Dr.herz d3-vitamin 2000NE+szerves cink kapszula 60 db

Koncentrált, kapszulánkként 2000 NE bioaktív D-vitamin hozzáadott jól hasznosuló szerves cinkkel.

A D-vitamin-hiány világszerte népbetegségnek számít, a probléma a hazai népesség jelentős hányadát is érinti. A zsírban oldódó D-vitamin egy része bőrünket érő napfény hatására termelődik. Így késő ősztől kora tavaszig egészséges embereknek is szükségük lehet megelőzés céljából a D-vitamin pótlására. Felnőtteknek 1500-2000 NE, túlsúlyos embereknek ennek kétszerese az ajánlott bevitel. A szerves cink hozzájárul a bőr, a köröm, a haj normál állapotának fenntartásához.

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT: Napi 1 kapszula, főétkezések előtt bőséges folyadékkal, szétrágás nélkül nyelje le.

TÁROLÁS: Szobahőmérsékleten, gyermekek elől elzárva!

2 415 Ft

Dr.Herz D3-Vitamin 4000ne Kapszula

A D-vitamin a zsírban oldódó vitaminok családjába tartozik. Jelentős szerepe a kalcium megtartásában jól ismert. Kulcsfontosságú a csontok és izmok fejlődése, működése és egészségünk megőrzése szempontjából.

 

2 730 Ft

Dr.herz diozmin+hezperidin 500mg kapszula 60 db

Természetes komplex flavonoid kivonat az érrendszer megfelelő működéséhez, magas hatóanyag tartalmú, kiváló felszívódású Diosminnal, Hesperidinnel, Vadgesztenye és Vörös szőlőlevél kivonattal hozzáadott szerves Cinkkel.

A diozmin heszperidin bizonyítottan jól gátolja a vénák kitágulását, javítja a vénafal-tónust, csökkenti a vénás pangást. Védi a mikrokeringést a gyulladásoktól, csökkenti a hajszálerek átjárhatóságát.

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT: Napi 2 kapszula, főétkezések előtt bőséges folyadékkal, szétrágás nélkül nyelje le.

TÁROLÁS: Szobahőmérsékleten, gyermekek elől elzárva!

3 275 Ft

Az E-vitamin természetes antioxidáns. Védi a sejteket és a szöveteket a káros szabad gyökökkel szemben, melyek roncsolják a sejtfal szerkezetét, illetve a sejtek alkotórészeit, valamint felelősek az oxidációs eredetű öregedési folyamatokért.

TÁROLÁS: szobahőmérsékleten, gyermekek elől elzárva!

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT: napi 1 kapszula, főétkezések előtt bőséges folyadékkal, szétrágás nélkül nyelje le.

2 880 Ft

Dr.herz echinacea 500 mg+c-vitamin+szerves cink kapszula 60 db

Echinacea kivonatot, C-vitamint és jól hasznosuló szerves cinket tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula 60 db / 49,2 g

A C-vitamin és a cink hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, a normál pszichológiai funkció fenntartásához, az idegrendszer normál működéséhez.

Az Echinacea természetes antibiotikumot tartalmazó, fertőzésgátló és gyulladáscsökkentő gyógynövény, leggyakrabban nátha és influenza megelőzésére és kezelésére alkalmazzák.

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT: Napi 1 tabletta, főétkezések előtt bőséges folyadékkal, szétrágás nélkül nyelje le.

TÁROLÁS: Szobahőmérsékleten, gyermekek elől elzárva!

3 315 Ft

Dr.herz fekete áfonya 500mg+szerves cink kapszula 60 db

Fekete áfonya kivonatot és jól hasznosuló szerves cinket tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula 60 db / 49,2 g

Komplex készítmény értékes fekete áfonyával és jól hasznosuló szerves cinkkel a szem egészségének megőrzéséért

Az áfonya antioxidáns antocianozidjai segítenek fenntartani a megfelelő retina funkciókat. A cink hozzájárul a normál látás fenntartásához, valamint az immunrendszer normál működéséhez és a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT: Napi 1 kapszula, főétkezések előtt bőséges folyadékkal, szétrágás nélkül nyelje le.

TÁROLÁS: Szobahőmérsékleten, gyermekek elől elzárva!

3 315 Ft

Feketekömény az immunitás védelmében és az autoimmun betegségek megelőzésére. Különösen értékes a feketekömény-olaj a benne található telítetlen zsírsavak miatt, mellékhatások nélkül képesek csillapítani a bőrben, a belekben, az ízületekben és az idegekben zajló gyulladásos folyamatokat. Mindenekelőtt a magas linolsav tartalma teszi különösen jelentőssé a feketekömény-olajat a mindennapi táplálkozásban. 

Kiszerelés: 50 ml/üveg

TÁROLÁS: szobahőmérsékleten, gyermekek elől elzárva!

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT: ajánlott naponta 1 teáskanál (2ml) étkezés közben, vagy készételbe, salátába keverve.

3 180 Ft

Fügekaktusz támogathatja a zsírok megkötését és kiürülését, az éhségérzet csökkentését.

Rosttartalma vízzel keveredve eltelítik a gyomrot, csökkentik az étvágyat, képesek megkötni az étkezés során elfogyasztott zsírok és cukrok nagy részét, így azok nem rakódnak le feleslegként.

Ajánlható: túlsúly esetén, fogyókúrázóknak, a fogyókúra esetén gyakran előforduló kimerültség esetén

Adagolás: egy kapszula minden étkezés után. Amennyiben az étkezés nagyon/túlzottan kiadós volt, akkor két kapszula étkezés után.

TÁROLÁS: szobahőmérsékleten, gyermekek elől elzárva!

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT: napi 2 kapszula, főétkezések előtt bőséges folyadékkal, szétrágás nélkül nyelje le.

3 510 Ft

A Dr.Herz Garcinia tabletta alkalmazása  hozzájárul az éhségérzet csökkentéséhez, a zsírok felhalmozódásának mérsékléséhez, és a súlykontrollhoz.

A króm részt vesz a fehérje és zsíranyagcserében, továbbá a normál vércukorszint fenntartásában.

TÁROLÁS: szobahőmérsékleten gyermekek elől elzárva!

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT: napi 1 tabletta, főétkezések előtt bőséges folyadékkal, szétrágás nélkül nyelje le.

3 400 Ft

Dr.herz ginkgo biloba forte 120 mg+szerves mg+zn kapszula 60 db

A Ginkgo Biloba egészséges vérkeringés és a kiegyensúlyozott idegrendszer gyógynövénye. Kiváló értágító, javítja az agy vérellátását és a keringési problémákat.

A páfrányfenyő (Ginkgo biloba) levelét eredményesen alkalmazzák a szellemi teljesítőképesség, a koncentrációképesség és a memória fokozására, a leépülési folyamatok lassítására és az idős korral összefüggő hiányos agyi vérellátás esetén. Terpenioid és flavonoid hatóanyagai egymást erősítő, szinergista módon hatnak.

A ginkgo flavonoidok elősegíthetik a megfelelő véráramlást, melynek különösen nagy jelentősége van a mikrokapillárisok, az agy és a láb vérellátásában. Hozzájárulhatnak a sejtek oxigénnel és tápanyaggal való ellátottságához, védik a szöveteket az oxigénhiány káros hatásaitól (szédülés, feledékenység, hangulathullámzás). Támogathatják az időskori agyműködés megfelelő szinten tartását, fontos szerepet játszhatnak az agysejtek öregedésének és pusztulásának csökkentésében. Antioxidáns hatásuk révén hozzájárulhatnak a szervezetet károsító szabadgyökök semlegesítéséhez.

Napi 1 kapszula, főétkezések előtt bőséges folyadékkal, szétrágás nélkül nyelje le.

4 235 Ft

Dr.herz glükozamin+kondroitin-szulfát+msm kapszula 60 db

Természetes, komplex izületi készítmény 3 kiváló, magas hatóanyag tartalmú jól felszívódó értékes tápanyaggal (Glükozamin-szulfát, MSM, Kondroitin -szulfát) hozzáadott C-vitaminnal és szerves kötésű, jó biológiai hasznosulású Cinkkel

Javasolt izületi betegség, vagy fokozott izületi terhelés következtében kialakuló porc, valamint izületi rendellenességek esetén a különleges táplálkozási igény kielégítésére

A glükozamin szerepet játszhat a szervezet ízületeiben lévő porc szerkezetének és funkciójának fenntartásában. A kondroitin-szulfát fokozza a porcsejtek proteoglikán és kollagén szintézisét, így fontos szerepet tölt be a porcok eredeti rugalmasságának visszaállításában is. A metil-szulfonil-metán (MSM) a porc egészséges szerkezetének megőrzéséhez járul hozzá.

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT: Napi 2 tabletta bő folyadékkal, szétrágás nélkül nyelje le.

TÁROLÁS: Szobahőmérsékleten, gyermekek elől elzárva!

4 120 Ft

A grapefruit mag kivonat segítheti az immunrendszert, kedvező hatásai lehetnek lábadozás alatt valamint téli, megfázásos időszakban is. Hozzájárulhat a szervezet egészséges működésének fenntartásához, stresszes életmódot élőknek fizikai és szellemi igénybevétel esetén kimerültség, gyengeség, tavaszi fáradtság esetén kedvező hatással rendelkezhet.

Adagolás:

Gyerekeknek (4-14 éves): naponta 3x3 csepp, 2 dl folyadékban hígítva.
Felnőtteknek: naponta 3x6 csepp, 2 dl folyadékban hígítva.

TÁROLÁS: szobahőmérsékleten, gyermekek elől elzárva!

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT: gyerekeknek (4-14 éves): naponta 3x3 csepp, 2 dl folyadékban hígítva. Felnőtteknek: naponta 3x6 csepp, 2 dl folyadékban hígítva

2 455 Ft

Arany köles kivonatot, biotint, cinket, pantoténsavat és C-vitamint tartalmazó komplex készítmény a haj egészségéért

A készítmény komplex hatóanyagai elősegíthetik a haj és fejbőr egészségének megőrzését. Az aranyköles kivonat értékes erősítő és tápláló tulajdonsága révén megállíthatja a hajhullást. A Pantoténsav megóvja a hajat a kémiai és mechanikai károsodásoktól. A biotin hozzásegít az erősebb, egészségesebb körmökhöz, hajhoz.

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT: Napi 1 kapszula, főétkezések előtt bőséges folyadékkal, szétrágás nélkül nyelje le.

TÁROLÁS: Szobahőmérsékleten, gyermekek elől elzárva!

4 215 Ft

100% tisztaságú, magas, kapszulánként 250 mg hialuront tartalmazó készítmény hozzáadott C-vitaminnal és szerves kötésű Cinkkel

Hialuronsav, a ránctalanítás nagymestere!

A hialuronsav egy olyan természetes belső hidratáló, amely saját tömegének 1000-szeresét is képes megkötni vízben. Felelős a szöveteink, a csont, a porc, az izom, a bőr rugalmasságáért, vízfelvevő és folyadékmegőrző képességéért. A kötőszövetben hálószerűen összekapcsolja és kitölti a sejtek közötti állományt, így biztosítja az adott szerv rugalmasságát és feszességét.

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT: Napi 1 kapszula bő folyadékkal, szétrágás nélkül nyelje le.

TÁROLÁS: Szobahőmérsékleten, gyermekek elől elzárva!

5 345 Ft

Komplex készítmény az immunrendszer erősítésére olyan értékes koncentrált növényi gyógynövény kivonatokkal, mint az Echinacea és a Homoktövis.

Az élesztőből kivont béta- glükánt (1,3 /1,6 D) extra magas, 70 %-os biológiai hasznosulás jellemzi. A hozzáadott jól hasznosuló, bioaktív szerves cinket, szelént tartalmaz, valamint a szervezetünk számára elengedhetetlen D-vitamint. A célzottan válogatott összetevők hozzájárulnak az immunrendszer stabil, kiegyensúlyozott működéséhez, védik a sejteket az öregedéstől és az oxidatív stressztől, hozzájárulnak a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, fokozzák a vitalitást. A hatóanyagoknak szerepük van a jó közérzet, a lelki egészség és az idegrendszer kiegyensúlyozottságának fenntartásában is, így a szervezet immunitását a lehető legtöbb irányból támogatják. 

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT: Napi 1 kapszula, főétkezések előtt bőséges folyadékkal, szétrágás nélkül nyelje le.

TÁROLÁS: Szobahőmérsékleten, gyermekek elől elzárva!

3 930 Ft

Az egészséges emberek számára a K2-vitamin beszerzése nem okoz problémát, mivel az emésztőrendszerben élő baktériumok állítják elő bőséges mennyiségben. Mindazonáltal a kor előrehaladtával és az emésztőrendszer állapotának függvényében a termelés csökkenhet, sőt egyetlen antibiotikumos kezelés hatására teljesen meg is szűnhet. A 18. században  a várandós anyáknak kellett kötelezően K-vitamint fogyasztania, mert ettől vártak egészséges újszülötteket. Manapság is rendszeresen eszik a japán emberek, mivel a hosszú élet egyik összetevőjeként tartják számon.

Miért szükséges napi rendszerességgel K-vitamint fogyasztania?

A K2-vitamin részt vesz a normál csontozat fenntartásában, illetve a normál véralvadásban.

A D-vitamin hozzájárul a kalcium és a foszfor normál felszívódásához-hasznosulásához, a vér normál kalciumszintjének fenntartásához.

A Kalcium hozzájárul a normál izomműködéshez, és a normál csontozat fenntartásához.

2 810 Ft

A kalcium és a magnézium szükséges a normál fogazat, csontozat fenntartásához, hozzájárul a normál izomműködéshez. A magnézium hozzájárul az idegrendszer megfelelő működéséhez. A cink hozzájárul a csontozat, a haj, bőr, köröm normál állapotának fenntartásához és az

immunrendszer megfelelő működéséhez.

A D-vitamin hozzájárul a kalcium és a foszfor normál felszívódásához, hasznosulásához, az egészséges csontozat, izomfunkció, normál fogazat fenntartásához.

TÁROLÁS: szobahőmérsékleten, gyermekek elől elzárva!

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT: az ajánlott napi adagot ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Gyermekektől elzárva tartandó! Fogyasztása gyermekeknek, terhes- és szoptató anyáknak nem ajánlott!

3 375 Ft
Nincs raktáron

A káposztaleves + almaecet + króm kapszula kúra segítheti az aktív anyagcserét, méregtelenít és gyorsítja a zsírlebontás folyamatát, valamint megakadályozhatja a zsírlerakódást.

A króm a szénhidrát anyagcserében vesz részt. Hozzájárulhat az éhségérzet csökkenéséhez, így fontos résztvevője lehet a testtömeg-csökkentő étrendnek.


Javasolt adagolás: naponta 3×1 kapszula főétkezések előtt, bő folyadékkal, szétrágás nélkül.
Ajánlott adagolással 2 heti adag (50 kapszula/napi 3*1 kapszula)

2 785 Ft

Dr.herz koleszterin optimum plus kapszula 60 db

A természetes növényi szterinek hozzájárulnak a vér normál koleszterin szintjének fenntartásához.

A kedvező hatás naponta 800 mg növényi szterin bevitelével érhető el.

A kiegyensúlyozott étrend, mely növényi szterineket is tartalmaz szerepet játszik a koleszterinszint egészséges mértékének fenntartásában, ezáltal a szív és érrendszer egészségének támogatásában.

Napi 2 kapszula, főétkezések előtt bőséges folyadékkal, szétrágás nélkül nyelje le.

3 620 Ft

A készítmény hatóanyaga szabadalmaztatott technológiával gyártott nagy tisztaságú, igazoltan magas hatásfokkal hasznosuló kollagén és hyaluronsav kivonat. A kollagén egy vízmegkötő tulajdonságú összetett fehérje, a bőr struktúrájának nélkülözhetetlen vázanyaga. A hyaluronsav a porcok építőanyaga. E készítmény a szer­vezet számára könnyen hasznosuló kollagén és hyalu­ronsav mellett C-vitamint is tartalmaz, mely hozzájárul a megfelelő kollagén képződéshez és ezen keresztül a bőr normál állapotá­nak, működésének fenntartásához. A hozzáadott jól hasznosuló szerves cink hozzájárul a haj, bőr és köröm normál állapotának fenntartásához.

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT: Napi 1 tabletta, főétkezések után bőséges folyadékkal, szétrágás nélkül nyelje le.

TÁROLÁS: Szobahőmérsékleten, gyermekek elől elzárva!

4 525 Ft