Tengeri alga kivonat

Nézet:
Sorrend:
-15%
Raktárkészlet:
4 db

Erősíti a fogakat és fogínyt. Az erős fogíny és a megfelelő szájhigiénia a legjobb feltételei annak, hogy egészséges fogakkal rendelkezzünk.

Fontos, hogy a szájflóra stabil legyen, mert így sokkal kevésbé tudnak megtelepedni a kórokozók. Aki rendszeresen tisztítja a fogazatát egy erősítő hatású fogkrémmel, megelőzheti a plakk-képződést (bakteriális foglepedéket), és az ennek következtében fellépő fogkőképződést, ínygyulladásokat és fogszuvasodást.

A Dr.Hauschka Med Mentás erősítő fogkrém segít a fogínygyulladás megelőzésében, erősíti a fogínyt, és biztosítja a kiegyensúlyozott, stabil szájflórát.

  • tapasztalt fogorvosokkal közösen kifejlesztett termék
  • nem tartalmaz kémiai-szintetikus színező-, illat- és konzerváló anyagokat
  • hozzáadott fluoridoktól és tenzidektől mentes
2 350 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
1 995 Ft
Akció időtartama:
Kezdete: 2024.02.04 - A készlet erejéig!

A nedvességszegény, fáradt, száraz, érett bőrt felfrissíti, feszesíti, időszakosan nappali ápolásra is kiváló. 

Bőrállapot: gyulladt-tisztátlan kivételével bármilyen bőrállapotnál 

Ajánlása: Négyszeresen is érvényesül a rózsa harmonizáló ereje ebben a nagyszerű készítményben. Rózsavíz, rózsaszirom kivonat, rózsaviasz és éterikus rózsaolaj segítik a bőrt, hogy egészséges egyensúlyi állapotához visszataláljon. A Rózsapakolás a nedvességszegény, fáradt bőrnek új formaerőt, friss, feszes érzést kölcsönöz, erősíti vitalitását és feszességét. 

Sajátosság: Alternatív szemkörnyék ápoló készítmény.

 

15 050 Ft

A nedvességszegény, fáradt, száraz, érett bőrt felfrissíti, feszesíti, időszakosan nappali ápolásra is kiváló. 

Bőrállapot: gyulladt-tisztátlan kivételével bármilyen bőrállapotnál 

Ajánlása: Négyszeresen is érvényesül a rózsa harmonizáló ereje ebben a nagyszerű készítményben. Rózsavíz, rózsaszirom kivonat, rózsaviasz és éterikus rózsaolaj segítik a bőrt, hogy egészséges egyensúlyi állapotához visszataláljon. A Rózsapakolás a nedvességszegény, fáradt bőrnek új formaerőt, friss, feszes érzést kölcsönöz, erősíti vitalitását és feszességét. 

Sajátosság: Alternatív szemkörnyék ápoló készítmény.

 

2 550 Ft

Frissíti, nedvességgel látja el a szemhéj finom bőrét, és biztosítja nedvességmegőrzését. Könnyen beszívódik, nem marad fénylő a szemkörnyék. Kitűnő alapot biztosít a sminkeléshez. 

Bőrállapot: Minden bőr, de különösen az érzékeny, fáradt bőr frissítésére alkalmas. 

Ajánlása: A könnyen beszívódó, üde krém nedvességgel látja el a fáradt szemkörnyéket, biztosítja a finom bőr nedvességmegőrzését, felfrissülését.

12 550 Ft
Nézet:
Sorrend: