink, a mangán és a réz elősegítik a növekedést, a fejlődést és a szaporodást, szabályozzák az anyagcserét.
A cékla a hatékony tisztítókúrák nélkülözhetetlen része. Serkenti a máj, a belek és a vese működését, fokozza a méreg- és a salakanyagok eltávolítását.
A céklát a népi gyógyászat az egyik legjobb vérképzőnek ismeri, segít a vörösvérsejtek regenerálásában és szaporodásában, serkenti a sejtnövekedést és a sejtmag újraképződését.

A cékla három ­ az emésztőrendszerünk számára is fontos ­ hatóanyagot tartalmaz:

  • Betain a máj méregtelenítő enzimeit támogatja.
  • Kolin elősegíti a májból a felesleges zsírok kiürülését. Szabályozza az emésztést, a nyirokmirigyek, a vese, a gyomor és a belek működését.
  • Betanin (a cékla színanyaga) gátolja a kórokozó baktériumok elszaporodását, valamint immunerősítő, roboráló és élénkítő hatású.


A feketeribizli hatóanyagait nyomelemek, flavonoidok, illóolajok, cseranyagok, rutin, és B-, C-, P-vitamin(rutin) alkotják. Élettani hatásai közül ismert, hogy a könnyen emészthető cukrok és a szerves savak elégésükkor lúgosítják a szervezetet, ugyanakkor elégetik az anyagcsere bomlástermékeinek egész sorát. A C- és P-vitamin a cukrokkal együtt javítja a máj, az anyagcsere, az izmok és a központi idegrendszer működését, csökkenti a stresszt. Az antocián növényi festékanyagai frissítő hatásúak, egyben anti-oxidáns hatásuk is jelentős. Vas-, mangán- és réztartalmának köszönhetően növekszik a vörösvértestek és a hemoglobin mennyisége. B-vitamin tartalma idegvédő hatású.

7 135 Ft

Magas C-vitamin és vas tartalmú, étrend kiegészítő. 

Készítmény egyedi technológiára épülő vákuumszárítással készül, instant por formában kerül forgalomba. A speciális vákuumszárítási eljárásnak köszönhetően megmaradnak az eredeti íz, zamat és aroma, az illat és a színanyagok, valamint a vitaminok, a makro- és mikroelemek, és a biológiailag aktív összetevők döntő többsége, koncentrált formában.

  • Termék tartósítószerek, cukor valamint szintetikus adalékanyagok, színezékek hozzáadása nélkül készül.
  • A vas részt vesz a gyermekek szellemi képességének fejlesztésében
  • A C-vitamin hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez.


Ajánlott felhasználás: 2 evőkanál port oldjon 2 dl szénsav mentes vízben. Naponta egy alkalommal fogyasztandó.

A C-vitamin az egyik legismertebb vitamin féleségünk. Jelentős antioxidáns hatással bír.
A szervezeten belül nagyon sok biokémiai, élettani folyamatban vesz részt, ezért nélkülözhetetlen.
Esszenciális vitaminok sorába tartozik, mert szervezetünk nem képes az előállítására, így mindenféleképpen külső bevitelre szorulunk belőle. Számtalan pozitív tulajdonsága közül érdemes kiemelni, hogy mind a fizikai, mind a szellemi fáradság, kifáradás ellen nyújt védelmet szervezetünknek. Különösen fontos ez a védelem a gyermekek esetében.

A vas szervezetünk számára nélkülözhetetlen, létfontosságú elem. Elsődleges szerepet játszik a vörösvértestek képződésénél, a vörösvérsejteket alkotó hemoglobin molekula felépítésében, amely a szervezetünkben az oxigén szállításáért felelős. Az optimális oxigén szint biztosítja többek között a megfelelő szellemi és fizikai teljesítményünket is. Gyermekeink szellemi, fizikai fejlődése szempontjából kiemelt jelentősége van.

A cékla egészségre gyakorolt hatása igen régóta ismert. Szakirodalmi adatok szerint szerteágazó gyógyhatását a benne található számos vitaminnak (C, B1, B2, B6), ásványi anyagnak (vas, szilícium, réz, nátrium, kálium, kalcium, magnézium, foszfor, jód, bór, mangán, lítium) köszönheti.
Magas kálium és magnézium tartalma miatt hozzájárul a test fiziológiai táplálásához, az izmok és az állóképesség növeléséhez.
A cink, a mangán és a réz elősegítik a növekedést, a fejlődést és a szaporodást, szabályozzák az anyagcserét.
A cékla a hatékony tisztítókúrák nélkülözhetetlen része. Serkenti a máj, a belek és a vese működését, fokozza a méreg- és a salakanyagok eltávolítását.
A céklát a népi gyógyászat az egyik legjobb vérképzőnek ismeri, segít a vörösvérsejtek regenerálásában és szaporodásában, serkenti a sejtnövekedést és a sejtmag újraképződését.

A cékla három ­ az emésztőrendszerünk számára is fontos ­ hatóanyagot tartalmaz:

  • Betain a máj méregtelenítő enzimeit támogatja.
  • Kolin elősegíti a májból a felesleges zsírok kiürülését. Szabályozza az emésztést, a nyirokmirigyek, a vese, a gyomor és a belek működését.
  • Betanin (a cékla színanyaga) gátolja a kórokozó baktériumok elszaporodását, valamint immunerősítő, roboráló és élénkítő hatású.


A feketeribizli hatóanyagait nyomelemek, flavonoidok, illóolajok, cseranyagok, rutin, és B-, C-, P-vitamin(rutin) alkotják. Élettani hatásai közül ismert, hogy a könnyen emészthető cukrok és a szerves savak elégésükkor lúgosítják a szervezetet, ugyanakkor elégetik az anyagcsere bomlástermékeinek egész sorát. A C- és P-vitamin a cukrokkal együtt javítja a máj, az anyagcsere, az izmok és a központi idegrendszer működését, csökkenti a stresszt. Az antocián növényi festékanyagai frissítő hatásúak, egyben anti-oxidáns hatásuk is jelentős. Vas-, mangán- és réztartalmának köszönhetően növekszik a vörösvértestek és a hemoglobin mennyisége. B-vitamin tartalma idegvédő hatású.

7 135 Ft

A búzafű a frissen kihajtott, csak a sziklevelet tartalmazó búza. A búzafű fogyasztásával természetes forrásból egészíthető ki a vitamin- és ásványi anyag szükséglet. A búzafű táplálkozás-élettani szempontból jelentős vitaminokat (C-, E-, F-, K- és B-­vitaminok), ásványi anya­gokat, nyomelemeket, aminosavakat és enzimeket tar­talmaz.

Segít az emésztésben és a belső szervek működésében. Megsemmisíti a kórokozó baktériumokat és segít visszaállítani a hasznos baktériumok egyensúlyát a belekben, amely folyamat lényeges az egészséges immunrendszer fenntartása érdekében.

A búzafű magas klorofill-tartalma miatt vérünket oxigénnel dúsítja, a sejtek oxigénellátása javul, így a gyulladások megszüntetésében komoly szerepe van.

 

 

 

3 335 Ft
Nézet:
Sorrend: