Felszabadult könnyedség a gyógynövények kíméletességével


A pangó széklet számos probléma okozója lehet, és egyszersmind rengeteg energiát von el a szervezettől. Napjaink rostszegény, zsíros étrendje is hozzájárul a renyhe bélműködéshez. 

2 210 Ft

Válogatott, természetes gyógynövények felhasználásával készült teakeverék.
A máriatövis segít fenntartani a máj egészséges funkcióját, valamint antioxidánsként védi szervezetünket a káros szabad gyökökkel szemben. A kukorica bibe támogatja a húgyúti rendszer és az emésztő rendszer működését. A sárga tárnics kedvezően hat az emésztőrendszeri komfortérzetre.

 

 

1 600 Ft

C-vitamin magas biológiai hasznosulású gyomorkímélő, savmentes formában, így nem okoz gyomorégést. Alkalmazása javasolt azok számára, akiknek gyomra érzékeny, vagy savtúltngéssel küszködik.

2 240 Ft

Az emésztőrendszer komfortjáért

Testsúlycsökkentést támogató étrend-kiegészítő készítmény édesköménnyel, ánizzsal és korianderrel az emésztőrendszer támogatásáért. A hagyományos Szűztea kapszula új generációs fejlesztése, amely hozzájárul az emésztőrendszer normál gáz-egyensúlyához, aminek szerepe van a puffadás kialakulásának elkerülésében.

A Szűztea COMFORT a klasszikus Szűztea kapszula innovációja, kifejezetten az emésztés egyensúlyát támogató gyógynövények kombinációja.

A zöldtea polifenol hatóanyagai támogatják az anyagcserét és a zsírok oxidációját.

Az édeskömény és az ánizs támogatja az emésztőrendszer egészségét, a koriander segít fenntartani a normál gáz-egyensúlyt az emésztőrendszerben, ezzel támogatva a puffadás elkerülését.

A szennalevél hozzájárul a bélműködés rendszerességéhez, támogatja a bélfunkciót, az emésztés ritmusát.

3 055 Ft

A holisztikus szemlélet alapján összeállított teakeverék összetevői hozzájárulhatnak a vese energiájának pótlásához, illetve a vese keringésének és tisztításának elősegítéséhez.

 

 

1 600 Ft

A Wu Long egyike a legrégebbi időktől termesztett kínai teáknak, amelyet fokozott gyógyhatása miatt nagy előszeretettel alkalmaznak a kínai tradicionális orvoslásban. 

A Wu Long gyógyhatása mindenek előtt rendkívüli vértisztító tulajdonságának köszönhető. Emiatt fokozatosan és egyenletesen, minden káros mellékhatás nélkül fogyaszt, javítja a zsírok anyagcseréjét, és csökkenti a koleszterin szintet.

 A Wu Long tea vérnyomás- és gyulladás - csökkentőként, vízhajtóként és székrekedés ellenszereként is kitűnő. 

 

2 090 Ft

Az inulin enyhén édes ízű, nem emészthető oligoszacharidok keveréke. Hozzájárulhat az egészséges bélműködés kialakításához és megtartásához. A humánbarát bélbaktériumok tápanyaga.


8 730 Ft

Majomkenyérfa alapú étrendkiegészítő. Elősegíti a test természetes védekezőképességét. 

A tejsav termelés probiotikumként hozzájárul a bélflóra egyensúlyához

 

5 360 Ft

Növényi kivonatokon alapuló étrend-kiegészítő gyermekeknek.

Édeskömény, és glicerinben oldott füge kivonaton alapuló étrend-kiegészítő. A mannakőris és majomkenyérfa gyümölcse támogatja az érzékeny gyomor működését. A mannakőris hozzájárul a rendszeres és normál minőségű széklet produkálásához.

 

4 295 Ft

Növényi kivonatokon alapuló étrend-kiegészítő.

Citromfüvön és édesköményen alapuló étrend-kiegészítő, mely támogatja a gyomor és bélrendszer megfelelő működését. A kamilla pedig nyugtatóan hat az emésztőrendszerre

 

4 295 Ft

ESI® No Acid Nagy, 60 szemes kiszerelés - Természetes savlekötő, lúgosító. Gyomorégés, puffadás

Édegyökér, kalcium, fosszilis korall, alma-pektin és liofilizált papaya tartalmú étrend-kiegészítő tabletta édesítőszerrel.

No Acid Laboratóriumi tesztek
Egy savellenes terméknek olyan kapacitással kell rendelkeznie, hogy a gyomor pH-ját 1,5-2-ről, 3,5 és 4 közé emelje kevesebb, mint 10 perc alatt.


Laboratóriumi tesztek igazolják, hogy 2 darab DigestivAid® No Acid tabletta elegendő a gyomorégés azonnali csökkentésére, az 1,5-2-es pH-ról 4-4,5-re emelve.


Nem tartalmaz: glutént, tejszármazékot, laktózt, hozzáadott cukrot vagy tartósítószert, mesterséges ízesítőt vagy színezéket és genetikailag módosított összetevőt.

4 840 Ft

ESI® No Acid-Stop a savaknak!- Lúgosító-savlekötő szopogatós tabletta, gyomorégésre, puffadásra

Édesgyökér, kalcium, fosszilis korall, alma-pektin és liofilizált papaya tartalmúétrend-kiegészítő tabletta édesítőszerrel

Nem tartalmaz: glutént, tejszármazékot, laktózt, hozzáadott cukrot vagy tartósítószert, mesterséges ízesítőt vagy színezéket és genetikailag módosított összetevőt. Vegetáriánusok is fogyaszthatják.

 

2 545 Ft

Ezerjófű emésztés tinktúra 50 ml

Az édeskömény támogatja az emésztőrendszer egészségét.
Vizes-alkoholos gyógynövénykivonat
Alkoholtartalom: 36 V/V %
borsmenta segíti az emésztőrendszer megfelelő működését.
gyömbér a komfortérzet megőrzését biztosítja.
Az édeskömény támogatja az emésztőrendszer egészségét.
bojtorján megkönnyíti a zsír lebontását.
lestyán emésztésjavító hatással bír, segíti a máj és az epe működését.
Az ánizs enyhíti a bélrendszer görcseit.
homoktövis javítja az anyagcserét.
kis ezerjófű és a benedekfű hozzájárul a bélrendszer megfelelő működéséhez.
Napi adag: 2 ml (2 g) kivonatnak felel meg, mely 400 mg gyógynövény drogból készül.
Felhasználási javaslat: naponta 2×20 csepp étkezés előtt fél órával. Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl!
4 475 Ft

Ezerjófű epe tinktúra 50 ml

A borsmenta támogatja az emésztést.
Vizes-alkoholos gyógynövénykivonat
Alkoholtartalom: 36 V/V %
nyírfalevél, a gyermekláncfű, és a rozmaring támogatja a kiválasztást, valamint a máj- és epeürülést.
Az oregánó (szurokfű, vadmajoranna) segíti az epehólyag működését, támogatja az epetermelést és kiürülést, elősegíti a gyulladás csökkentését és a fájdalom csillapítását.
gyeremekláncfű és a mezei katáng támogatja a méregtelenítő funkciókat.
Az apróbojtorján elősegíti az epetermelést és az epekiválasztást.
Napi adag: 2 ml (2 g) kivonatnak felel meg, mely 400 mg gyógynövény drogból készül.
Felhasználási javaslat: naponta 2×20 csepp étkezés előtt fél órával. Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl!
Tárolás: fénytől védve, szobahőmérsékleten, 25 °C alatt. Az esetleges üledék kiválás a készítmény minőségét nem befolyásolja. Használat előtt felrázandó!
4 475 Ft

Ezerjófű Koriander+ Kivonat Csepp 50 ml

Gyomor - Emésztés javító komplex gyógynövény kivonat
Alkoholmentes kivonat
Gyógynövények: Koriander, Chlorella alga, Csipkebogyó
Alkalmazás: 3×20-40 csepp naponta étkezések előtt fél órával. Táplálkozásunkban sokrétűen felhasználható. Használat előtt felrázandó!
Tárolás: száraz, hűvös, sötét helyen, felbontás után hűtőben tárolandó.
A Koriander+ komplex kivonat az Ezerjófű énkezű gyógyműves alkoholmentes terméke.
3 630 Ft

Ezerjófű parazita tinktúra 50 ml

A haritaki segít megszabadulni a parazitáktól.
Vizes-alkoholos gyógynövénykivonat
Alkoholtartalom: 36 V/V %
fekete bors parazitaellenes tulajdonságaival és mikrobaölő hatásával segíti és támogatja az immunrendszert.
haritaki erősíti a bélfalat, támogatja az emésztést és a méregtelenítő funkciókat. Segít megszabadítani az emésztőrendszert a parazitáktól.
Napi adag: 2 ml (2 g) kivonatnak felel meg, mely 400 mg gyógynövény drogból készül.
Felhasználási javaslat: naponta 2×20 csepp étkezés előtt fél órával. Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl!
Tárolás: fénytől védve, szobahőmérsékleten, 25 °C alatt. Az esetleges üledék kiválás a készítmény minőségét nem befolyásolja. Használat előtt felrázandó!
4 475 Ft

Magas hatóanyagtartalmú kurkumin: 1 kapszula 500 mg kurkuma kivonatot (kurkumint) tartalmaz.

Támogathatja az immunrendszert normál működését.

Elősegítheti a test természetes gyulladásos reakciójának helyreállítását.

Hozzájárulhat a megfelelő anyagcseréhez.

Erősítheti és javíthatja az emésztést, támogatja az egészséges bélflórát.

Biztosíthatja az egészséges májműködést, méregtelenítést, fiatalíthatja a májsejteket.

Erős antioxidáns.

A kurkuma több, mint 5000 éve az egyik legismertebb, legszélesebb körben és leggyakrabban használt ajurvédikus fűszer, melyet az "élet fűszereként" tartanak számon. A kurkumint, kurkumából készített kivonatot magas hatóanyagtartalmának és számtalan egészségügyi előnyének köszönhetően étrend-kiegészítőként is használják.

5 550 Ft

3 gyümölcs kombinációjából készült étrend-kiegészítő a jó emésztésért. Kiválóméregtelenítő készítmény. India ősi gyógyászata az Ayurveda a Triphalát klasszikus béltisztító formulaként tartja nyilván, és évezredek óta használja a szervezet hatékony, mégis gyengéd méregtelenítésére. A készítményben lévő 3 gyümölcs(Emblica officinalis, Terminalia chebula és Terminalia belerica) összehúzza és kíméletesen stimulálja a beleket, elősegítve a megfelelő kiválasztást. Bevétele az esti órákban ajánlott, mert az ősi szövegek szerint ilyenkor ?feléleszti az emésztés tüzét? így hozzájárulhat az emésztőrendszer egészségének fenntartásához.   

Alkalmazás: Napi 2x1-2 kapszulát bevenni 

Notifikáció: OÉTI-9293/2011

7 220 Ft

Garuda Ayurveda Tulsi Vegetáriánus Kapszula 60 db

A Tulsi szent növényként ismert az indiai szubkontinensen. "A Gyógyfüvek Királynője", India legendás, semmihez nem hasonlítható gyógynövénye. A Kelet sokféle gyógyító és éltető növényei között, a legszentebb és legnagyobb becsben tartott.  Az egész szubkontinensen termesztik. Kínában, Ázsia több részén, a Közel-Keleten, Észak-Afrikában és Ausztráliában is említik történeti feljegyzések, gyógyászati, vallási és konyhai használatát.

Egészség fejlesztő, betegség megelőző, életet hosszabbító tulajdonságainak megdöbbentő sorát már az Ókorban leírták és az utóbbi néhány évtizedben a modern tudományok kutatásai számos előnyös tulajdonságát igazolták. A Tulsi levelei széles körben használatosak egészségre jótékony hatásai miatt, de minden részét felhasználják gyógykészítmények készítéséhez. A Tulsit leginkább egyszerű teaként fogyasztják. Gyakran különféle gyógy és ízesítési célból más gyógyfüvekkel keverik. Tudományos kísérletek igazolták, hogy a Tulsi csökkenti a stresszt, enyhíti a gyulladást, csökkenti a sugárzást, megelőzi a gyomorfekélyt, csökkenti a lázat és megfázásos betegséget, javítja az emésztést. Különösen hatásosan segíti a szívet, a májat és a tüdőt.

6 685 Ft

Termék leirás: Alkoholmentes svédkeserű, amely 15 gyógynövény természetes kivonatát tartalmazza. A gyógynövény-komponensek hozzájárulnak a gyomor és bélrendszer egészséges működéséhez, a normális étvágy fenntartásához.

Nettó tömeg: 250 ml

Kiszerelés: 250 ml/ üveg

Forgalmazza: Herbavita Kft, 1135 Budapest, Csata utca 27.

Adagolás: Felnőtteknek naponta 2-3 x 1 kávéskanál étvágynövelés érdekében étkezés előtt fél órával; emésztési problémák vagy megfázás kezelésére étkezés közben, vagy étkezést rögtön követően .

Tárolás: Napfénytől védve, szobahőmérsékleten, 15-25 °C-on tárolandó. Felnyitás után az üveget gondosan zárjuk vissza, hűvös helyen tároljuk.

2 430 Ft