A Kurkuma segít a gyulladásos tünetek csökkentésében, csökkenti a gyulladást az ízületekben és izmokban.

Hozzájárul az ízületek rugalmasságához. Segít fenntartatni a csontok, ízületek egészségét.

Az E-vitamin hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

2 295 Ft

JutaVit MEGA halolaj Omega-3 extra magas hatóanyag tartalmú (EPA 400 mg DHA 200 mg) halolajat tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény. A megfelelő szív- és agyműködés, valamint a normál látás fenntartásáért.

A kapszula alapanyagául szolgáló szardella (anchovy) halat, a Dél Csendes-Óceán tiszta és ipari területektől távoli területein halásszák. Az új generációs feldolgozó üzem közvetlenül a halászterületek közelében található, ezáltal a halolaj rendkívül rövid idő alatt feldolgozásra kerül és zárt tartályokban jut el a JuvaPharma Kft. korszerű üzemébe, ahol megtörténik a halolaj kapszula gyártása.

A termék minden kapszulája 1000 mg halolajat tartalmaz, amelyben nagy mennyiségű, 700 mg Omega-3 zsírsavak, 400 mg EPA és 200 mg DHA található. Az Eikozapentaénsav (EPA) és Dokozahexaénsav (DHA) hozzájárul a szív megfelelő működéséhez. A kedvező hatás 250 mg EPA és DHA napi bevitelével érhető el. A dokozahexaénsav (DHA) hozzájárul a normál agyműködés és a normál látás fenntartásához. A kedvező hatás 250 mg dokozahexaénsav (DHA) napi bevitelével érhető el.

Adagolás: Napi 1 vagy 2 kapszulát folyadékkal egészben lenyelni.

Kiszerelés: 100 db lágykapszula

Nettó tömeg: 147,91 g

6 725 Ft

A JutaVit Norvég Lazacolaj 1200mg Omega-3 lazacolaj tartalmú 100 db-os étrend-kiegészítő készítmény.

A termék minden kapszulája 1200 mg norvég lazacolajat tartalmaz, ami egy tiszta omega-3 EPA, DHA, DPA forrás. Az Eikozapentaénsav (EPA) és Dokozahexaénsav (DHA) zsírsavak hozzájárulnak a szív megfelelő működéséhez. A kedvező hatás 250mg EPA és DHA napi bevitelével érhető el.
A DHA hozzájárul a normális agyműködés és látás fenntartásához. A kedvező hatás 250mg dokoza-hexaénsav (DHA) napi bevitelével érhető el.

Adagolás: Napi 1-2 kapszulát folyadékkal egészben lenyelni.

Figyelmeztetés:

  • ?Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és egészséges életmódot!
  • ?Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!
  • ?Kisgyermekek elől elzárva tárolandó!

Tárolás: Szobahőmérsékleten, közvetlen napfénytől védve, lezárt dobozában.

3 460 Ft

A normál vérnyomás fenntartásáért! A szív megfelelő működéséért! A vér normál trigliceridszintjének fenntartásáért.

A termékben lévő halolaj természetes (TG) formában tartalmazza az omega-3 zsírsavakat.

Az Eikozapentaénsav (EPA) és Dokozahexaénsav (DHA) hozzájárul a normál vérnyomás fenntartásához.

A kedvező hatás 3g EPA és DHA napi bevitelével érhető el, mely a készítmény 3 kapszulájával biztosítható.

Az EPA és DHA hozzájárul a szív megfelelő működéséhez. A kedvező hatás 250mg EPA és DHA napi bevitelével érhető el, mely a készítmény 1 kapszulájának elfogyasztásával biztosítható.

Az EPA és DHA hozzájárul a vér normál trigliceridszintjének fenntartásához. A kedvező hatás 2g EPA és DHA napi bevitelével érhető el, mely a készítmény 2 kapszulájával biztosítható. A

kiegészítésként fogyasztott EPA és DHA együttes napi mennyisége az 5 g-ot ne haladja meg.

A készítmény alkalmazása javasolt szív- és érrendszeri betegségekben szenvedők számára, a szív- és érrendszer működését segítő tápanyagok táplálkozás melletti kiegészítő bevitelére.

7 690 Ft

Jutavit Porc-Csont-Izom Komplex 9. 9 aktív összetevővel.

Glükozamin-szulfátot, kondroitin-szulfátot, C-, D3-, K2-vitamint, kalciumot, cinket, mangánt és rezet tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény. Emelt hatóanyaggal!

A glükozamin-szulfát és a kondroitin-szulfát a porcszövet vízmegkötő képességű, természetes alkotórészei. A kollagén a bőrszövet egyik természetes alkotóeleme.

A termékben található, nagy tisztaságú természetes kollagén a Peptan? 1-es típusú marha kollagén peptidből készül.

A C-vitamin hozzájárul a fáradtság és kifáradás csökkentéséhez, a normál kollagén képződéshez és ezen keresztül az erek, a bőr, a fogak, a fogíny, a porcok és a csontok normál állapotának fenntartásához.

A D-vitamin hozzájárul az egészséges csontozat és izomfunkció fenntartásához, valamint a kalcium és a foszfor normál felszívódásához / hasznosulásához.

A K-vitamin részt vesz a normál csontozat fenntartásában.

A mangán, a cink és a kalcium hozzájárul a normál csontozat fenntartásához.

A kalcium hozzájárul a normál izomműködéshez.

A mangán hozzájárul a normál kötőszövet-képződéshez. A réz részt vesz a kötőszövetek normál állapotának fenntartásához.

 

4 460 Ft

Jutavit szerves kalcium 350mg+d3 vitamin tabletta 100 db

A kalcium szükséges a normál csontozat és fogazat fenntartásához. A kalcium hozzájárul a normál izomműködéshez és az emésztőenzimek normál működéséhez. Részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere folyamatokban és a normál ingerület átvitelben. A kalcium szerepet játszik a sejtosztódási folyamatokban és a sejtek specializációjában. A D-vitamin hozzájárul a kalcium és a foszfor normál felszívódásához / hasznosulásához, a vér normál kalciumszintjének fenntartásához, az egészséges csontozat és izomfunkció, valamint normál fogazat fenntartásához. A D-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez és szerepet játszik a sejtosztódásban. A JutaVit Szerves Kalcium kizárólag szerves kötésű, jól hasznosuló kalcium- citrátot tartalmaz. A kalcium-citrátból származó szerves kalcium jobb hasznosulással rendelkezik, mint a kalcium-karbonátból származó szervetlen kalcium.

Adagolás: napi 1 ? 2 tablettát folyadékkal egészben lenyelni.

3 445 Ft