Étrendkiegészítő

Nézet:
Sorrend:

A szelén egy létfontosságú nyomelem, számos szelén fontos a pajzsmirigy megfelelő működéséhez, olyan biológiai folyamatokat támogat, melyek különböző életfolyamatok fenntartásához fontosak, mint például a normális immunrendszer, a pajzsmirigy megfelelő működése, az egészséges spermiumképződés, sejtvédelem, egészséges haj és körmök. A szelén az étrend-kiegészítőkben lehet szerves és szervetlen kötésben is. A szerves kötésű szelén sokkal könnyebben szívódik fel és épül be a különböző szelén-függő enzimekbe és szelenoproteinekbe a szervezetünkben. A szerves szelén hatékonysága nem csökken, ha más vitaminokkal együtt alkalmazzák, ellentétben a szervetlen szelénnel.

TÁROLÁS: szobahőmérsékleten, gyermekek elől elzárva!

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT: napi 1 tabletta, főétkezések előtt bőséges folyadékkal, szétrágás nélkül nyelje le.

3 140 Ft

Dr.herz szerves vas komplex+c-vitamin+szerves cink+folát kapszula 60 db

Kiváló minőségű, jól hasznosuló szerves kötésű vasat (vas-fumarát), folsavat, C-vitamint, cinket tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény. A vas hozzájárulhat a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokhoz, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, a normál vörösvérsejt- és hemoglobin-képződéshez. Jótékony hatással lehet az immunrendszer működésére és a szellemi teljesítőképességre. A hozzáadott folsav hozzájárul a normál vérképzéshez és a normál pszichológiai funkció fenntartásához.

A vashiány általános tünetei:

-Gyakori pszichés jelenségek, leggyakrabban indokolatlan, tartós fáradtság, kimerültség, koncentrálóképesség csökkenése, de jellemző a fejfájás is.
-Mindezek mellé a bőr és nyálkahártyák eltérései társulhatnak, úgymint a köröm felületén megjelenő barázdák, a köröm gyakori töredezése, a bőr szárazsága, gyakran visszatérő afták a szájban, kiszáradt és kirepedt szájzug fájdalmas sebekkel, fakó, sápadt bőrszín.
-Csecsemő- kisgyermek- és tinédzserkorban a nem kielégítő vasellátottság hátráltatja a szellemi és fizikai fejlődést, továbbá az immunrendszer egészséges működését is gyengíti.

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT: Napi 1 kapszula, főétkezés előtt bőséges folyadékkal, szétrágás nélkül nyelje le.

TÁROLÁS: Szobahőmérsékleten, gyermekek elől elzárva!

2 390 Ft

Növényi kivonatai olyan hatóanyagokat tartalmaznak, amelyek gátolják a kórokozók megtapadását, így azok nem képesek bejutni, megmaradni a húgyutakban, a húgyhólyag falán és fertőzést okozni. Csillapíthatja a betegséggel járó fájdalmat, enyhíti az égető érzést, a viszketést, kiirtja a baktériumokat. Amíg a tőzegáfonya megnehezíti az E. Coli baktériumok megtelepedését a húgyút falán, addig a D-mannose olyan molekulákat tartalmaz, melyhez E.coli baktériumok szívesebben kapcsolódnak és így kiválasztódnak a vesében és vizelettel távoznak a szervezetből.

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT: Napi 1 kapszula, főétkezések előtt bőséges folyadékkal, szétrágás nélkül nyelje le.

TÁROLÁS: Szobahőmérsékleten, gyermekek elől elzárva!

3 415 Ft

Gazdaságos kiszerelésű, prémium minőségű zöldkagyló kivonatot (5:1) és Glükozaminglikánt   tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula

Az új-zélandi zöldkagyló nagy mértékben (több mint 13%) tartalmaz glükozaminóglikánt (GAG), amely az ízületek működéséhez elengedhetetlen kenőanyag egyik legfontosabb alkotóeleme. A zöldkagyló a glükózamin mellett nagy mennyiségben tartalmaz kondroitint, hialuronsavat, dermatán-szulfátot, keratán-szulfátot, melyek szintén hozzájárulnak a ízületek épüléséhez, regenerálódásához.

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT: Napi 3 kapszula, főétkezések előtt bőséges folyadékkal, szétrágás nélkül nyelje le.

TÁROLÁS: Szobahőmérsékleten, gyermekek elől elzárva!

8 450 Ft

Dr.Herz Valeriana Plusz Kapszula 60 db

Magas hatóanyag tartalmú Valeriana (macskagyökér), golgotavirág és komlótoboz kivonatot tartalmazó készítmény. A kapszula hatóanyagai hozzájárulnak az optimális idegállapothoz, ezzel az egészséges nyugodt alváshoz.

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT: Napi 1 kapszula, lefekvés előtt bőséges folyadékkal, szétrágás nélkül nyelje le.

TÁROLÁS: Szobahőmérsékleten, gyermekek elől elzárva!

2 730 Ft

Dr.herz vegan multivitamin komplex kapszula 60 db

VEGÁN komplex multivitamin készítmény értékes bioaktív, jól felszívódó vitaminokkal és ásványi anyagokkal

A megnövelt B2-, B12-vitamin és szelén tartalma révén járul hozzá a vegán igények támogatásához. A termékben található folsav mellett az A-, D-, C-, B6- és B12-vitaminok, valamint a cink, a vas és a szelén is hozzájárulnak az immunrendszer normál működéséhez.

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT: Napi 1 kapszula, főétkezések előtt bőséges folyadékkal, szétrágás nélkül nyelje le.

TÁROLÁS: Szobahőmérsékleten, gyermekek elől elzárva!

4 015 Ft

Dr.herz zöld kávé forte+c-vitamin+glükomannán kapszula 60 db

Kapszulánként 300 mg zöld kávé extraktum, 45 %-os klorogénsav tartalommal, hozzáadott C-vitaminnal, Glükömannánnal valamint szerves kötésű, jól felszívódó cinkkel és krómmal.

A zöld kávé fő hatóanyaga, a klorogénsav az étkezést követően segít lelassítani a glükóz (cukor) felszívódását, és elősegítheti, hogy a táplálkozás során bevitt felesleges mennyiségű szénhidrátok ne raktározódjanak el zsír formájában. 

A hozzáadott króm segít stabilizálni a vércukorszintet, ezért kiemelten hasznos nyomelem például cukorbetegeknek, túlsúlyosaknak, migréneseknek, magas vérnyomásban szenvedőknek.

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT: Napi 1 kapszula, főétkezés előtt bőséges folyadékkal, szétrágás nélkül nyelje le.

TÁROLÁS: Szobahőmérsékleten, gyermekek elől elzárva!

 

Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

A termék fogyasztása gyermekeknek, várandós és szoptatós kismamáknak, koffeinre érzékenyeknek, valamint magas vérnyomásban szenvedőknek, szívbetegeknek nem ajánlott!

3 575 Ft

Dr.Herz Zöldkagyló Kapszula 60 db

Az új-zélandi zöldkagyló nagy mértékben tartalmaz glükozaminóglikánt (GAG), amely az ízületek működéséhez elengedhetetlen kenőanyag egyik legfontosabb alkotóeleme.

A mozgásszervi betegségek prevenciójában és terápiájában a kagyló készítményeket az egyik legfontosabb természetes eredetű, igen hatékony és mellékhatásoktól mentes alternatívaként tartják számon a teniszkönyöktől az időskori kopáson át a gyulladásos, reumatikus panaszokig terjedő esetekben.

TÁROLÁS: Szobahőmérsékleten, gyermekek elől elzárva!

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT: Napi 3 kapszula, főétkezések előtt bőséges folyadékkal, szétrágás nélkül nyelje le.

4 785 Ft

ZÖLDKAGYLÓ KIVONATOT TARTALMAZÓ ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐ KÉSZÍTMÉNY 60DB KAPSZULA

Glükózaminoglikán jelentős mennyiségben található egyes tengeri élőlényekben, azok közül is elsősorban a kagylókban.

Tudományosan is bebizonyították, hogy az új-zélandi zöldkagyló (Perna canaliculus) szokatlanul nagy arányban (több mint 13%) tartalmaz glukozaminglikánt (GAG), amely az ízületek működéséhez elengedhetetlen kenőanyag egyik legfontosabb alkotóeleme. Továbbá vitaminok (C,E, B6, B12 és folsav), ásványi anyagok (kalcium kálium, magnézium) és fontos nyomelemek is megtalálhatóak benne.

TÁROLÁS: szobahőmérsékleten, gyermekek elől elzárva!

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT: napi 3 kapszula, főétkezések előtt bőséges folyadékkal, szétrágás nélkül nyelje le.

5 025 Ft

Dr.Herz Ashwagandha Kapszula 60 db

Az ashwagandha (más néven indiai ginzeng vagy álombogyó) egy Indiában és Délkelet-Ázsiában honos gyógynövény, aminek a gyökerét az ősi indiai gyógyászatban, az Ájurvédában több mint 4000 éve nagy becsben tartják.

A sok évezredes hagyományos felhasználás után a modern orvostudomány is felfigyelt jótékony tulajdonságaira.

Adaptogén gyógynövény, ami azt jelenti, hogy olyan fitonutrienseket tartalmaz, melyek segítik a szervezetet a fizikai vagy mentális stresszhez való alkalmazkodásban.

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT:

Napi 1 kapszula, főétkezések előtt bőséges folyadékkal, szétrágás nélkül nyelje le.

TÁROLÁS:

Szobahőmérsékleten, gyermekek elől elzárva!

3 735 Ft

Dr.Herz Atricsóka Vegán Kapszula 60 db

Az articsóka kivonata epetermelést és kiválasztást fokozó cinarin hatóanyagban gazdag. Hozzájárul az emésztéshez, a belek megfelelő működéséhez, a gyomor-bélrendszeri komfortérzethez.

A növény igen gazdag ballasztanyagokban, káliumban, foszforban, magnéziumban, vasban és B1-vitaminban. Tartalmaz fehérjét, szénhidrátot, zsírt, nátriumot és kalciumot is, valamint A-, B2-, és C-vitamint.

Az articsóka inulint tartalmaz, vagyis egy olyan poliszacharidot, ami csak lassan bomlik le a bélben és lassan szívódik fel. Ezért az articsóka segíthet az étkezések utáni hirtelen vércukorszint-ingadozás megelőzésében. Ez különösen cukorbetegek számára lehet hasznos.

A B1-vitamin (tiamin), a B2-vitamin (riboflavin), a B3-vitamin (niacin), a B5-vitamin(pantoténsav), és a B6-vitamin hozzájárulnak az idegrendszer egészséges működéséhez, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, illetve részt vesznek a normál energiatermelő anyagcserefolyamatokban. A B6-vitamin hozzájárul a hormonális aktivitás szabályozásához és az immunrendszer normál működéséhez.

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT:

Napi 1 kapszula, főétkezések előtt bőséges folyadékkal, szétrágás nélkül nyelje le.

TÁROLÁS:

Szobahőmérsékleten, gyermekek elől elzárva!

3 735 Ft

Dr.Herz Lutein Kapszula 60 db

Alkalmazása javasolt a szem egészségének megőrzéséért és a normál látás fenntartásáért. Ajánlott gyakori képernyőhasználat mellett (pl. okostelefon, tablet, számítógépes munkavégzés, televízió) vagy rossz világítási viszonyok között dolgozóknak (pl. éjszakai autóvezetés).

Miért fontos tápanyag a Lutein és zeaxantin?

A retina középső részén található sárgafolt tartalmazza a szervezetben a legmagasabb mennyiségben a luteint és a zeaxanthint.

Az emberi szervezet nem tudja luteint előállítani, ezért azt táplálkozásunkkal kell magunkhoz vennünk. Érdemes sok leveles zöldséget fogyasztani. A növényekben levő lutein jobban felszívódik ha az étkezés zsírokat is tartalmaz.

Amennyiben nem megoldható, hogy rendszeresen fogyasszon (legalább heti kétszer) lutein és zeaxantin tartalmú élelmiszereket, akkor lutein tartalmú étrend-kiegészítővel pótolhatja.

Miben található meg a lutein és zeaxantin?

Megtalálható elsősorban leveles zöldségekben, például a kelkáposztában, spenótban,brokkoliban, cukkiniben, kukoricában. A növények a luteint elsősorban a kék színű fény elnyeléséért, valamint antioxidáns tulajdonsága miatt használják.  A zeaxantin az élelmiszereink közül legnagyobb mennyiségben a kukoricában található.

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT:

Napi 1 kapszula, főétkezések előtt, bőséges folyadékkal, szétrágás nélkül nyelje le.

TÁROLÁS:

Szobahőmérsékleten, gyermekek elől elzárva!

3 950 Ft
Nézet:
Sorrend: