Emésztés elősegítés

Nézet:
Sorrend:

A borsmenta 1-2 % illóolajat tartalmaz, ebből 50 % mentol, a fennmaradó 50 %: cseranyag, keserűanyag, nikotinsav, kávésav és klorogénsav.

Tartósítószert, színezéket, és aromákat nem tartalmaz!


Étvágygerjesztő, szélhajtó, epeműködést serkentő, idegnyugtató, görcsoldó, emésztőrendszer- és húgycsatorna fertőtlenítő hatású. Gyomor- és bélhurut, fejfájás, epekólika, torokbántalmak és rekedtség ellen jól alkalmazható.



1 645 Ft

A cickafark 0,1-0,5 % illóolajat tartalmaz: achillein glikozid, glukoalkaloid, keserűanyag, cseranyag, stb.

Visszértágulás, gyomor- és bélhurut, nőgyógyászati panaszok és gyulladások hatásos ellenszere.

Továbbá, intenzív fertőtlenítő hatású.

Epeműködési zavarok, gyomorfekély és vastagbélgyulladás esetén kitűnő kiegészítője a terápiának.

 

 

1 600 Ft

 

Generációkon át rég bevált receptúra. Tíz gyógynövény hatóanyagaival, a természet patikájából.

Gyomorbántalmak, idegesség, utazáskor jelentkező panaszok, elalvási nehézségek, izomfájdalom, fejfájás és megfázás esetén.

 

Gyógyhatású készítmény

 

2 070 Ft

 

Generációkon át rég bevált receptúra. Tíz gyógynövény hatóanyagaival, a természet patikájából.

Gyomorbántalmak, idegesség, utazáskor jelentkező panaszok, elalvási nehézségek, izomfájdalom, fejfájás és megfázás esetén.

 

Gyógyhatású készítmény

 

3 480 Ft

A DABUR Rózsavíz különleges, kézzel szedett rózsaszirmok olajából készült igen finom esszencia. Széleskörűen alkalmazzák illatosító és lemosó szerként a kényes részek, pl. a szem környéke lemosására, de ételek ízesítésére is alkalmas, különösen a keleti konyha használja erre a célra.
Görcsök, gyomorpanaszok esetén, máj- és epebántalmak csillapítására is használják. Külsőleg borogatásként alkalmazzák mellmirigy-gyulladás csillapítására, bőr- és ajakberepedés ellen. Illata görcsoldó hatással is bír. Hatására a tónusos izmok elernyednek, az alvászavarok kedvezően befolyásolhatók és a depressziósok hangulata is javul. A rózsavizet használják pakolásokhoz, borogatásokhoz, szív- és idegrendszeri panaszok enyhítésére is. 

2 200 Ft

1200 mg C-vitamin + D3-vitamin + Cink + Csipkebogyó +Acerola nyújtott felszívódású étrend-kiegészítő filmtabletta, az immunrendszer támogatásáért

 

Nyújtott felszívódású filmtabletta, így folyamatosan látja el a szervezetet tablettánként 1200 mg C-vitaminnal, amely hozzájárul az immunrendszer és az idegrendszer normál működéséhez. Antioxidánsként támogatja a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelmét, a fáradtság és kifáradás csökkentését, fokozza a vas felszívódását. Támogatja a kollagénképződést, a csontozat, a porcok, a bőr, az erek, a fogak és a fogíny normál állapotának fenntartását.

 

A D3-vitamin hozzájárul

  • az immunrendszer normál működéséhez
  • az egészséges csontozat és fogazat fenntartásához.


A cink hozzájárul

  • az immunrendszer normál működéséhez, a sejtek oxidatív
  • tresszel szembeni védelméhez,
  • a normál csontozat fenntartásához,
  • a haj, a bőr, a köröm normál állapotának és
  • a szellemi működés fenntartásához.
4 610 Ft

Momordica charantia termés őrleményt, inulint, B1-, B6-, C-vitamint, krómot tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula. A készítmény hatóanyagainak kombinációja és komplexitása hozzájárul az egészséges vércukorszint fenntartásához. 
A Momordica charantia (balzsamkörte) termését a trópusi területeken régóta használják a mindennapi ételkészítés során. Az inulin mint élelmi rost hozzájárulhat az emésztőrendszer ezáltal az immunrendszer egészségének fenntartásához.

A C-vitamin támogatja az immunrendszer megfelelő működését. A B1- és B6-vitaminok részt vesznek a szénhidrát anyagcserében, valamint hozzájárulnak az idegrendszer kiegyensúlyozott működéséhez. 

A króm megfelelő bevitele a szénhidrát anyagcserére gyakorolt kedvező hatása miatt ajánlott cukorbetegek számára. 


2 965 Ft

Emésztőenzim komplexet tartalmazó készítmény

Glutén, zsírok, keményítő, rost és fehérjék lebontását segítő enzimekkel

Emésztőenzim komplex recept - különböző tápanyagok lebontásához, az emésztés elősegítéséhez.

A proteáz enzim a fehérjék, a lipáz a zsírok, az amiláz a keményítő, a celluláz az élelmi rostok lebontásában vesz részt. A prolil-oligopeptidáz gluténbontó enzim.

Napjaink civilizációs velejárója az emésztés egyensúlyának hosszabb-rövidebb időre történő elvesztése. Az egészségmegőrzés érdekében érdemes az optimális állapot fenntartására törekedni.

3 950 Ft

A normál vércukorszint és az egészséges immunrendszer érdekében

 

  • A fahéj, a gyömbér és a króm segítenek megőrizni az egészséges vércukorszintet.
  • A gyömbér - hasonlóan a fahéjhoz - támogatja az emésztőrendszer egészségét, segít fenntartani az immunrendszer működését. A króm hozzájárul az egészséges vércukorszint fenntartásához, részt vesz a makrotápanyagok (szénhidrátok, fehérjék, zsírok) anyagcseréjében.

 

 

3 200 Ft

Megfelelő vérkeringés, jó emésztőrendszer


A galagonya (Crataegus pinnatifida) Kínában már évszázadok óta a mindennapi étkezés része. A karotinban, vitaminokban, flavonoidokban, szacharidokban, glikozidokban, proteinben gazdag galagonyát a távol-keleti népgyógyászatban a lép energiájának a növelésére, így az emésztés normalizálásának a segítésére használják, főként a sok húst fogyasztók. Továbbá a galagonya támogatja a szív és keringési rendszer egészségét, a tudatos szívbarát életmód elérését.

1 235 Ft

Grapefruit cseppek Ginseng gyökér kivonattal

 

Jellemzők (fő hatóanyagok): grapefruitmag-kivonat, Panax ginseng gyökér

 

A grapefruitmag-kivonat hozzájárulhat a szervezet mikrobiológiai egyensúlyának megőrzéséhez. A ginseng segíti a megfelelő fizikai és szellemi erőnlét fenntartását, támogatja a szervezet természetes védekező rendszerét, antioxidánsként védi a sejteket a káros szabad gyökökkel szemben. Segít a fáradtság enyhítésében, stressz esetén és lábadozási időszakban. Támogatólag hat a vérkeringésre, ezáltal serkenti az agyi teljesítményt, a memóriát, a szellemi és fizikai aktivitást, valamint a vitalitást. Az oldat-forma segíti a könnyebb bevitelt és a felszívódást.

1 880 Ft

Holisztikus szemlélettel a megfelelő emésztéshez

A Dr. Chen Gyomor Meridian kapszula articsóka, pirított kínai galagonya gyümölcs, pirított árpa mag, kamilla, édeskömény és szelénes élesztő holisztikus szemléletű kombinációjaként hozzájárul az emésztés egészségének fenntartásához, az emésztőrendszer komfortérzetének megőrzéséhez. Az articsóka segíti a bélrendszer megfelelő működését és a normál komfortérzet fenntartását, a kamillavirág hozzájárulhat a normális emésztés fenntartásához. A kínai galagonya gyümölcse az emésztés megfelelő működésében játszik támogató szerepet. Az édeskömény segíti a gasztrointesztinális jó közérzet fenntartását, az enyhe emésztési panaszok, mint a teltségérzet, a puffadás elkerülését. A szelén elősegíti az immunrendszer egészséges működését.

 

2 350 Ft

Az emésztés támogatására, a jó közérzetért.

A gyomormeridián szereti a meleget, a folyékony ételeket és a rendszeres étkezést. A teakeverék tartalmaz pirított árpát, galagonya gyümölcsöt, papayát és zöld teát.

A Hagyományos Kínai Orvoslás (TCM) 5 elem tanítása szerint a sárgára pirított árpa főleg a gyomormeridiánra hat. A kellemes, aromás meleg ital elősegíti az emésztést. A galagonya és a papaya hatóanyagai hozzájárulnak a gyomor meridián komfortjához.

Különösen javasolt nehéz, zsíros ételek fogyasztását követően.

Felhasználás: egy teafiltert öntsön le 2,5-3 dl (csészényi) forrásban levő vízzel, hagyja állni 15-20 percig. Naponta 2-3 csésze tea elfogyasztása javasolt.

1 600 Ft

A gyengélkedő gyomor erősítésére
 

Távol-keleti gyógyítók szerint a gyomorpanaszok nagy részének kialakulása rendszeres és helyesen megválasztott étrenddel megelőzhető. Rohanó, stresszes világunkban, valamint a helytelen táplálkozás miatt a gyomor fala érzékennyé válik, a gázok és a gyomorsav felhalmozódnak a gyomorban és az emésztőrendszerben. E kiváló távol-keleti tea hatóanyagai segítenek az egyensúly helyreállításában.

Kerüljük a hideg, nehezen emészthető, csípős ételek fogyasztását. Hasznos a meleg, folyékony ételek pl.: levesek, könnyen emészthető étkek és a meleg tea rendszeres fogyasztása.

Dr. Chen patika a pekingi kínai hagyományos orvoslás kutatóintézetének szakembereivel együttműködve a tradicionális gyógynövény elmélet, valamint a modern tudományos eszközök felhasználásával fejlesztette ki ezt a teát, mely sok ember számára igazi kinccsé lett.


2 560 Ft

A szervezet sav-bázis egyensúlyának fenntartásához

A cink részt vesz a szervezet normál sav-bázis egyensúlyának fenntartásában. Számos tényező, a stresszes életvitel, a kiegyensúlyozatlan táplálkozás, a mozgásszegény életmód felboríthatja szervezetünk sav-bázis egyensúlyát, fokozhatja a savas gyökök felhalmozódását.
A hozzáadott gyógynövények zöld színüket klorofill tartalmuknak köszönhetik, mely hasonló felépítésű vegyület, mint a vérben az oxigént szállító hemoglobin. A máriatövis gyümölcs kivonat támogatja a máj egészséges működését, így segíti a máj megfelelő méregtelenítő munkáját.

 

3 115 Ft

A Máj Meridián kapszula a TCM (Hagyományos Kínai Orvoslás) kompatibilitás elve alapján készült holisztikus szemlélettel.

 A máriatövis gyümölcse (hatóanyaga: szilimarin) (Császár) segíti a megfelelő májfunkció fenntartását, ezzel a szervezet számára toxikus anyagok eltávolítását. Hozzájárul a máj és az epe egészségének megőrzéséhez, a májszövet és a májsejtek regenerálódásához.

A schizandra (Miniszter) öt ízű gyümölcsét Kínában igen nagyra becsülik a hagyományos orvoslásban, értékes hatóanyagtartalma miatt mára az európai szakemberek is felfigyeltek rá. Májvédő hatása miatt régóta használatos a méregtelenítő folyamatok támogatásához. Máriatövissel való kombinációja igen elterjedt.

Az articsóka levél (Harmonizáló) támogatja a bélrendszer megfelelő működését, hozzájárul az emésztőrendszer komfortérzetéhez.

A mungó bab (Meridián irányító) Kínában régóta használt méregtelenítő gyógynövény és étek, mely a méregtelenítő étrendek szerves részét képezi.

 

 

2 350 Ft

A fodrosmályva (Malva verticellata) természetes és kíméletes fogyasztószer.


Hatóanyagai fokozzák az anyagcserét, megszüntetik a székrekedést, amely számos betegség okozója, és egyszersmind rengeteg energiát von el a szervezettől. Méregtelenítő hatásához párosul még gyulladáscsökkentő és nyugtató hatása, amely segít leküzdeni a testsúlycsökkenés által okozott szorongást. Rendszeres fogyasztása segít az optimális testsúly elérésében.

 

 

2 670 Ft

Felszabadult könnyedség a gyógynövények kíméletességével
A pangó széklet számos probléma okozója lehet, és egyszersmind rengeteg energiát von el a szervezettől. Napjaink rostszegény, zsíros étrendje is hozzájárul a renyhe bélműködéshez. A megfelelő ritmusú emésztés által az ember sokkal könnyebbnek, felszabadultabbnak érzi magát. 

 

 

1 600 Ft
 
Nézet:
Sorrend: