Szív és érrendszer

Nézet:
Sorrend:

ErbaVita® Mikronizált Ázsiai gázló/Gotu kola tabletta - Bőrszövet megújító, agyi és vénás keringést fokozó

Ez a tabletta mikronizált technológiával készült!

A hatóanyagot tartalmazó növény részt, a milliméter EZREDrészére darabolják fel. Ezáltal nagyobb felületet kapnak, a cél ugyanis az, hogy a nagyobb felületen több biokémiai reakciót érjenek el. Ezzel nagymértékben megnövekedik a hatóanyag felszívódása és természetesen a termékek hatékonysága is. Sőt ez a technológia 95% fitovegyületet eredményez és mindössze 5%-ra csökkenti a segédanyagok jelenlétét, szemben az egyéb étrend-kiegészítőkkel, ahol ez a szám 35%-ot is elér.

Így tesszük képessé a szervezetet arra, hogy öngyógyító tevékenységének maximumát érje el. A formula az ázsiai gázló fő hatóanyagára standardizált, azaz az asiaticosidokra. - Azaz minden egyes tablettában ugyanazt a hatásért felelős hatóanyag mennyiséget találjuk meg.

 

5 995 Ft

ESI DIURERBE FORTE® filmtabletta. Salaktalanítás és vízhajtás. Jó társ a makacs narancsbőr ellen

Magnéziumot, káliumot, kloridot valamint titrált és standardizált növényi kivonatokat tartalmazó étrend-kiegészítő.


SALAKTALANÍTÁS - VÍZHAJTÁS

A termék különösen olyan személyek számára ajánlott, akik anyagcsere serkentő, salaktalanító-, vízhajtó, -cellulit elleni kúrát folytatnak.


A magnézium hozzájárul az elektrolit-egyensúly fenntartásához. A klorid a gyomorban termelődő sósav révén hozzájárul az egészséges emésztéshez.

  • természetes növényi alapanyagok felhasználásával készült
  • vegán formula
  • gluténmentes
  • nem tartalmaz tartósítószert és mesterséges aromát


Nyírfa (Betula pendula):

A közönséges nyír levele magas flavonoidtartalmának köszönhetően vízhajtó és gyulladáscsökkentő, illetve húgyúti és vesefertőtlenítő szer. Húgyúti kövek és vesekő esetén, valamint ödémák kezelésére is alkalmazzák.


Eüstös hölgymál (Hieracium pilosella):

A gyógynövény nagyon gazdag kumarinban, fenolsavakban és flavonoidokban, melyek vízhajtó tulajdonságokkal rendelkeznek, különösen az alsó végtagokban, és elősegítik a szervezetben felhalmozódó salakanyagok gyors kiürülését.


Jávatea – Vesetea (jávaitea, indiai vesetea, Orthosiphon):

Jáva szigetének magasan fekvő területeiről származó, hosszú szálú, testes zamatú tealevél, aminek hatóanyagai elégtelen vizelet-kiválasztás esetén ajánlott. Méregtelenítő tulajdonságait pedig az epén és a vizeleten át is kifejti.


Aranyvessző (Solidago virgaurea):

Népies nevén aranyos istápfű, mezei aranyos vessző, veres gyűrűfű, melynek vízhajtó tulajdonságait 1600 óta ismerjük. Összetevői apró vesekövek hajtására, és kőképződés veszélyeinek enyhítésére is szolgálnak.


Tarackbúza gyökértörzs (Agropyron repens):

Népies nevei: ebgyógyítófű, tarackfű, tarack. A népgyógyászatban régóta használt vizelethajtó, vizeletképzést fokozó (diureticum) összetevői okán. Kiegészítője lehet hólyaghurut, hólyag- és vesekő panaszok esetén.


Mezei zsurló(Equisetum arvense):

A népi gyógyászat a növényt vízhajtóként, veseproblémák, reumás panaszok és elhízás kezelésére alkalmazza már hosszú ideje. Tudtad? A mezei zsurló meddőszára szilíciumot tartalmaz, ami erősíti a kötőszövetet, a hajat és a körmöket.

Kálium és kloridok:

A szervezet harmadik legnagyobb mennyiségben előforduló ásványi anyaga. A nátrium és a kloridok is elektrolitok, s ha a szervezetben ezek között az ásványi anyagok között felborul az egyensúly, akkor egy sor életfontosságú folyamat kerülhet veszélybe.


Magnézium:

A magnézium az egészség megőrzése szempontjából az egyik legfontosabb ásványi anyag. Vizsgálatok támasztják alá, hogy nemcsak több mint 300 enzimreakcióhoz szükséges, de több idült betegség megelőzésében vagy kezelésében is szerepe lehet.

 

5 520 Ft

Nagy dózisú C-vitamint és annak felszívódását és újrahasznosulását segítő növényi kivonatokat tartalmaz bioflavonoidokkal együtt. A benne lévő vörös szőlőhéj- és mag-kivonatok szintén segítik a szervezet védekezőképességét, erős antioxidánsok, és a szívre, erekre, látásra kifejtett hatásuk miatt is előnyösek.


E termék a C-vitamint a természetben is megtalálható formájában tartalmazza, szinergikus hatású növényi kivonatok mátrixában.

A feketebors egy szabadalmaztatott kivonata, a BioPerine a felszívódást segíti. A citrusbioflavonoid-komplex és a vörös szőlő héjának és magjának kivonatai pedig olyan természetes hatóanyagokat tartalmaznak, amelyek a természetben is gyakran fordulnak elő C-vitaminban dús élelmiszerekben, nem véletlenül.

 

5 000 Ft

Termékünk a megfelelő felszívódás és stabilitás biztosítása érdekében RSPO-minősítéssel is rendelkező pálma- és kókuszolajból nyert MCT-olajban oldva tartalmazza hatóanyagait természetes formájukban, azaz K1-vitamint és a K2vitamin bioaktív MK-7-es változatát, amely virágesszenciaolaj-komponensekből, és nem szójából van előállítva.



 

5 840 Ft

A tejsavnak két formája van: D- és L-tejsav. Ezek D- illetve L-laktáttá alakulnak a szervezetben. Az egészséges emberek vérében szinte csak L-laktát található, ami többek közt a szív és az agy számára is fontos tápanyag.

Termékünkben a magnézium kizárólag a tejsav L-formájához kötve fordul elő, ami nem csak a magnézium jobb felszívódását teszi lehetővé, de a hasznos L-laktáttal is ellát, D-laktát nélkül. Emellett kevésbé hajlamosít laza székletre, mint sok másik magnéziumforma.

4 045 Ft

Sok millió évvel ezelőtt, amikor az Indiai kontinens Ázsiának ütközésével létrejött a Himalaya, az ott lévő ősdzsungel biomasszaként konzerválódott a Himalaya mélyén. Ez a shilajit, amit az indiai, tibeti és számos ősi gyógyászat évezredek óta nagy becsben tart fiatalító, erősítő és méregtelenítő hatása miatt.

Termékünkben a ma élő neves shilajit kutató, Dr. Shibnath Ghosal és kutatócsoportja által fejlesztett, számos szabadalommal védett PrimaVie? shilajit-kivonatot használjuk, amit kizárólag víz alkalmazásával kivonatolnak, megőrizve az összes hatóanyagot és azok eredeti arányát, méghozzá sokszoros koncentrációban. Számos klinikai kutatás bizonyítja e kivonat hatását.

7 630 Ft

Garuda Ayurveda Arjuna Kapszula 60 db

Terminalia arjuna tartalmú étrend-kiegészítő kapszula.

A Terminalia arjuna-t az Ayurveda évezredek óta használja a szív és szívizom működésének támogatására.

Az Arjuna kapszula alkalmazásának előnyei a termék gyártója és az Ayurveda gyógyászat szerint:

Arjuna hosszú idő óta használatos, mint szív tonik,

Egyedülálló gyógynövény a szív védelméért,

Természetes módon javítja és optimalizálja a szívműködést,

Csökkenti az idegesség, és a stressz káros hatását, optimalizálja a vérnyomást és a pulzust.

7 110 Ft

B-vitaminok hozzájárulnak a haj, bőr, köröm egészségének megőrzéséhez és az idegrendszer megfelelő működéséhez. A folsav szerepet játszik a szív- és érrendszer egészségének megőrzésében. Kolin szükséges az agysejtek növekedéséhez. Inozitolnak szerepe van az idegek ingerület továbbításában és a zsírok szervezeten belüli szállításában.

 

 

1 585 Ft

A kalcium szükséges a normál izomműködéshez, az emésztőenzimek normál működéséhez.

Részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere folyamatokban, a normál ingerület-átvitelben. A kalcium szerepet játszik a sejtosztódási folyamatokban és a sejtek specializációjában.

A D-vitamin hozzájárul a kalcium és a foszfor normál felszívódásához/hasznosulásához, a vér normál kalciumszintjének fenntartásához, az egészséges csontozat, izomfunkciók, a normál fogazatfenntartásához. A D-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhezés szerepet játszik a sejtosztódásban.

 

1 150 Ft

Magas hatóanyag tartalommal és immár D3 vitaminnal kiegészítve!

A kalcium fontos az egészséges csontok és fogak fejlődéséhez, a magnézium segíti az
izmok és az idegrendszer optimális működését, a cink hozzájárul a haj,a bőr és a köröm egészségének megőrzéséhez.


A D3 vitamin hozzájárul a kalcium és a foszfor normál felszívódásához/hasznosulásához, a vér normál kalciumszintjének, az egészséges csontozat, az egészséges izomfunkció fenntartásához. Hozzájárul a fogazat egészségéhez, és az immunrendszer normál működéséhez.

 

 

 

1 240 Ft

Magas hatóanyag tartalommal és immár D3 vitaminnal kiegészítve!

A kalcium fontos az egészséges csontok és fogak fejlődéséhez, a magnézium segíti az
izmok és az idegrendszer optimális működését, a cink hozzájárul a haj,a bőr és a köröm egészségének megőrzéséhez.


A D3 vitamin hozzájárul a kalcium és a foszfor normál felszívódásához/hasznosulásához, a vér normál kalciumszintjének, az egészséges csontozat, az egészséges izomfunkció fenntartásához. Hozzájárul a fogazat egészségéhez, és az immunrendszer normál működéséhez.

 

 

 

2 735 Ft

A koenzim Q10 nélkülözhetetlen szerepet játszik sejtjeink energiatermelési folyamataiban.

Életünk során szervezetünk folyamatosan termel Q10-et, de az élet előre haladtával ennek mennyisége csökken.


A Q10 részt vesz a fokozott igénybevételnek kitett izmok mint például a szívizom energia ellátásában, antioxidáns tulajdonságánál fogva védi a sejtek az oxidatív stressz ellen, mely a sejtek öregedéséért felelős.

A megfelelő Q10 ellátottság hozzájárulhat a szív egészséges működésének fenntartásához, elősegítheti a normális vérnyomás megtartását.


A készítmény fogyasztása ajánlott jelentős fizika és szellemi igénybevételkor, túlterheléskor, a szervezet fokozott energia igénye esetén, illetve idősebb korban.

 

3 650 Ft

A JutaVit Krill olaja a norvég cég Antarktisz környéki vizekben halászott Krill rákjából készül!

A JutaVit Krill olaj kapszula 500 mg krill olajat tartalmaz,amely gazdag foszfolipidekben, melyek hatékonyan viszik be az omega -3 zsírsavakat a szervezetbe.

A Krill egy tiszta, tengeri omega-3 EPA és DHA forrás.

Az Eikozapenténsav (EPA) és Dokozahexénsav (DHA) zsírsavak hozzájárulnak a szív megfelelő működéséhez, napi 250 mg EPA és DHA bevitel esetén. A DHA hozzájárul a normális agyműködés és látás fenntartásához. A kedvező hatás 250 mg DHA napi bevitellel érhető el.


Utóíz és aromamentes termék! Gyorsan felszívódik.

7 090 Ft

Vitaminokat, ásványi anyagokat, nyomelemeket, tartalmazó étrend-kiegészítő édesítőszerekkel, cukrokkal.

Olyan kellemes gyümölcs ízű komplex készítmény, amely A, B1, B2,B3, B12, C, D3, E vitaminok mellett folsavat, cinket, jódot, krómot, szelént tartalmaz. A D3-vitamin szükséges a gyermekek egészséges csontfejlődéséhez. A jód hozzájárul a gyermekek normál növekedéséhez.

Az A, B12, C, D3, vitaminok, a cink, a folsav, szelén hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez.

2 305 Ft

A normál vérnyomás fenntartásáért! A szív megfelelő működéséért! A vér normál trigliceridszintjének fenntartásáért.

A termékben lévő halolaj természetes (TG) formában tartalmazza az omega-3 zsírsavakat.

Az Eikozapentaénsav (EPA) és Dokozahexaénsav (DHA) hozzájárul a normál vérnyomás fenntartásához.

A kedvező hatás 3g EPA és DHA napi bevitelével érhető el, mely a készítmény 3 kapszulájával biztosítható.

Az EPA és DHA hozzájárul a szív megfelelő működéséhez. A kedvező hatás 250mg EPA és DHA napi bevitelével érhető el, mely a készítmény 1 kapszulájának elfogyasztásával biztosítható.

Az EPA és DHA hozzájárul a vér normál trigliceridszintjének fenntartásához. A kedvező hatás 2g EPA és DHA napi bevitelével érhető el, mely a készítmény 2 kapszulájával biztosítható. A

kiegészítésként fogyasztott EPA és DHA együttes napi mennyisége az 5 g-ot ne haladja meg.

A készítmény alkalmazása javasolt szív- és érrendszeri betegségekben szenvedők számára, a szív- és érrendszer működését segítő tápanyagok táplálkozás melletti kiegészítő bevitelére.

7 690 Ft

A rutin az egészséges érműködés egyik fő támogatója. Kedvező hatással bír a hajszálerek vérellátására. Az aszkorbinsav, ismertebb nevén C-vitamin pedig az egészséges immunrendszer működéséért felelős.

 

A rutint P-vitaminnak is nevezik, pedig nem vitamin, azonban fontos szerepet tölt be a C-vitamin felszívódásában a szervezetben. A rutin gyógyító hatással van a kapilláris vérerekre, nyugtatólag hat az idegekre, az agyra és a szívre, ez utóbbinál a szív működésére és az érfalak rugalmasságára van pozitív befolyása. Gyulladáscsökkentő hatása is van, mivel csökkenti a hisztamin felszabadulását. Nagy befolyással bír a fogínygyulladások enyhítésére is, hegesítve a véres foghúst és lokalizálva az ödémákat, amelyek bizonyos esetekben egészen a szájpadlásig terjedhetnek, ahogyan ez a krónikus fogágybetegségek esetén elő szokott fordulni.

 

1 535 Ft

Natur Tanya - Szerves Koenzim Q10 – Fermentált Növényi COQ10 (Ubikinon) tabletta

Fermentációval előállított 60 mg UBIKINON adagonként, a szívben természetes módon is megtalálható koenzim Q10-zel.

  • fermentált, természetes coq10
  • vegán formula
  • szójaolaj-mentes
  • nem tartalmaz mesterséges színezéket, tartósítószert és aromát
  • napi 1 tabletta
  • 2 hónapra elegendő mennyiség


A koenzim Q10 szintézise a szív szöveteiben
A koenzim Q10, olyan vitaminszerű anyag, amelynek szerkezete a K-vitaminhoz hasonló, szervezetünkben természetes módon található meg nagy mennyiségben, főként a nagy energiaigényű szervekben, például a szívben is.

A koenzim Q10 szintézise az életkor előrehaladtával természetszerűen fokozatosan csökken, ezért külső forrásból tudjuk biztosítani a bevitelét (például étrend-kiegészítők segítségével).


Az Ubikinon, mint másik megnevezése az angol ubiquitous szóból is eredeztethető, ami arra is utal, hogy mindenütt megtalálható. 1978-ban egy a Q10-el kapcsolatban tett felfedezés Nobel díjjal lett jutalmazva. Az 1980-as évektől pedig egyre több klinikai kutatás látott napvilágot a koenzim Q10-el kapcsolatban.


A Q10 életkorral összefüggő csökkenése
A koenzim Q10 szintje az ember létfontosságú szerveiben 19-21 évesen tetőzik, ami arra utal, hogy ez az az élet azon időszaka, amikor a legtöbb energiája van az embernek. Ugyanakkor az idő előrehaladtával, 40 éves kor felett, már szignifikánsan csökken a szintje.80 éves életkorra a szívben 42,9%-kal, a tüdőben 51,7%-kal, a vesékben 65,3%-kal, a májban 83%-kal csökken a koenzim Q10 koncentrációja, ezért kijelenthető, hogy az ubikinon szupplementációnak kiemelt jelentősége van.

 

6 985 Ft

Natur Tanya® Szerves Omega 3-6-9 zsírsavak 3 féle természetes olajforrásból, standardizált lazac-, borágó- és krill olaj

A Szerves Omega 3-6-9 komplex, olyan innovatív készítmény, mely az értékes zsírsavakat növényi és állati forrásból biztosítja, 3 féle különböző olajból; borágó-, krill és lazacolaj.

Termékünk minden összetevője standardizált, ez a borágó magolajban 20% gamma-linolénsav tartalmat jelent, amelynek GLA tartalma több, mint kétszerese a ligetszépe olajok 9%-os standardjához képest. A formula továbbá fenntartható halászatból származó RIMFROST krill olajjal és lazacolajjal készül, melyek standardizált összetevői: EPA, DHA, asztaxantin és foszfolipidek.

  • zsírsavak 3 féle természetes olajforrásból
  • borágó olaj
  • lazacolaj
  • krill olaj
  • a szív egészségéért1
  • a látás és az agyműködés fenntartásáért
  • laborban bevizsgált termék
  • laktózmentes, gluténmentes
  • szójaolaj és tojásmentes
  • mesterséges színezék, tartósítószer és aroma nélkül


Borágó olaj – gamma-linolénsav

A gamma-linolénsav egy esszenciális Omega-6 zsírsav, melyre szervezetünknek szüksége van és mivel testünk nem képes előállítani, külső forrásból kell pótolnunk. Gamma-linolénsav csak nagyon kevés ételben van jelen nagy mennyiségben. A borágó olajban viszont az össz-zsírsav 20-26%-a gamma-linolénsav és az olaj Omega9 zsírsavakat is tartalmaz. A gamma-linolénsav fontos alkotóeleme a sejtmembránnak, szüksége van rá az agynak és a szervezetben gyulladásgátló prosztaglandinokká alakul.


Lazacolaj – EPA és DHA Omega3 zsírsavak

Az Omega-3 zsírsavak közül az 1EPA és a DHA hozzájárul a szív egészséges működéséhez (a kedvező hatás 250 mg EPA és DHA napi bevitelével érhető el) A 2DHA, a központi idegrendszer és az agyszövet egyik legfőbb strukturális lipide, hozzájárul a normál látás és agyműködés fenntartásához (a kedvező hatás 250 mg DHA napi bevitelével érhető el).

Krillolaj – Omega3 zsírsavak, asztaxantin és foszfolipidek
Amíg a lazacolajban lévő Omega zsírsavak triglicerid formájúak, addig a krill olaj foszfolipid formában tartalmazza az EPA és DHA zsírsavakat, egy karotinoid antioxidánssal: az asztaxantinnal. Ez az erős pigment kölcsönzi a krill vörös-narancs színárnyalatát.

Mikor és kinek ajánljuk a szerves Omega 3-6-9 kapszulát?

  • kevés tengeri eredetű élelmiszer fogyasztása esetén
  • terhesség, szoptatás esetén, valamint kisbabát tervező hölgyeknek
  • azoknak, akik nélkülözhetetlen zsírsavakkal szeretnék kiegészíteni az étrendjüket
  • azoknak, akiknek fontos a szívük, szemük egészsége, és a normál agyműködésük fenntartása
  • fogyókúrázóknak
  • aktív életmódót követőknek
4 795 Ft

Natur Tanya® Szerves TRI-KÁLIUM MÁTRIX. 3 féle szerves káliummal a normál vérnyomás és izomműködés fenntartásához, az idegrendszer megfelelő működéséhez

3-féle, jól hasznosuló szerves káliumot tartalmazó filmtabletta, törőnyomattal a könnyebb lenyelés érdekében. 1A szerves kálium hozzájárul a normál vérnyomás fenntartásához, az idegrendszer megfelelő működéséhez és a normál izomműködéshez.

  • 300 mg aktív kálium adagonként
  • jól hasznosuló 3 féle szerves káliummal
  • a normál vérnyomás fenntartásához
  • az idegrendszer megfelelő működéséhez
  • és a normál izomműködéshez1
  • vegán fomrula, állati eredetű összetevők nélkül
  • glutén-, és laktózmentes.
  • nem tartalmaz mesterséges színezéket, tartósítószert és aromát
  • egyedülálló 3 féle szerves káliummal
  • kálium-glükonát (100 mg aktív kálium)
  • kálium-malát (100 mg aktív kálium)
  • kálium-citrát (100 mg aktív kálium)

Ezek a szerves káliumfajták, a kálium szerves savakkal alkotott sói:

  • Kálium-glükonát: Kálium D-glükonsavval alkotott sója
  • Kálium-malát: Kálium almasavval alkotott sója
  • Kálium-citrát: Kálium citromsaval alkotott sója


Kiknek és mikor ajánljuk a szerves tri-kálium mátixot?

  • azoknak, akik odafigyelnek a normál vérnyomásuk fenntartására
  • túlzott sófogyasztás (NaCl) esetén
  • kiegyensúlyozatlan, rendszertelen életmód esetén
  • alacsony zöldség- és gyümölcsfogyasztás esetén
  • rendszeresen dohányzó személyeknek
  • idősebb korosztálynak
  • fizikailag inaktív személyeknek

A kálium az extracelluláris (sejten kívüli folyadéktér) fő kationja (pozitív töltéssel rendelkező ion). Termékünket kizárólag szerves kötésű káliummal formuláztuk, mindezt 3 féle forrásból ötvözve. A külső forrásból (pl. étrend-kiegészítőkkel bevitt) jól felszívódó/hasznosuló kálium kb. 90%-a felszívódik a szervezetünkben.

Laborban bevizsgált termék! Glutén-, és laktózmentes

3 335 Ft

Időskori szívpanaszok kialakulásának megelőzésére, a folyamat késleltetésére. Idegesség okozta szívpanaszok vagy annak következtében jelentkező más antiaritmiás szerek adását nem igénylő szívritmuszavarok kezelésére.

A készítmény hatásáért felelős összetevők fontosabb jellemzői:

  • A galagonya virágos hajtásvég és termés: procianidin, flavonoid és aromás karbonsav anyagai javítják a szív koszorúereinek a vérkeringését, fokozzák a szívizom kontrakciós erejét.
  • Az orvosi citromfű leveles szár: illóolaj és polifenol anyagai enyhe nyugtató hatásúak.
    A feketeribizli levél: flavonoid típusú anyagai vízhajtó tulajdonságúak. Kálium és magnézium: a szívizomzat működéséhez szükségesek.
5 045 Ft
 
Nézet:
Sorrend: