Változás korában

Nézet:
Sorrend:
-22%
Raktárkészlet:
1 db

A változás korában levő nők részére az izoflavonoidok értékes táplálék alkotóelemek. A szója izoflavonoid vegyületei jelentős antioxidáns és gyenge ösztrogén hatással rendelkeznek. Fontos szerepet töltenek be a szervezetben végbemenő nemkívánatos oxidatív folyamatok gátlásában.

Készült: szójakivonat, zselatin felhasználásával.

2 545 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
1 995 Ft
Akció időtartama:
Kezdete: 2024.03.04 - A készlet erejéig!

A csontozat megfelelő szerkezetének fenntartásában szerepet játszó vitaminokat, ásványi anyagokat és nyomelemeket tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény.

  • kevés tejterméket fogyasztóknak, vagy a tejtermékeket bármilyen ok miatt kerülőknek (kalciumban szegény étrend miatt),
  • fiatal felnőtt korban az egészséges csontozat fenntartásához,
    megnövekedett kalciumszükséglet esetén:
  • várandós és szoptató édesanyáknak,
  • hölgyeknek a változókor (menopauza) alatt és azt követően
  • az ülő, vagy mozgásszegény életmódot folytatóknak,
  • a gyakorta fogyókúrázóknak (hiányos táplálkozás).

Komplex készítmény: 7 fontos összetevővel (vitaminokkal, ásványi anyagokkal és nyomelemekkel) az egészséges csontokért

  • 800 mg kalcium 2 filmtablettában D3-vitamin-tartalom ? amely hozzájárul az egészséges csontozat és vér normál kalciumszintjének fenntartásához (1500 NE D3-vitamin 2 filmtablettában)
  • Osteokinon formula
  • K1? + K2-vitamin

5 280 Ft

A flavonoidok növényi hatóanyagok. Sötét színű gyümölcsökben és gyógynövényekben (fekete, kék, piros) fordulnak elő a legnagyobb mennyiségben.

  • A rutin és az izoflavonoidok is jelentős tagjai a flavonoidok csoportjának. A rutin elősegíti a vérerek egészségének fenntarthatóságát.
  • A szója izoflavonoidok felépítése hasonlatos egyes női hormonok szerkezetéhez, hozzájárulhatnak a változó korban lévő hölgyek egészségének és jó közérzetének fenntartásához.
  • A komló kivonat támogatja a megfelelő relaxációt és a pihentető, egészséges alvást. A C-vitamin fontos támogatója immunrendszerünknek, valamint antioxidáns hatású.
  • A csipkebogyó is nagy mennyiségű C-vitamint tartalmaz.

A készítmény hatóanyagai támogatják a hölgyek egészségének és jó közérzetének megőrzését minden korban.

 

3 355 Ft

Gyógynövényes étrend-kiegészítő kapszula a női hormonrendszer támogatására

Neked ajánljuk, ha...

 fájdalmas, erős a menstruációd, ingerlékenységgel, hangulatingadozással küzdesz, rendszertelen a ciklusod, klimax kellemetlen tüneteit tapasztalod: alvásproblémák, hőhullámok. Szintén jó választás lehet, ha babát terveztek és a prolaktin-szintet szeretnéd természetes módon egyensúlyba hozni.


A barátcserje (vitex vagy vitex agnus castus néven is találkozhatsz vele) a női lét egyik legfontosabb támogató gyógynövénye. A nővé éréstől egészen a változókor végéig segíti a nők mindennapjait egyensúlyba hozni, a folyamatos hormonális változások okozta testi és lelki tüneteket csökkenti.

Európában és Ázsiában is őshonos növény, így mindkét kontinensen rengeteg népi megfigyelés és tapasztalat gyűlt össze a használatáról az elmúlt évszázadokban. A beszámolók szerint a barátcserje csökkenti a menstruáció előtti kellemetlen PMS tüneteket, orvosolja a hormonális bőrproblémákat, megszünteti a hormonális ciklus változásaihoz kapcsolódó aknét.

  • Cukor-, szója-, glutén- és laktózmentes összetevőkből készült
  • Nem tartalmaz adalékanyagot, aromát, egyéb mesterséges anyagot
  • Tiszta, egyszerű formulák komplex problémákra - magas hatóanyag tartalommal

 



4 465 Ft

A nem hormonális Klimin Nyugalom réti herével segít elviselni a változókori hőhullámokat és izzadást, míg a citromfűvel a nyugalom növeléséhez járul hozzá.

Magnéziummal és B6-vitaminnal támogatja az idegrendszer működését.


Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! 

5 370 Ft

Étrend-kiegészítő ligetszépe olajjal, ázsiai gázló-, barna alga-, ginkgo biloba-, szúrós csodabogyó-, keserű narancs kivonattal, vitaminokkal és krómmal

A változókorban mindenki találhat magán olyan területet, amivel nem elégedett. A Klimin slim FOCUS a változókori nők kényes területeire fókuszál.

Miért a változókori Nőkre helyezzük a fókuszt?

A változókori nők különösen értik, hogy mit értünk kényes területek alatt. A hormonális változások időszakában kitettebbek lehetünk a plusz kilók feljövetelének, különösen a kényes területeinken. A zsír és szénhidrát anyagcsere lelassulhat, ami súlygyarapodáshoz vezethet. A pajzsmirigy nem megfelelő működése is hozzájárulhat a nem kívánatos plusz kilók feljöveteléhez. A kilók csak szaporodnak, pedig nem feltétlenül viszünk be több kalóriát.

Sokan tapasztalhatjuk, hogy bizony vannak olyan területek testünkön, amiket jobb szeretünk eltakarni. Azt is megtanultunk az évek során, hogyan tudjuk egy-egy jól megválasztott ruhadarabbal álcázni azokat a bizonyos helyeket. Viszont mint tudjuk, hogy ez nem igazi megoldás.
A diétás étrend kiegészítőjeként a Klimin slim FOCUS? a megszokott súlycsökkentés, zsír és szénhidrát anyagcsere támogatáson túl a mikrocirkulációra és a perifériás keringésre helyezi a fókuszt, és a hormonális egyensúly támogatására az egészséges kötőszövet fenntartásáért.

Hogyan segít a Klimin slim FOCUS??

Klimin slim FOCUS? összetevői komplex módon támogatják a súlycsökkentést, a zsír és szénhidrát anyagcserét, a mikrocirkulációt és a perifériás keringést.

Miben más a Klimin slim FOCUS? ?

Ligetszépe olaj tartalmával ügyel a hormonális stabilitás fenntartására. Krómmal részt vesz a makrotápanyagok normál anyagcseréjében, barna alga tartalma támogatja a súlycsökkentést és hozzájárul a pajzsmirigy normál működéséhez. Szúrós csodabogyó tartalma pedig támogatja a vénás keringést.

7 710 Ft

Túl vagy már a vizsgaidőszak nagy részén, de csak most jön a neheze? Az utolsó pillanatra hagytál mindent és azt sem tudod, hol áll a fejed?Lehet, hogy szerencsés típus vagy, de az utolsó lehetőséget

inkább ne bízd a véletlenre! Az akaraterőt magad kell, hogy megszerezd, de ha fogy a lendület és koncentráltságod sem a régi, dobj be egy MEMOLIFE MAX-ot és tedd oda magad! Van még esély, hogy nagyot menj a vizsgaidőszak végén!.



5 760 Ft

A változás korában levő nők részére az izoflavonoidok értékes táplálék alkotóelemek. A szója izoflavonoid vegyületei jelentős antioxidáns és gyenge ösztrogén hatással rendelkeznek. Fontos szerepet töltenek be a szervezetben végbemenő nemkívánatos oxidatív folyamatok gátlásában.

Készült: szójakivonat, zselatin felhasználásával.

3 735 Ft

A változó korban a nyálkahártya elvékonyodik, sérülékennyé válik. De a hüvelyi szárazságot a stressz, a helytelen táplálkozás, a lúgos tisztálkodószerek és egyes gyógyszerek is kiválthatják. A Szójavit intim gél aloe vera, szója- és jamgyökér-kivonatot tartalmaz, enyhíti a változó kor előtt és alatt fellépő szárazságot, bőr- és nyálkahártya lágyító, hidratáló, nyugtató és nedvesítő hatású.

Alkalmazása: Kis mennyiségű gélt az ujjhegyre nyomva jutassa a megfelelő helyre. Mindig ügyeljen a személyi higiéniára, alkalmazása előtt mosson kezet! Bőrbarát és illatanyag-mentes, használható pesszárium, kúp és tampon felhelyezésének megkönnyítésére, óvszerre és egyéb intim segédeszközzel összeférhető. Vízoldékony, nem hagy nyomot a textílián. Síkosító hatása folytán örömtelivé teszi az együttlétet.  

1 610 Ft
Nézet:
Sorrend: