Norvégia hideg, tiszta vizeiben élő lazacokból kivont halolaj, omega-3 forrásként kiválóan használható.

Alkalmazható akár ételeink ízesítésére, halételekhez, salátákhoz, de fogyaszthatjuk közvetlenül: egy teáskanálnyit a nyelv alá véve, majd vizet kortyolva még a jellegzetes, erős hal íz sem érződik.


Származás: Norvégia

 

3 685 Ft

A szív megfelelő működéséhez


Többszörösen telítetlen omega 3-6-9 zsírsavak kedvező arányban halolajból és növényi olajokból (lenmag és borágó) a szívműködés támogatásához.
Halolaj, borágó olaj és lenmagolaj kombinációját tartalmazó készítmény E-vitaminnal. A többszörösen telítetlen omega zsírsavak (EPA, DHA) fogyasztása hozzájárul a szív megfelelő működéséhez. Az E-vitamin természetes antioxidáns, hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

 

 

2 690 Ft

A szív megfelelő működéséhez mélytengeri halolajjal

A mélytengeri halolajban található többszörösen telítetlen omega-3 zsírsavak (EPA és DHA) fogyasztása hozzájárul a szív megfelelő működéséhez.

2 455 Ft

Magas hatóanyag tartalommal rendelkező készítmény, mely kapszulánként 1200 mg mélytengeri halolajat tartalmaz.

A többszörösen telítetlen zsírsavak (EPA, DHA omega-3 zsírsavak) hozzájárulnak a keringési rendszer (szív- és érrendszer) egészséges működéséhez, a normál vérnyomás és triglicerid szint fenntartásához.

Az E-vitamin természetes, zsírban oldódó antioxidáns tulajdonságú vitamin. Védi a sejteket és a szöveteket a káros szabad gyökökkel szemben, melyek roncsolják a sejtfal szerkezetét, illetve a sejtek alkotórészeit, valamint felelősek az oxidációs eredetű öregedési folyamatokért.

 

 

3 095 Ft

Prosztata egészségének megőrzéséért

Ez a modern tudományos eredmények alapján, a prosztata egészsége számára hasznos 6-féle hatóanyaggal összeállított készítmény a hagyományos Prostayol kapszula továbbfejlesztett változata tökmagolajjal, kisvirágú füzikével, törpepálma-kivonattal és paradicsomból kivont likopinnal a prosztata védelméért, nagy csalán gyökerével az alsó húgyutak erősítéséért, és háromszoros mennyiségű halolajjal a hatóanyagok jobb felszívódásáért.

A tökmagolaj és a törpepálma-gyümölcs segíti a prosztata egészséges működésének fenntartását. A halolaj kedvező arányban tartalmaz többszörösen telítetlen, úgynevezett omega-3 zsírsavakat (EPA, DHA), amelyek hozzájárulhatnak a prosztata körül elhelyezkedő szervek keringésének egészségéhez. A hatóanyagok optimális felszívódásához szükséges a megfelelő keringés. A fent említetteken kívül a nagy csalán gyökere erősíti a vese meridiánját és hozzájárulhat a prosztatagondok megelőzéséhez és enyhítéséhez. 

3 670 Ft

100 mg aktív Q10 kapszulánként, hatékony felszívódás


Nagy mennyiségű, kapszulánként 100 mg aktív koenzim Q10-et ? a szervezet számára közvetlenül hasznosítható forma (ubiquinol QH), mely így hatékonyabban fejti ki hatását ? és halolajat tartalmazó készítmény.

A Q10 koenzim elektron hordozóként játszik szerepet az ATP termelésben (az ATP a sejtek központi energiaforrása). Rendszeres bevitele ajánlható fokozott fizikai és szellemi igénybevétel esetén is.

Az E-vitamin védi a sejteket és a szöveteket a káros szabad gyökökkel szemben

A halolajban található többszörösen telítetlen zsírsavak (EPA, DHA) hozzájárulnak a keringési rendszer (szív- és érrendszer) egészséges működéséhez.

 

 

 

4 870 Ft

Amikor a napi tevékenység fárasztó és a hazaút kaptatója meredekebb


A koenzim Q10 az ubikinonok közé tartozó zsíroldékony, vitaminszerű vegyület. Elektron hordozóként játszik szerepet az ATP termelésben (az ATP a sejtek központi energiaforrása). Rendszeres bevitele ajánlható fokozott fizikai és szellemi igénybevétel esetén is.

A halolaj többszörösen telítetlen zsírsavak forrása, melyek hozzájárulnak a keringési rendszer egészséges működéséhez. A többszörösen telítetlen zsírsavakon belül az omega-3 zsírsavak közé tartozó EPA és a DHA zsírsavak segítenek a vérnyomás és a triglicerid szint normál értékének fenntartásában.

 

 



3 310 Ft

Visiona mester kapszula


A fekete áfonyában található antioxidáns antocianinek segíthetik a szem kollagén tartalmának egészséges szinten tartását és hozzájárulnak a retina normál működéséhez. A C- és E-vitamin, antioxidánsként támogatják a sejtek oxidatív stresszel szembeni védekezését. A béta-karotin az A-vitamin előanyaga, mely vitamin fontos szerepet játszik az egészséges látás megőrzésében. A lutein, a zeaxantin és a rutin a szem felépítésében is résztvevő flavonoidok. A halolaj oldódási közeget biztosít a zsírban oldódó vitaminok számára, valamint kedvező hatását gyakorol a keringési rendszerre, ezáltal a hatóanyagok felszívódására. A halolajban található DHA (omega-3 zsírsav) hozzájárul a normál látás fenntartásához. 

 

3 845 Ft

Nagy mennyiségben tartalmaz többszörösen telítetlen eikozapentaénsav (EPA), és dokozahexaénsav (DHA) zsírsavakat. Az EPA és a DHA zsírsavak hozzájárulnak a szív megfelelő működéséhez, napi 250mg EPA és DHA bevitele esetén.

TÁROLÁS: szobahőmérsékleten, gyermekek elől elzárva!

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT: napi 1 kapszula, főétkezések előtt bőséges folyadékkal, szétrágás nélkül nyelje le.

3 160 Ft

Eskimo-3 omega-3 EPA és DHA tartalmú tengeri halolaj.

Gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény, melynek hatását szakirodalmi adatok igazolják.

Felnőtteknek (14 éves kortól adható)

Milyen esetekben ajánlott az Eskimo-3 halolaj szedése?

Szívritmuszavar, szívinfarktus megelőzésére, szív és érrendszeri megbetegedések, az újbóli szívinfarktus rizikójának csökkentésére, vérrögképződés, érelmeszesedés, magas vérnyomás kiegészítő kezelésére.

Bőrbetegségek (pl.ekcéma, pszoriázis, hajhullás stb.) enyhébb formáinak megelőzésére és kiegészítő kezelésére.

Izületi gyulladások kiegészítő kezelésére.

Az Eskimo-3 az egyetlen halolaj készítmény a piacon, amelyik több mint 6 hónapig nem avasodik meg!

7 065 Ft

Nem átalakított, természetes formában tartalmazza az ember számára megfelelő EPA és DHA nevű ?3 zsírsavakat és 4 féle tokoferolt (E-vitamin) is, hogy a lehető legstabilabb legyen. Enyhe hal íze van csak, amit szinte teljesen elfed a citromolaj, így nem kell többé tucatnyi kapszulát lenyelnünk. 1 evőkanálnyi kb. 15 db halolaj-kapszulának felel meg!

Halolajat és természetes tokoferolokat tartalmazó étrend-kiegészítő. Tiszta és stabil, teljes spektrumú ?3-zsírsav forrás. Összhangban a természettel.

A termék jól hasznosuló, természetes formájában (és nem a mesterségesen átalakított etil-észterek formájában) tartalmazza az ?3-zsírsavak teljes spektrumát, méghozzá koncentráltan, természetes tokoferolokkal (E-vitamin) együtt. Mindent úgy, ahogyan azok teljes értékű táplálékainkban is vannak.

Magas természetes tokoferol-tartalmának és a (kámformentes) rozmaring-kivonatnak köszönhetően a termék igazán stabil, így biztonsággal alkalmazható nagy dózisú EPA és DHA bevitel megvalósítására is. Az íze is kellemesen enyhe, köszönhetően a stabilitásának, a hozzáadott természetes citromolajnak és a minőségi halolajnak.

 

8 225 Ft

JutaVit Csukamájolaj 1200 mg, tőkehalmájolajat (?csukamájolajat?), Omega-3 zsírsavakat, A- é D-vitaminokat tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény.

A termék minden kapszulája 1200 mg Omega 3-ban, EPA-ban, DHA-ban gazdag csukamájolajat (tőkehalmájolajat) és A- és D-vitamint tartalmaz Az Eikozapentaénsav (EPA) és Dokozahexaénsav (DHA) hozzájárul a szív megfelelő működéséhez. A kedvező hatás 250 mg EPA és DHA napi bevitelével érhető el. A dokozahexaénsav (DHA) hozzájárul a normál agyműködés és a normál látás fenntartásához. A kedvező hatás 250 mg dokozahexaénsav (DHA) napi bevitelével érhető el. Az A-vitaminhozzájárul a normál látás fenntartásához. A D-vitamin hozzájárul az egészséges csontozat fenntartásához. Az A- és D-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez.

2 940 Ft

JutaVit MEGA halolaj Omega-3 extra magas hatóanyag tartalmú (EPA 400 mg DHA 200 mg) halolajat tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény. A megfelelő szív- és agyműködés, valamint a normál látás fenntartásáért.

A kapszula alapanyagául szolgáló szardella (anchovy) halat, a Dél Csendes-Óceán tiszta és ipari területektől távoli területein halásszák. Az új generációs feldolgozó üzem közvetlenül a halászterületek közelében található, ezáltal a halolaj rendkívül rövid idő alatt feldolgozásra kerül és zárt tartályokban jut el a JuvaPharma Kft. korszerű üzemébe, ahol megtörténik a halolaj kapszula gyártása.

A termék minden kapszulája 1000 mg halolajat tartalmaz, amelyben nagy mennyiségű, 700 mg Omega-3 zsírsavak, 400 mg EPA és 200 mg DHA található. Az Eikozapentaénsav (EPA) és Dokozahexaénsav (DHA) hozzájárul a szív megfelelő működéséhez. A kedvező hatás 250 mg EPA és DHA napi bevitelével érhető el. A dokozahexaénsav (DHA) hozzájárul a normál agyműködés és a normál látás fenntartásához. A kedvező hatás 250 mg dokozahexaénsav (DHA) napi bevitelével érhető el.

Adagolás: Napi 1 vagy 2 kapszulát folyadékkal egészben lenyelni.

Kiszerelés: 100 db lágykapszula

Nettó tömeg: 147,91 g

6 725 Ft

A JutaVit Norvég Lazacolaj 1200mg Omega-3 lazacolaj tartalmú 100 db-os étrend-kiegészítő készítmény.

A termék minden kapszulája 1200 mg norvég lazacolajat tartalmaz, ami egy tiszta omega-3 EPA, DHA, DPA forrás. Az Eikozapentaénsav (EPA) és Dokozahexaénsav (DHA) zsírsavak hozzájárulnak a szív megfelelő működéséhez. A kedvező hatás 250mg EPA és DHA napi bevitelével érhető el.
A DHA hozzájárul a normális agyműködés és látás fenntartásához. A kedvező hatás 250mg dokoza-hexaénsav (DHA) napi bevitelével érhető el.

Adagolás: Napi 1-2 kapszulát folyadékkal egészben lenyelni.

Figyelmeztetés:

  • ?Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és egészséges életmódot!
  • ?Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!
  • ?Kisgyermekek elől elzárva tárolandó!

Tárolás: Szobahőmérsékleten, közvetlen napfénytől védve, lezárt dobozában.

3 460 Ft

A JutaVit Omega-3 pro mélytengeri halolaj kapszula nagy mennyiségben tartalmaz többszörösen telítetlen EPA és DHA zsírsavakat.


Az omega-3 zsírsavak hozzájárulnak a keringési rendszer egészséges működéséhez és kedvezően befolyásolják/csökkentik a koleszterinszintet.

 

 

3 650 Ft

JutaVit Omega-3 Kid narancsízű lágykapszula halolajat (Omega-3, DHA, EPA), E- és D3-vitamint tartalmazó étrend-kiegészítő édesítőszerrel.

A kapszula alapanyagául szolgáló szardella (anchovy) halat, a Dél Csendes-Óceán tiszta és ipari területektől távoli területein halásszák. Az új generációs feldolgozó üzem közvetlenül a halászterületek közelében található, ezáltal a halolaj rendkívül rövid ido alatt feldolgozásra kerül, és zárt tartályokban jut el a JuvaPharma Kft. korszerű üzemébe, ahol megtörténik a halolaj kapszula gyártása. A termékben lévő halolaj természetes (TG) formában tartalmazza az omega-3 zsírsavakat. A DHA hozzájárul a normál agyműködés, és a normál látás fenntartásához. A kedvező hatás 250 mg DHA napi bevitelével érhető el. A gyermekek csontjainak megfelelő növekedéséhez és fejlődéséhez szükség van D-vitaminra.

 

1 960 Ft

A magas EPA (530 mg/kapszula) és DHA (160 mg/kapszula) tartalmának köszönhetően hozzájárulhat a vér normál triglicerin-szintjének megtartásához.

A hozzáadott narancs aroma segíti elnyomni a lehetséges hal ízt. Higyanyszűrt.



10 370 Ft